- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо мъжете се страхуват от силни жени?
Момичетата се развиват по- бързо. Ако някой на 20 ходи с една на 15, то всичко ще е равностойно.
The blood that binds us ..till death unites us
Тук му е мястото да кажа, че веднъж ме питаха, не е ли най-важен за мен характера на момчето. Първо, дори и да е с великолепен ум и т.н., щом е грозник - далеч от мен.Първоначално написано от AiKaTa
И да, бих предпочела някой тъп персонаж, стига да е красив... На 15 години съм и не мисля, че тийновете разбираме толкова много от характери, както и че това не е толкова важно - все пак няма да се женя за него, а ще излизаме, ще си го гледам...
А и сега рядко можеш да намериш суперсекси момче, което и да е свястно - просто на някои акълът им идва, като пораснат. Важното е да пали искрата в мен с външния си вид.
Така е и с постиженията - колко тийнове градят много сериозни неща във връзките си?! Трябва да има истинска любов за целта, пък това е толкова рядко..
А пък по темата... Много ясно, че няма да си харесат биячка, културистка или някоя супермъжкарана. Ключово е да притежаваш сила, но НЕЖНА. И е много важно да галиш егото на момчето/мъжа, не да го потискаш, като се правиш на Херкулеска...
Защото първо знаят,че ще трябва да вложат много повече във връзка с момиче на тяхната възраст.
И второ,защото наистина мъжете са тези,които искат да доминират.А една по-зряла жена често може да се окаже и по-преуспяла и самостоятелна.
Това го разбирам така - мъжете са тъпи, ние сме умни и трябва да знаем как да ги водим за носа...Първоначално написано от Luscious_Heart
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, така го разбирам, какво...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За каква сила говорим!?
Ако става въпрос под жена със здрава психика, мъжа се чувства някак застрашен.. Още от малки са учени да са силни, именно защото са `силния пол`, ако жената е по-силна от тях излизат мамини синчета, лигльовци, ревльовци и т.н... Един мъж мрази да се чувства слаб, а ако жената е по-силна от него не се чувства добре в кожата си и не може да живее пълноценно ..
Ако говорим за физическа сила, е как защо!? Какво да и харесваш на такава жена!? Жените тряя да са нежни и внимателни.. не силни и мъжествени ..
Защо мъжете се страхуват от силни жени? >> Хммм ами,защото ,когато 1 жена е по-силна от мъжа той не се чувства добре покрей тази жена,защото мъжете се водят силния пол ;]
tAke a dIrty pIcture![]()
Защото на една част от мъжете в България им липсва истинско самочувствие...А и не всички се страхуват от тези "жени"
Luscious_Heart, това е втория такъв твой пост-изцепка, който чета в рамките на 10 минути и повярвай, повдига ми се.
Не смятам,че се страхуват ,а напротив ...
виж страхуват се когато налагаш физически тормоз над тях![]()
де да знам ... определям се като силен характер
и може би по тая причина не харесвам лигльовците
и мамините синчета >. нито пък лигави пикли
Защото са пъзльовци и не понасят някой момичета с характер >..едва ли не могат да ги командват![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Еми защото по лесно се лъжат,контролират ....Аз лично си падам по момичета на моята възраст с които мога да общувам ,но повечето момчета възприемат момичето само като сексуален обект.
--------------------------------------------------------
Защото никой не мечтае да е мъж под чехъл![]()
аз ИМАМ нужда от силна жена
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
защото силните жени знаят какво искат и как да си го поискат,много често са по-добри в работата,дори и в секса и мъжете се чувстват непълноценни
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мхм, но за сметка на това жените не знаят какво искат. Уж се борят за равенство с мъжете да са равни на работното място, на училище и т.н. но в крайна сметка когато търсят подходящ партньор гледат той да има кола, къща, бла бла бла.. ;дПървоначално написано от LadyDi
не говоря за абсолютно всички, разбира се, и защо по дяволите говоря за жените в 3л. множ. число сякаш аз не съм такава![]()
Всеки мъж се страхува от силна жена, примерно боксьорка или щангистка... Незнам кой ще се набута с някоя такава...
An Evil Man
Между другото въпростъ ти ми допада.. приятелката ми е на 14.. аз съм на 16.. мога да кажа, че тя мисли доста по зряло от мен ..
А до колкото ... защо предпочитат момичета на тази възраст.. мен лично 1-вото нещо което ме привлече в нея .. беше невероятния чар..
а след малко повече "разговори" с нея осъзнах че всъщност тя е едно доста добро и умно момиче... и да тя не е 14-годишна лигла е си е много осъзнато момиче.. това не го казвам защото ми е приятелка а защото за 11 месеца мисля че съм я опознал малко или много... както и да е започнах да разказвам за личното си мнение за приятелката ми а не по темата..
А по нея немога да отговоря с точност .. но това което повечето плейбойчета търсят е нещо малко и наивно ... а не споделени мечти и желания
ем щото по-узрелите жени си търсят презлели мъже, за повечето женско е срамно да ходят с някой не по-голям от тях
ААаАаА за наденицата ли питате?
защото са страхливци.. и може би това им е чара :P
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
ако не си дебела ела насам
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
На вас жените ви дадоха малко права последните два века и много големи станахте? В историята не съществувате, какво ми говорите, че сте по-силни? От вас следа няма!
защото искат малко и незряло момиче ... пък ако могат да ги прекарат...още по-добре за момчетата![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!