- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължа да живея с мисълта, че не съм забелязан.
спокойно. вече си ударил дъното, по- смешен не можеш да станеш. сега имаш 2 избора:Първоначално написано от stupid0boy
1. оставаш си на дъното и се давиш в самосъжаление
2. осъзнаваш, че си роден като мъж => трябва да се държиш така, казваш си, че квото и да стане, ще го преживееш, отиваш и я заговаряш.
п.с. наистина си супер жалък, не знам как се търпиш такъв. успех все пак.. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Хах т'ва с лъскането и задника... объркала си човека...
1. Ако не вярваш с любовта от пръв поглед... не пиши...
2. Наистина я обичам и това не е заради задника й или заради тялото й...
3. Като цяло любовта за мен не започва от външния вид... чикибойке
It's too late...
Аха, супер.Ама ти друго в нея, освен външния й вид, евентуално задника, тялото и там усмивката, не познаваш.Първоначално написано от stupid0boy
Тъй че...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Познавам, разбира се.... ама ти си момиче... не можеш да ме разбереш.... Нормално за повечето момичета... Мислите си, че всички ви гледат задниците
It's too late...
оф, ае не се изказвай, че уж много разбираш кое е ''нормалното за повечето момичета'', задръстеняк такъв. когато се научиш на нормална комуникация и почнеш да общуваш с момичета, не само да ги зяпаш от разстояние, когато натрупаш опит в тва общуване, тогава ще имаш правото да твърдиш, че знаеш нещо за момичетата, но и тогава не се знае колко ще е вярно то.Първоначално написано от stupid0boy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Виж кво... Няма к'во да си кажа с теб.... Аз разбрах кво тряя напрая![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
А то не е ли така?Първоначално написано от stupid0boy
Погледни ме в аватара (обикновено е очите, ама няма как
) и ми кажи, че не искаш да я чукаш, че нямаш сексуални фантазии с въпросната мацка и че не тялото й е привлякло погледа ти.
![]()
Ок, съншайн, щом казваш, че познаваш, коя съм аз, за да те съдя?Но един въпрос - как стана тази работа, като очевидно те е страх да се доближиш до нея, а камо ли да я заговориш?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
Добре де може би съм имал няква съвсеееем малка фантазия.... но xDDD Все пак... аи да не говорим....
It's too late...
очакваш ние да ти помогнем? чувал ли си го това: "Ако ти сам не си помогнеш и Бог не може" ?? Май ще е по-добре да спреш със самосъжалението и да се стегнеш. Срама е пприсъщ на децата. Няма от какво да те е срам, преодолей го, той само пречи и оплесква нещата. Само като виждам какъв ти е скайпа и ми става ясно до ква голяма степен си депресиран. Я стани и се усмихни на живота, къв срам, кви филми![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от sunshinepp
Е той пък да не е малък бе![]()
mi na4i otiva6 pri neq i q zagovarhq6 (hi kak si ?kak se kazva6 ..) ili nai dobre 6tom si sramejliv probvai da i nameri6 skype (ot neina priqtelka ) po skypeto 6ti e po lesno da zapo4ne6 razgovor. (a i sorry za ezika oba4e ne moga da pi6a na balgarski)i kasmet dano da uspee6
:/ Благодаря.... тааа... какво за скайпа ми? :/ Знам, че не е от най - оригиналните... но това е най - присъщо за мен... Не мога да се пиша Секси бой или.... квото и да е било... Благодаря ви....
Хмм, добре поставям се на твоето място - тоест или се надявам на чудо или действам по някъв начин (аз може би бих предпочела чудотоПървоначално написано от stupid0boy
). ако ще действаш молиш някви познати да ви запознаят. Ако те не я познават на тях ще им е по-лесно да се запознаят с нея, защото тя не е важна за тях. Тоест те ще ти свършат работата (отиват запознават се с нея, после запознават и теб). След тва ако тя има скайп искаш го от някъв познат. И другото, което е отдолу прочетох нещо за бутане и т.н ми бутни я лекичко и се извини започни няква тема и се запознайте. Щом те е срам да го направиш тва нещо , ще използваш момента в който си прекалено щастлив че си я видял и ще си в еуфория и няма да ти пука много какво ще правиш само да е свързано с нея (повярвай ми тоя момент го имаш ама е много кратък, така че бързо действай). Желая ти късмет и дано съм помогнала.
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ами.... помагат всички.... :/ Вероятноста да завържа разговор е нулева... Днес я срещнах в столовата.... и се узова в един момент... точно до мен... така се изчервих и някво топло ми стана... и само ме питат кво искам и аз... ааа...ааа... :////
Недей да продоляваш срама! аз така, беше ме много срам да се запозная с едно момиче, отидох, казах й здрасти и припаднахнамери друг начин
![]()
Как не си умрял... по - добре щеше да бъде за цял Свят... от групата "лайняри" ли си?
охх горкия представям си какво ти е било. Познато чувство, ама нямаш друг избор освен да го преудолееш. Просто няма друга възможност колкото и да искаш. Друго не мога да ти кажаПървоначално написано от stupid0boy
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
хахахаха казвам ти много смешно ми станаПървоначално написано от br3akth3wind
ужас горкия ти..въпреки, че не трябва да се присмивам на чуждото нещастие
![]()
Беше мн странноПървоначално написано от kukli4kata001
Само й казах здрасти и всичко ми стана черно и айдееее
Все едно ставам хипер бързо сутрин
![]()
и после кво стана? я разкажиииПървоначално написано от br3akth3wind
![]()
ти дори не я познаваш, а тя е живота ти...Първоначално написано от stupid0boy
айде айде на някой друг тия...
като я опознаеш може и да стане живота ти, ама ей така щото била красива....
стегни се и направи първата крачка, няма да те изяде!
Първоначално написано от PurpleDream
Ай, като не вярваш в любовта от пръв поглед.... по добре дръж мнението си за теб... сещ ли сЕ??????????? От такива мнения ми писна още от начало казах, който не вярва в любовта от пръв поглед да не пише... и плюс т'ва никой не те задължава да даваш дадено мнение... То се е видяло, че не пишеш с добро намерение....
It's too late...
Първоначално написано от Hilary_
не се изказвай неподготвен,прасе
Оу, по-леко с тестостерона...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вие пък ако ще давате съвети давайте ако не... не се правете на кой съм аз... ок? Някой хора имат проблеми други се пподиграват.... Не ви е на главата затова се смеете![]()
It's too late...