- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължа да живея с мисълта, че не съм забелязан.
Първоначално написано от kukli4kata001
![]()
знам че не трябва да се смея ама е смешно
![]()
![]()
ай разкажи остатъка![]()
Извинявай,но ти какво искаш? Ако не ти пука за мненията на хората, защо изобщо пускаш тема? Не очаквай само положителни коментари, при положение , че се държиш глупаво. Те другите ти обясниха какво да правиш, ама ти все някакъв кусур намираш в мненията им. Казаха ти вече- ако сам не си помогнеш, няма кой. Ние не можем да отидем и да ти свалим момичето. Има една мисъл - " Ако не действаш активно за постигането на нещо, което желаеш, значи не го желаеш истински." . Това е то- или само стоиш и гледаш, или отиваш при въпросното момиче и го заговаряш. Други съвети не очаквай, защото просто няма какво повече да се каже по темата.
А,между другото - щом искаш, наричай го любов, но ти не обичаш нещо повече от външния й вид. Да, знам за онази тръпка, но след като се запознаете , може изобщо да не ти хареса като характер.
Разбрах, ама казах, че не искам да ме критикуват.... Разбрах ок?????????????Първоначално написано от Yancheto
It's too late...
отиваш и besame el culo puta
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
seee cono i tu xk no dices a tu nobia asi?
It's too late...
Ако знаеш колко добре осъзнавам това,и ако знаеш колко по-трудно ми е да го приложа на практика ...Първоначално написано от vali00
![]()
ооо мучачо и ти ли си същия като мен? Добре дошъл в ада!!
It's too late...
И аз имам проблема със срама,и се опитвам да го преодолея.Излизам със все повече момичета,и макар че ми е много мъчно когато не успея да направя нищо и остана в "зоната на приятелите" ... вдигам главата и тръгвам към следващото.Макар че още не съм си намерил приятелка,има напредък в това как процедирам и това ми харесва.Имам впредвид по-смело се държа ..повече физически контакт има м/ду мен и момичетата с който се пробвам - и колкото повече се престрашавам толкова повече виждам че няма нищо страшно - те това искат.Не се обиждай,но мое мнение е че няма как да си вюбен в момиче с което дори не си се запознал ! Съдя по себе си,защото до преди година и аз така си мислех че всяко момиче което си харесам,не мога да направя така че тя е да моя ми е новата голяма любов.Аз нещата за мен си ги виждам така ...пък да ти кажа честно съм сигурен че и при теб е така : искаш да я имаш за себе си...побърква те мисълта че не знаеш къде е,с кой е какво прави и най-важното че не е с теб.На всичкото отгоре се сдухваш защото не можеш и да направиш нищо по-въпроса защотото си си набил в главата че си мухльо.Цял ден в главата сигурно ти я само тяПървоначално написано от stupid0boy
...е брат тфа е нормално ..ама не е любов ! Аз сега например се опитвам с едно момиче ..по цял ден тя ми е в главата само за нея мисля ..за това и чета теми в този форум,за да видя че не съм само аз такъв побъркан
...но преди да съм я опознал както аз си знам,няма как да се влюбя в нея,на този етап просто искам да си я гушна и да я опозная повече.Горе главата ...пусни си някоя песен която те надъхва ...надъхай се яко отиди при нея и се запознайте.Като не стане кажи си ебал съм му майката и това е.
п/с - сигурен съм че ако сега друго също толкова привлекателно момиче което не познаваш ти обърне внимание,тя ще е новата ти "любов"![]()
Преодолей срама си .. много пречи![]()
![]()
Може би съм човек номер 10000 който ти казва ,че трябва да преоделееш срама си ,но е така. Няма момент , в който ще се чувстваш подготвен. До преди време имах същия проблем престраших се и разбрах ,че не е толкова трудно. Най-трудната част е тогава когато се страхуваш от нещо ,а не когато го правиш.Но да знаеш не очаквай всичко да стане като по филмите може и да не те хареса... Ако ти е трудно просто спри да мислиш за момент отиди до нея , кажи й здрасти и може да се получи.
Пич, осъзнай се, тя не е с нищо повече от теб, за някой друг даже е обикновено момиче като всички останали. Не мисли , че си човекът с най-непреодолимия проблем на света, всъщност всичко е една илюзия единствено в главата ти. Не прекарвай дните си с нелепата вяра, че може би, може би утре , след седмица , след месец ще се се запознаеш с нея по чудотворен начин. Животът ти е даден, за да действаш, имаш цяла вечност за бездействие, когато си мъртъв. Всичко е една игра, а ти си една малка част от нея. Успех!Първоначално написано от stupid0boy
Създай някакав повод да те забележи. Бъди актьор, тя ще усети намека ти![]()
Човек, няма нищо страшно или нещо такова! Тя няма да те изядее!Отивай при нея там здрасти здрасти а-у поне да знае как се казваш няма да е лошо,пак ще е нещо. Ама така с тоя срам до никъде няма да стигнеш човек
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Топло ти станалоДани,човече осъзнай се това е просто момиче.Стига си се травмирал,а отиди да се запознаеш с нея.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ами, ако сега не се запознаеш с нея.. КОГА бе сладур..? Хайде, действай!! Стига му мисли.. Ами, ако и ти и харесваш..?
Това срама било голямо нещо бе.. Пууу..!!
Давай, без притеснения, изчервявания и заеквания..
Помисли за нещо хубаво и хоп.. Здравей.. Как си? Искаш ли да се запознаем..?
Ако се познавате просто и направи комплимент..![]()
не е унизително и аз съм момчеПървоначално написано от stupid0boy
![]()
иначе може да пробваш с някой от най изпитаните ( и най изтъркани) тип лафове или нещо
![]()
"имаш ли огънче" "познаваме ли се от някъде"![]()
е такива тъпотии
или любимото ми "сладурано искаш ли да те черпя едно по случай първата вечер в която ще спиш с мен"
последното почти ти гарантира шамарите ама пък веселба да става![]()
Probvai da q zagoivori6.ako tq se darpa pone 6te razbere6 i nqma da se izma4va6 prosto ne si zaslujava za 1 momi4e..no jalkoto e 4e ve4e rqdko se
sre6tat svesni mom4eta/momi4eta.Prosto imat nqkvo samo4yvstvie do nebete a na kakvo se dalji i s kvo go podkrepqt nz![]()
I taka opitai ako ne stane .prodaljavai na pred se pak jivota prodaljava
![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..