- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължа да живея с мисълта, че не съм забелязан.
Здравейте, ммм колкото и да е унизително аз съм момче... наистина се влюбих до няма и каде... Повярвайте ми за втори път се чуствам така... /За правописа извенете ме, живея в Испания/ Историята ми е.... Влюбих се в чужденка... Проблема не е нито езика... нито расизма... Аз съм срамежлив и дори не мога да се запозная с нея... Всъщност е любов от пръв поглед... който не вярва просто да не поставя коментара си... Значи търпение имах доста... усилия правил съм много... но не мога се запозная с нея... не е няква надута кучка... но незная... моля ви помогнете ми по някакъв начин да преодолея проблема си... срам ме е ужасно ама ужасно много... но я обичам безкрайно много... помогнете ми ... не мога да спъ... незнам просто![]()
![]()
![]()
иде ми да се самоубия... наистина благодаря предварително на всички които имат намерението да ми помогнат... а тези който ще се праят на големите любовчий няма нужда!! Такива съм ги виждал много....
Тя е толкова красива... като я видя и просто не съм на тоя свят .... някак ... обвзема ме едно странно чуство... ако не ви се пише тук... :
E-Mail: death_boy_@hotmail.es
It's too late...
Как искаш да ти помогнем или само споделяш?
Пробвай да преодолееш срама!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
искам помощ, нуждая се много от помощ... искам някой да ми помогне с първите стъпки... за втори път се влюбвам, но първия не направих никви усилия и я загубих... не искам да се случи отново... за пръв път се чуствам отговорен... не съм като другите момчета... просто се опитайте да се поставите на моето място и... какво бихте направили... КАК?? срама не мога да го преодолея... :/ :/ :/
It's too late...
твърде много ти пука какво ще си помислизакачи я нещо, бутни я
![]()
за каде да я пипна? хаха бъзикам се... иначе наистина ми пука... тя е живота ми... ;(
It's too late...
Въпреки, че не вярвам за "любовта от пръв поглед" ще ти кажа .. отиваш при нея и я питаш "Може ли да се запознаем?" (там на какъвто език си говорите) и съм убедена, че няма да ти откаже .. от там натам всичко ще си следва едно след друго ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отиваш при нея и я питаш "Как си?","Искаш ли да се запознаем?"![]()
Просто отиваш при нея..и я заговаряш..не мисли за срама, така няма да стигнеш до никъде..тя е момиче катооо всички останалии..а предполагам, че си общувал с момичета до сега и знаеш какво е ..
![]()
I don`t care .. ;] ..
ако толкова много я обичаш, въпреки че не я познаваш, отиди и й кажи "ще се омъжиш ли за мен" (Quieres casarte conmigo) а ако толкова много те е срам, просто се навъртай около нея, хвърляй и погледи и гледай да те забележи ..
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
Аре поредния срамежливец, който не може да заговори "любовта" си защото го е срам. И от к'во толкова ви е срам не мога да разбера. Отиваш при нея и я заговаряш. Не виждам нищо трудно и страшно... Друг е въпроса и какво да кажеш (няма да ти давам такива съвети, всеки си преценя как да подходи. Ако не можеш да разбереш какъв подход да предприемеш, жалко за теб). Айде отивай и я взимай, пък после ще разказваш
Успех.
айде душа, вземи се в ръце. стига с тоя срам, покажи малко мъжествостегни се малко, нали "уж" сме силния пол. успех и от мен
![]()
REGGAE BOOM <3
Отиваш и казваш: "Здрастииииииииииииии,ка к сиииииииииииииииии?!"
Станислава
Преодолей срама - върви при нея и я питай "може ли да се запознаем"
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И тя му казва "ами не може" и нашия приятел пак забиваПървоначално написано от aloveyou
![]()
тогава да опита с въпроса " щооо" лошо, че няма да сме там да му подавам репликите в устатаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Вариантите са ти 2:
1. Оставаш си все същата п*тка и продължаваш да плачеш по форуми, където някакви по изпаднали и от теб ти изреждат заучени фрази, видяни в някой филм.
2. Взимаш си достойнството от нощното шкафче и отиваш при нея, поздравяваш я с усмивка, представяш се, тя ти отвръща и започваш някакъв разговор за да се опознаете.
П.С. Ще живееш с тази мисъл, докато не направиш нещо за да бъдеш забелязан, не очаквай ти да стоиш като защитник на нац. отбор в мач срещу Кипър и момичетата да идват да ти се свалят...
Ако толкова я обичаше щеше да преодолееш срама си
п.п спри да мелодраматизираш...
Ако толкова я обичах.... Срамежлив съм си от незнам кога... срама е най-лошото нещо ... това че вие го нямате е друг въпрос... Обичам я супер много.... просто незнам ... имам чуството, че ще се оплета и ще стана за смях....
It's too late...
Ти и сега си за смях, така че по-добре рискувай.Първоначално написано от stupid0boy
Знаеш ли в личния ми жовот има 2 раздела за хора - хората, който обичам много и хората, който не познавам... а знаеш ли колко ми пука, че ставам за смях пред тези, който не познавам??? Верно, че .... обичам момиче, което не познавам... Ще рискувам, но ако се укаже някоя кучка.... малееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам.... а ако има някой по разумен да сподели наистина .... Как мога да се запозная по лесно с нея... Изключено е да се запозная с нея по: Skype, MSN, Tuenti.com, Impulse и т.н. .... Та ако някой му идва на акъла нещо което ще ми помогне... моля ви пишете ... Просто знам, че трябва да преудолея срама си....
It's too late...
до скоро направо не можех да заговоря непознатПървоначално написано от stupid0boy
![]()
сега ми е по лесно
по темата:Като за начало трябва да преодолееш срама(можеш да се запишеш на някоя организация която е в помощ на другите,примерно тука имаме червен кръст и доброволците са ученици и т.н. и по акции се налага да заговорят непознат за да ги осведомят, та мисълта ми е,че ако там има нещо подобно се запиши) и второ след като си преодолял някаква чст от този твой срам иди и я заговориа после може да си размените номерата,Skype,MSN и т.н.
п.п.Стискам палци,дано успееш.Дано помогнах![]()
Човече, преодолей срама, много те моля!!! Не можеш да си представиш колко мнооооого съм изпуснала заради този срам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После ще съжеляваш страшно много.
![]()
Ами ОК.Режи вените!Първоначално написано от stupid0boy
![]()
П.С. Темата трябва да е ебавка.Такива индивиди не могат да съществуват в 21-ви век.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Индивида не се бъзика... тва, че на вас ви е през... кво ще стане утре... на мен ми пука ок??? Мнението не беше нужно.... Ако мислиш, че помагаш ...
It's too late...
О, ами извинявам се, че ми е трудно да повярвам.Наречи ме и ти "коравосърдечна", но съм почти убедена, че такова нещо като "прекалено срамежлив" и "любов от пръв поглед" няма.Първоначално написано от stupid0boy
Искаш да ти помогна ли?![]()
На каква точно помощ се надяваш, съншайн?Да сваля момичето вместо теб? (нулева вероятност, бтв) Ти изобщо говорил ли си си с нея някога?Тя името ти знае ли?Или само й зяпаш задника и хубавата й усмивка и после лъскаш в кенефа?
![]()
Луузър...![]()
all day... all night... what the fuck?!