Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
искам помощ, нуждая се много от помощ... искам някой да ми помогне с първите стъпки... за втори път се влюбвам, но първия не направих никви усилия и я загубих... не искам да се случи отново... за пръв път се чуствам отговорен... не съм като другите момчета... просто се опитайте да се поставите на моето място и... какво бихте направили... КАК?? срама не мога да го преодолея... :/ :/ :/
Хмм, добре поставям се на твоето място - тоест или се надявам на чудо или действам по някъв начин (аз може би бих предпочела чудото ). ако ще действаш молиш някви познати да ви запознаят. Ако те не я познават на тях ще им е по-лесно да се запознаят с нея, защото тя не е важна за тях. Тоест те ще ти свършат работата (отиват запознават се с нея, после запознават и теб). След тва ако тя има скайп искаш го от някъв познат. И другото, което е отдолу прочетох нещо за бутане и т.н ми бутни я лекичко и се извини започни няква тема и се запознайте. Щом те е срам да го направиш тва нещо , ще използваш момента в който си прекалено щастлив че си я видял и ще си в еуфория и няма да ти пука много какво ще правиш само да е свързано с нея (повярвай ми тоя момент го имаш ама е много кратък, така че бързо действай). Желая ти късмет и дано съм помогнала.