- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
Първоначално написано от FromAutumToAshes
не се изказвай неподготвен,прасе
Не.
Пък и с гадже или не, ако има хора, които умеят да ме правят щастлива не виждам къде е проблема...
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да се надяваме![]()
Не, чувствам се добре сама. Не се вкарвам във филми, не си тровя живота с глупости, няма кой да ме ядосва непрекъснато.Въпреки че все ще се намери някой от време на време де. Любовта е на заден план за момента, харесва ми сегашното положение.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Амииии от както започнах да чета темата "Незабравими моменти" ми става малко тъжно и самотно ..Иначе сама май ми е по-добре (за момента).
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Първоначално написано от MadeOfWater
Не .. винаги
В момента имам гадже, но когато съм нямала не съм се чувствала самотна.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Може би щях, ако нямаше някой който да ме вълнува... Самата липса на човек до мен обаче точно в момента ми се отразява супер, просто няма нужда да размишлявам над действията си и непрекъснато да ме съдят.... Да, в това се беше превърнала връзката ми горе-долу, така че се чувствам страхотно сама!![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Да,за 18г съм имал само 2 приятелки и нищо сериозно.Винаги когато тръгнат да стават нещата аз прецаквам всичко и оставам в зоната на приятелството.Голям съм кърък ...![]()
Рядко на моменти ми става кофти, но в повечето случаи не се чувствам никак самотен..![]()
+++++Първоначално написано от MadeOfWater
It's too late...
Понякога ми е самотно , понякога се чувствам страхотно.
Понякога си търся проблем , друг път се опитвам да се приравня с хората като мен
![]()
Липсва ми нещо, но не се чувствам самотна. Имам си приятели, ако не гадже.
Хм..не виждам проблема в това да си без гадже известно време...така можеш да посветиш времето си на нещо друго и по този начин ако се чувстваш самотна да запълниш тази празнина
Не мисля, че ако някой се чувства самотен това ще да е защото е без гадже ..Човек може да е самотен и с него/нея ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А така Шуши!Дръж эдраво противогаэа,эащото не вярвам наистина да е вграден..Първоначално написано от FromAutumToAshes
[size=7][b][u]fosse cos
По - гадно ми е, че не се вълнувам около някого. Всичко е супер спокойно, на момемнти чак монотонно, но и това си има плюсовете. На приливи и отливи е цялата хава.
Първоначално написано от sunshinepp
Късмет и да пишеш дали са се получили нещата![]()
![]()
![]()
особено като вече съм хвърлила око на един... а той.... на еднаПървоначално написано от MadeOfWater
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.