- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
да![]()
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
понякога...когато приятелите ги няма![]()
Нормално човек които е имал доста приятели приятелки или поне скоро е имал и са се разделили нормално е да не му пука много.. Но ако човек личен пример като мен които е нямал сродна душа топлинка от доста години...нормално е да го мъчи самотата... И е много гадно и много боли... Като си нямаш някои които е значим за теб някои които му пука за теб и като си нямаш вълбще един човек за които ти пука и е значим за теб и в трудни моменти можеш да си излееш всичко каквото те мъчи..с които да се прегърнеш да се целунеш да правиш дива страстна любов... и просто за миг да избягаш от реалноста..такава каквато е ..ужасяваща...
един съвет : недей да търсиш 'сродната душа' 'най-добър/добра приятел/ка' или нещо от рода. на никой не доверявай важни неща. по-добре ще е за теб, вярвай ми ;д казвам ти го за добро, достатъчно съм бил наивен да търся приятелство и човек, на който мога да се доверя, но никога не ги откриваш, винаги се оказват предатели или са готови да те заебат за да им е хубаво на тяхПървоначално написано от xxxSS
![]()
на моменти да, но е 100 пъти по- добре, отколкото да си с някой глупак!!!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Понякога
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от kukli4kata001
Май не само аз съм загазила, а ??![]()
Много дбре се чувствам - весела и спокойна,но да,понякога ми е самотно и много искам гадже![]()
Ми не ми е самотно,не мисля че щастието зависи от некав/неква си там,има 9382984938434 други неща за правене...![]()
минах го тоя период.. да съм самотен като нямам гадже.. радвам се на свободата си, имам избор.. преди много се садвах, че нямам гадже.. ама ся осъзнах, че няма смисъл от драми
Първоначално написано от kindergarden
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Толкова ми е добре.Няма кой да ми държи сметка какво правя и т.н.,изобщо в повечето случаи предпочитам да съм сама.![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
И да се чувстваме.. има ли нещо , което може да промени нещата?
самотна.... Не..![]()
![]()
Не винаги, когато човек е сам, е самотен![]()
Попринцип да,но не е задължително![]()
когато съм сама съм.. нещастна, непълноценна.
не умея да съм еманципирана и оправна..
ставам гадна кучка, когато нямам кой да обичам![]()
Супер ми еЧувствам се свободна..
Е, понякога и малко самотна, но бързо ми минава...![]()
To be yourself is all that you can do...
самотата не идва само от липсата на гадже..но не мисля, че съм самотна..по-скоро свободна!
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..