- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
Тази тема е леко излишна.
Всеки понякога се чувства самотен и му се иска да има момче/ момиче до себе си, с което да сподели, което да прегърне, да целуне или каквото му се прави.
Тези, които казват, че се чувстват свободни като са сами, явно са попадали на момчета/момичета (едва ли), които са им отнемали свободата по някакъв начин, но ако попаднете на точния човек, който да ви обича, с който да не се чувствате като затворник няма да мислите така.
мне![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Понякога ... но по принцип ми е добре сама![]()
super mi emn mi dopada svobodata
![]()
![]()
твърдо нИе![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Първоначално написано от darka1
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
Ооо даже си ми е супер така![]()
Няма кой да ме ядосва,няма кого да ревнувам и кой да ме ревнува![]()
Няма кой да ми казва "С тоя няма да излизаш,защото те харесва""С оня няма да излизаш,защото не-знам-си-к'во ..."
Абеее яко си ми е![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ми аз със гадже съм се 4увствала много по самотнаш*бана работа
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Яба...самотно ми еавторката с цел визита ли пита....? Понеже аз с такава цел отговарям по темата
![]()
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
екстрааа ми е![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Рядко се чувствам самотна... даже на моменти си мисля ,че такак ми е по - добре .
Ами не...
само на моменти
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Самотно ми е на моменти.. Няма как да седнеш в компания с приятелките ти и тяхните приятели, с който са примерно от година и да се чувстваш `свободна` б*си глупавото е.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Моето лично мнение е, че и да имаш, и да нямаш гадже си има предимства и недостатъци. Ревност срещу свобода и самота срещу рамо, на което да "поплачеш". Смятам, че така или иначе ако двама души са един за друг, няма да се ревнуват и задушават взаимно, а ще се доверяват един другиму и ще извлекат само най-доброто от това да си обвързан. Аз не съм особено доволен от факта, че съм сам, и, ако трябва да съм откровен, има моменти, в които се чувствам адски самотен.
Точно казано,eвалаПървоначално написано от Gigi1302
+++++ A по темата-не ми е кофти за това че съм без гадже като цяло.Кофти ми е,че точно този човек който искам да ми е гадже не е...Ако се изразих разбираемо.Иначе с който и друг да ходих чувството за самота нямаше да отмине. Да си влюбен не е работа понякога,ама хич...Първоначално написано от Moonchild
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."