- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
честно казано малко ми е скучно.. ама сякаш ми е по-добре.. никой да не ми държи сметка![]()
Не намирам особена разлика със или без гадже![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
Еее не съм самотен ама ако имах гадже щеше да много хубаво![]()
--------------------------------------------------------
Да .. и то много ..
Имах няколко възможности, но ги пропилях ..
![]()
![]()
Неммм.. има едно момчее с което сме малко повече от фр и мн по-малко от гасжета и съм си перфе така
Зависи. Понякога ми е било самотно, друг път не... Според мен всеки, който претърпи някакво разочарование за известен период от време иска да бъде сам... А и да си сам не е толкова лошо - не се съобразяваш с никой и си живееш живота на макс![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Работата е на периоди и на момента нагласа. Понякога се чувствам самотен, а понякога усещам истинските предимства на това да не си обвързан
P.S. Честито ми първо мнение![]()
малко ми е тъпо, ама преживява се... има време за всичко![]()
Мне...Хипер яко е ...
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Ми не,така е ми е добре
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
защо трябва да се чувствам самотна без гадже.... понякога и дори да имам гадже са чувствам самотна![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
оооо никак .. продължавам с айляците на воля![]()
If I played you like a toy?
искам някой да ме прегърнeeee ...да ме целунеее искам да осетя мъжка топлина до себе сиписна ми да съм самаа
Желая да живея, а не просто да съществувам, желая адреналин, а не някакво подобие на това чувство ... по-добре животът ми да е екшън с много каскади, от колкото сигурна любов, скучна романтика и добри приятели ...
миии понякога и то доста,ама ми минава бързо,защото неискам да се затормозявам излишно,каквото ще става ще става,няма нужда да се впрягам излишно и то без смисъл :P
Чесно казано не... добре де малкоЧувствам се по-свободна, независима. Като съм обвързана ме гризе даже ако хвана ръката на друго момче, пък и съм ужасно ревнива.
Сама си ме е по-добре!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Много и с радост бих се отървал от самотата ама На! няма с кого...![]()
![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
само кута е самотен
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
АЗ КАТО ХОДЯ СС НЯКОЯ ВСЕ ЕДНО СЪМ ЖЕНЕН ,ПОСТОЯННО КАДЕ СИ,КАКВО ПРАВИШ,ЗАШТО ГОВОРИШ С НЕЯ![]()
![]()
До някъде.
все тая ми е ...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."