- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
Freedom is Golden.
да
Do you know what is loneliness, among so much people?
Понякога - Да,понякога - Не..
Зависи в какво настроение съм..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от TeenSpirit
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Може би, малковсе пак трябва да има човек, който да е теб, да ти помага и подкрепя в лоши дни и моменти, а не обратното
![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
ми и аз мислех като вас-за кво ми е гадже,като си имам фр и си правя кефя;но вече мисленете ми е друго-искам гадже;само виждам двойки и ми става ужасно гадно като ги гледам как се целуват,прегръщат и т.н.![]()
![]()
и особено като видя някое готино момче да се прегръща с няква мацка![]()
Искам мойто гаже да е печелило поне един път плеймейт и някъв друг конкурс за красота по избор
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
СВОБОДА
Кофти ми е като си имам гаже . Някак си не се чувствам свободна .Сякаш има някакава стена около мен . Направо се задушавам . Ам и без гадже не се чувствам самотна , все пак за какво са приятелите ?!
![]()
Мн яка песничка ейПървоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
знаете ли прави стеняма кво да се мача по някав си тъпак дето така и така ше се разделим рано или късно (нищо че ще се привържа)но засега и аз не искам гадже
![]()
Определено не... няма коя да ми надува главата защо излизам с приятели и защо се прибирам пиян.. и за каквото и да е избощо...имам си приятели... и без това няма голям избор от момичета... или поне от такива каквито аз търся![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не! ... екстра ми е и сам... б*л съм им маматаПървоначално написано от jakito0o
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Съгласна съм с Gigi1302 и съм в същата ситуация като SoStarstruck..Първоначално написано от SoStarstruck
Отделно тези които имах за добри приятели, почнаха да ме предават и се чувствам по-самотна от всякога..
На моменти се сдухвам доста, особено като остана сама без никой около мен, но сега определено ми е по-спокойно.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Не! Имам си приятели, не ми трябва някой да ме следи къде съм, с кой съм и да ме ревнува![]()
Само от време на време.. Тъпо ми е такова![]()
Еми понякога се чувствам самотна, че и без това нямам много приятели, да не кажа, че почти нямам, но някак мисля позитивно и ми минава. Поне не се тревожа за глупости и не страдам
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!