- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни без гадже?
абе нз ама от както скъсахме с бившата и оттогава все на курветиии попадам,което малко или много ме кара се замисля има ли свестни жени изобщо ?Иначе без гадже си ми е по-добре като цяло на купони си правя каквото искам и нямам задръжки(защото съм с някоя)
Много съм самотен без гадже, понякога си поплаквам, но оставам с надеждата, че някой ден ще има кого да обичам .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
ами аз уж имам гадже, ама се чувствам много самотна, това според мен е най- гадното
На тоя етап си се чувствам много добре без гадже.Определено не съм самотна, дори бих казала, че в момента съм удволетворена от живота си.
![]()
абсолютно.Първоначално написано от therichbitch
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ох от една страна-да,но от друга-не,то и без тва не мога да си харесам никой в последно време![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Свикнала съм да съм сама,даже ми е по-добре така.Достатъчна съм си.
Като дойде времето,добре е дошло.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
и мене ли майна...Първоначално написано от soul1199
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Без женско немога.В момента съм в поредната "любовна криза" и незнам точно какво да правя ... Но всеки знае , че "любовта се завръща"![]()
![]()
Да,но това не е основната причина.
Чувствам се идеално =)
Ами ... не знам. В смисъл .. нормално ми е. Не ми липсва внимание, нито нищо ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хах знам лиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
попринцип по добре да съм сама отколкото в лоша компания (както се казва),но си ги има и моментите на самота ,когато просто имаш нужда от човек до теб ,който да те обича ..
От една страна е добре нерви напрежение няма ама от друга е гадно![]()