.
Отговор в тема
Страница 10 от 39 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 960
    Мега фен Аватара на vagarious
    Менюто ми за днес(тъй като съм въглехидратна) ще е следното:

Закуска: Пропуснах.
    Обяд: Спагети с малко кетчуп и може би половин филия пълнозърнест хляб(колкото да не е цялата, пък и без хляб )
    Вечеря: Мм мисля да си взема една Наполеонка(десертче). То определено ще ме засити и мисля, че е добре.

Аа и кафето вече го заместих с 2в1, купих и мляко, но се чудя него става ли да го сложа във обикновено черно кафе.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

Обяд: Спагети с малко кетчуп и може би половин филия пълнозърнест хляб(колкото да не е цялата, пък и без хляб )
    Вечеря: Мм мисля да си взема една Наполеонка(десертче). То определено ще ме засити и мисля, че е добре.

Аа и кафето вече го заместих с 2в1, купих и мляко, но се чудя него става ли да го сложа във обикновено черно кафе.
    Да става...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

аз смятам да спра тестено, сладко, мазно пържено, газирано и всичко вредно, да наблегна на плодове, зеленчуци и кисело мляко. Висока съм.. 156 и..съм 60 кг.. снимки-

http://store.picbg.net/pubpic/57/84/...fb1a0b5784.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/EE/1F/...9871dfee1f.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/D0/46/...b2a6f5d046.jpg

първата е от вчера.

Започвам от утре, стискайте ми палци!
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    аз смятам да спра тестено, сладко, мазно пържено, газирано и всичко вредно, да наблегна на плодове, зеленчуци и кисело мляко. Висока съм.. 156 и..съм 60 кг.. снимки-

http://store.picbg.net/pubpic/57/84/...fb1a0b5784.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/EE/1F/...9871dfee1f.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/D0/46/...b2a6f5d046.jpg

първата е от вчера.

Започвам от утре, стискайте ми палци!
    Успех!!! Обаче на последната ми изглеждаш доста слабичко..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Момичета аз ви предлагам да пробвате упражненията на Били Бланкс (тае-бо в домашни условия ... кеф!) \/ Аз докато бях на 90 дневната диета редовно си подскачах вкъщи преди закуска и ми беше супер!От две седмици не съм подскачала,но мисля довечера да го направя
    Е идеята е да помагат...
    Помагат и още как
    То всяко упражнение помага стига да се прави правилно
    А ТаеБо-то е един от най-ефикасните начини да изгориш ненужните мазнинки и да си стегнеш тялото вкъщи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Здравейте и от меннн.. Днес ми е третия денн.. Довечера ще ви кажа какво съм яла.. много съм въодушевена.. и щастлива днес като се събудих се чувствах перфектно. нито ми беше тежко нито нищо.. надявам се да продължа така.. след вечерятя ще ви пиша менюто си за днес.

Много искам да отслабна все пак след месец и половина идва Коледа и Нова година и тогава много наддавам.
    ще се тегля на 4 ден т.е. в петък сутринта на гладно..

Ами, аз свалям и качвам много лесно. Последната снимка е от преди 2 седмици. Ядях малко, бях активна. Сега тая свинска ваканция ми еба майката, с извинение. Само ям, ям, ям и..ям..и да, забравих да кажа, че ям. Спя до късно, ставам, ям, чистя, ям, ям, ям улях се трябва да се стегна малко и да се вкарам във форма, защото мразя да се мразя..

Град
    Някъде таммм...

Скъпа мисля, че наполеонката е страшно калорична.. вътре кремът и е много и е мазен до колкото си спомням.. незнам все пак това е твое решение и неискам да ти се бъркам..

Само да попитам: Довечера за вечеря мога ли да изям еедно пакетче пръчици Зайо Байо с сметана и копър?

[quote="myl0weee"]Ами, аз свалям и качвам много лесно. Последната снимка е от преди 2 седмици. Ядях малко, бях активна. Сега тая свинска ваканция ми е** майката, с извинение. Само ям, ям, ям и..ям..и да, забравих да кажа, че ям. Спя до късно, ставам, ям, чистя, ям, ям, ям улях се трябва да се стегна малко и да се вкарам във форма, защото мразя да се мразя.. [/quoте]

Ахамм ясно .. Еми успех..

Град

Мляко може САМО в белтъчния ден ...
    Що се отнася до кафето - не ти препоръчвам да пиеш 2в1 или 3в1,защото не са режимни
    Виж Наполеонката дали няма мляко или яйца в състава си,защото ако има също е нережимна!А и тя е прекалено мазна и не мисля,че е подходяща за консумация и то вечерта
    И не забравяй след вечерята да изядеш един ред НАТУРАЛЕН шоколад,който е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от fashionALEX
    Здравейте момичета... И аз ще почвам диета.. Не мога да се гледам направо.. Висока съм 163 и тежа 64 кг.. Ще започна 90 дневната диета тъй като не е толкова строга и има всичко в нея.. Преди я почнах и издържах 4 дни и се отказах.. Сега смятам да съм постоянна..

Ето и моя снимка.. http://storage3.album.bg/520/5729_10...3_18308608.jpg
    Само, че недейте много да ме убиждате..

Друго което искам да питам е за спорта.. Ще почна да правя упражнения, нямам възможност да ходя на фитнес за съжаление.. тъй като съм от малко селце и тък няма.. Ако някой се сети каде мога да намеря хубави упражнения да споделя..
    И аз съм висока 163 см и преди година и половина бях 63 кг. Сега съм 54, но по едно време бях 51 Надявам се скоро пак да се върна на това положение. Големият ми проблем е, че не мога да спазвам диети, миналата зима обаче бях спряла да ям сладко - ядях може би 1 път на 2 седмици, просто ми е много по-лесно да не ям изобщо, отколкото да изям 1 блокче шоколад или 1/2 вафла. Сега пак се опитвам да спра сладкото, но ми е трудничко. А спортът е много важен, можеш да бягаш или да си изтеглиш някои от многото филмчета с различни упражнения - аз съм правила тае-бо (беше ми лесно да схвана движенията, защото съм тренирала таекуон-до), програмата на Синди Крауфорд и Pump It Up. И трите ми харесват, защото са динамични. За да не ти доскучава, можеш да ги сменяш

hottie
    Guest
    Ако ще ядеш Зайо Байо то все едно да изпияш една чаша олио

Мега фен Аватара на vagarious
    Да, мерси на всички.Аз се отказах от нея.Ще си хапна една филия с лютеница и лентичката шоколад и това ще ми бъде.А млякото ми е 1,5%.Не мислех, че ще представлява проблем, но явно.. Още не съм свикнала да гледам до края кое за кога е и т.н.Иначе си ги наблюдавам. Тцтц..трябва да вляза в релси.Ето защо нямам ефееееекккктт...

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Оо0 А аз си мислех за обяд да ям бейкролс или нешо такова...

Град
    Някъде таммм...
    ами тогава зайо байо ще го заменя с нещо друго.. може би с 1 вафла или нещо от този род.

Град
    Диде като имаш въпроси драскай в скайп
    Аз и без това излизам само вечер,така че все ще ме засечеш

едно момче от форума преди много, много време беше карал на зайо байо много време и така си прееба организма, че няма на къде. плюс това зайо байо-то сваля кръвното, аз съм с ужасно ниско кръвно винаги и припадам, и си представям да го карам на зайо байо.. по принцип тези зрънчовци са вредни.

Град
    Горна Оряховица
    Много интересна заблуда е, че солетите, Бейк Ролс-а и разните такива боклуци са диетични. Висококалорични, с голямо съдържание на сол и въглехидрати... не разбирам защо някой е решил, че това е перфектната храна като си на диета.

hottie
    Guest
    Същото и за солетите

Град
    Wonderland
    и аз искам да започна няква диета,въпросът е каква..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    и аз искам да започна няква диета,въпросът е каква..
    Колко кг. си, колко си висока, горе - долу колко искаш да свалиш ...

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Много интересна заблуда е, че солетите, Бейк Ролс-а и разните такива боклуци са диетични. Висококалорични, с голямо съдържание на сол и въглехидрати... не разбирам защо някой е решил, че това е перфектната храна като си на диета.
    !!!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Да,спомням си че и аз преди време много се бях заблудила със тези солети и си мислех,че са поне горе-долу здравословни,но уви.
    Иначе и сега си ги ям..
    стане ли ми гадно на стомаха обаждам половин пакетче
    и всичко е ок
    много ми обират киселинити поне,като се появят от време на време..

Успех на всички,които са на диета.Като ви гледам какви сте амбицирани чак и на мене ми се искам да почна..
    ама просто няма вече кво да свалям
    169-47 кг. съм

ако се храните здравословно ще си позволявате по-голямо количество храна, хем ще сте сити, хем слаби или ще поддържате форма, диетите са временно решение, след това почвате отново със солетите и хамбургерите и сами се преебавате

Аз довечера ще пиша какво съм хапвала, за да не е разпокъсано. Изтеглих си тае бо-то с Били Бланкс и е много хубаво, сега отивам до пазара да си купя плодове за утре и нямам търпение да се прибера, да пусна щорите и да си подскачам. Много е яко! Аз съм ходила няколко пъти на истинско си нали тае бо с инструктур като тук и там натоварването е мноого повече тренировката е дълга може би 3пъти повече от тази, но нищо отдавна не сдъм ходила и съм изгубила темпо, тъкмо с това ще загрея няколко дена и другата седмица може да отида.
    Да ви питам за въглехидратни ден(днес) може ли за вечеря да се яде малко пържола, защото сладко не ми се яде, може би само малко шоколад, но майка ми иска да прави и ме предупреди, че ако аз не ям няма да готви за никой и ми е някво гузно не искам да се лишават и те заради мен Та може ли това вместо сладко?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си