.
Отговор в тема
Страница 11 от 39 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 960
    Стига с това "диети"! Ние не сме на диета, ами определен хранителен режим. Момичето, което направи темата е на точкова - при нея си се яде всичко само,че до определна степен, останалите които сме на 90 дневна пак си позволяваме много работи, обаче в определени дни. И никой не е казал, че като спрем "диетата" ще налетим веднага на хамургери, чипсове и тем подобни! Аз лично имам намерение да продължа да се храня сутрин, обед и вече, а не разпокъсно както преди, когато ми се дояде тогава и през 1 ноща да ходя из стаите да търся сладко Колкото до другите работи всичко ще си позволявам,но в умерени количества... И стига с тея гадни постове, всички сме толкова нахъсани, а вие само ни убивате желанието ..
    Оставете ни, нали каквото правим ние си го правим за нас, не за вас..

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Стига с това "диети"! Ние не сме на диета, ами определен хранителен режим. Момичето, което направи темата е на точкова - при нея си се яде всичко само,че до определна степен, останалите които сме на 90 дневна пак си позволяваме много работи, обаче в определени дни. И никой не е казал, че като спрем "диетата" ще налетим веднага на хамургери, чипсове и тем подобни! Аз лично имам намерение да продължа да се храня сутрин, обед и вече, а не разпокъсно както преди, когато ми се дояде тогава и през 1 ноща да ходя из стаите да търся сладко Колкото до другите работи всичко ще си позволявам,но в умерени количества... И стига с тея гадни постове, всички сме толкова нахъсани, а вие само ни убивате желанието ..
    Много точно го каза... Направо.. като им чета постовете и почвам да се сдухвам..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    и аз искам да започна няква диета,въпросът е каква..
    теб пък за кфо ти е диета
    мноо си си хубава

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Много правилно го каза.
    А и ще помоля всеки който не е към нас момичетата които спазваме в момента диета,да не се бъркат в наще неща,квото си правим си е за нас,вас не ви засяга,а и с тези мнения напълно разваляте темата,тук няма място за вашите отрицателни коментари!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз днес към 11:30-12 ядох чушка с кисело мляко и 3в1 към 4 се направих горещ шоколад(не мога без него) Към 5-5:30 мисля да ям домати със сирене Упражнениия не съм правилал Но смятам от утре вече да почна.Пък и с тоя цикъл се чудя кога да се притегля.Май ще е неделя.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Аз днес към 11:30-12 ядох чушка с кисело мляко и 3в1 към 4 се направих горещ шоколад(не мога без него) Към 5-5:30 мисля да ям домати със сирене Упражнениия не съм правилал Но смятам от утре вече да почна.Пък и с тоя цикъл се чудя кога да се притегля.Май ще е неделя.
    3в1-то е мног калорично недей да ог пиеш докато си на диета. По-добре обикновенно кафе с мляко о,1%

Охх от много време се каня да питам.. за водата - 2 - 3 литра.. Лятото всичко беше ОК..имах нужда от вода пиех много... Обаче сегаа.... Мога цял ден да не пия никакви течности... А трябва имам проблеми с бъбреците и заради това и заради диетата и още много неща... Та има ли проблем ако не приемам вода смисъл чиста а пия чайове и такива... Да кажем сега през зимата пия много... сокове примерно прясно изцедени и чайове а вода.. почти не пия...
    И друго... лятото бях чела, че трябва да се пие вода и за да не се образва целулит и такива... и не трябва да се пие да кажем на половин час 5 глътки и така.. а в по-големи количества.. смисъл примерно наведнъж половин литър... Но пък четох, и че така се разширява стомахът... Нямам никакви идеи... Дали е вярно как трябва да действам... Помагайте..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Ако ям следобяд плодове, да вечерям ли? ства въпрос за 90-дневнатА

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Ако ям следобяд плодове, да вечерям ли? ства въпрос за 90-дневнатА
    Е зависи дали си гладна... А и ако си изяла 3-4 ябълки в 4 часа аз лично не бих вечеряла защото със сигурност няма да изпитвам глад.. но ако си гладна хапни нещо леко...

Baby_b, ако се чувстваш гладна.. аз следобяд като огладнея се наливам с вода, че да издържа до към 7,7:30 и направо да вечерям.

silviau66, не може водата напълно да я изключиш. Иначе за чайовете няма проблеми, соковете също,аз като съм на училище си купувам от тея големите по 1литър ама гледам да е от тея 100% плод, че да няма много подсладители и консерванти. Иначе и на мен въобще не ми се пие вода ама се наливам, нали казаха, че се получават стрии от непиене на течности и гледам да овладея нещата, ако от това зависи. Днес съм изпила сигурно вече на 2л

А я ми кажете сега на мен, днес ми е въглехидратния ден и може ли да не вечерям сладко или тестено, ами пържола и шоколада, който е задължителен. Редно ли е така?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Охх от много време се каня да питам.. за водата - 2 - 3 литра.. Лятото всичко беше ОК..имах нужда от вода пиех много... Обаче сегаа.... Мога цял ден да не пия никакви течности... А трябва имам проблеми с бъбреците и заради това и заради диетата и още много неща... Та има ли проблем ако не приемам вода смисъл чиста а пия чайове и такива... Да кажем сега през зимата пия много... сокове примерно прясно изцедени и чайове а вода.. почти не пия...
    И друго... лятото бях чела, че трябва да се пие вода и за да не се образва целулит и такива... и не трябва да се пие да кажем на половин час 5 глътки и така.. а в по-големи количества.. смисъл примерно наведнъж половин литър... Но пък четох, и че така се разширява стомахът... Нямам никакви идеи... Дали е вярно как трябва да действам... Помагайте..
    Чесно казано и аз по време сега на диетата не приемам много вода,нз що ама не ми се пие...понякога като се сетя пия със зор,пък лятото се побърквах от пиене на вода,и аз като теб пия изчедени сокове,но сега не пия заради точковата диета,щото аз слагам ябълки,портокали,лимони,и ми се натрупват мн точки,и няма да мога нищо друго да ям,ако изпия такъв сок

Baby_b, ако се чувстваш гладна.. аз следобяд като огладнея се наливам с вода, че да издържа до към 7,7:30 и направо да вечерям.

silviau66, не може водата напълно да я изключиш. Иначе за чайовете няма проблеми, соковете също,аз като съм на училище си купувам от тея големите по 1литър ама гледам да е от тея 100% плод, че да няма много подсладители и консерванти. Иначе и на мен въобще не ми се пие вода ама се наливам, нали казаха, че се получават стрии от непиене на течности и гледам да овладея нещата, ако от това зависи. Днес съм изпила сигурно вече на 2л

А я ми кажете сега на мен, днес ми е въглехидратния ден и може ли да не вечерям сладко или тестено, ами пържола и шоколада, който е задължителен. Редно ли е така?

Ами попринцип месото е за белтъчния ден... Обаче да си призная във въглехидратния никога не ям тоя задължителен шоколад и не вечерям изобщо сладко а ям примерно това което съм яла на обяд но да кажем 1/3та от него... Това не трябва да ви мотивира и вие дда правите така защото според диетата не е правилно но просто.. не мога да вечерям само сладко... А и в момента съм отказала сякакво.... смисъл не ми се яде и ако във въглехидратния ден ям.. то сигурно и в другите дни ще ми се яде и ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    silviau66 ако си на 90 дневната диета не можеш да заместиш водата с чайове и сокове.Да не говорим,че 1 часа 100%-ов натурален сок (защото само те са позволени) или фреш е равна на едно ядене.

shyshinka естествено,че НЕ МОЖЕ!!! К'ви паржоли,к'ви 5 лева във въглехидратен?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    silviau66 ако си на 90 дневната диета не можеш да заместиш водата с чайове и сокове.Да не говорим,че 1 часа 100%-ов натурален сок (защото само те са позволени) или фреш е равна на едно ядене.
    Всички ми казаха, че това че натуралният сок замествал 1 хранене не е вярно... И че може да го приемам все едно съм изяла един плод между храннията...

Град
    Всички ми казаха, че това че натуралният сок замествал 1 хранене не е вярно... И че може да го приемам все едно съм изяла един плод между храннията...
    Ми това е едно хранене ... Следователно трябва да спазваш 2-та часа,а и една чаша сок не може да се сравни с водата,която е необходима на организма ти!Да не говорим и за това,че водата спомага за храносмилателните процеси,за прочистването на организма и прочие.

За водата-да съгласна съм, колкото до мен по-добре да не ям.. как ще вечерям сладко/тестено като въобще не ми се яде, само ще ми стане тежко. Тея въглехидратни дни нещо... как ще ги карам вечерите не знам. Карай каквото ще да става, чак пък толкова строго..
    Иначе след час,два ще вечерям и ще ви пиша за днес какво е било

Град
    ^ Целта на диетата е организма ти да свикне,че на определен период от време (т.е. на всеки 4 дни) получава една определена група храна (белтъци,въглехидрати и т.н.).По този начин метаболизма ти се забързва и храната се разгражда с пъти по-бързо Освен това не виждам,какъв е проблема да хапнеш едни спагети със зеленчуци например?Може и някоя салата,но без сирене и бобови растения ,но шоколада след това е задължителен!!!

3oPuTy някога била ли си на диета .. или по точно имала ли си нужда.. Питам... защото знаеш наистина много... и ми беше интересно защо.. така.. [/b]

Град
    Даммм преди време бях Сега продължавам да я спазвам,нооо с доста прегрешения Имам да смъквам още към 5кг.,но все нещо се прецаква и правя грешки

Даммм преди време бях Сега продължавам да я спазвам,нооо с доста прегрешения Имам да смъквам още към 5кг.,но все нещо се прецаква и правя грешки
    90 дневната ли ... И ако не ставам нахална... колко кг беше в началото сега и ... колко си висока...

Град
    90 дневната ли ... И ако не ставам нахална... колко кг беше в началото сега и ... колко си висока...
    Даммм бях на 90 дневната,но само за месец
    1,66 съм (долу-горе) и бях 67кг. Смъкнах се до 58-59кг. и после си върнах към 2кг.Сега варирам между 59-62 в зависимост от храната,която съм яла и т.н. (по принцип винаги има 2 плуващи кг.) и така
    Ако имаш други въпроси - питай

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Охх.. и аз имамм проблем с водата лятото пия много ама зимата и глътка не кусвам.. ама сего по-малко от 2 литра не изпивам.. Днес ходих при баба и тя ми даде билки.. най-много си харесах менатат и смятам да си направя чай по-късно.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Охх.. и аз имамм проблем с водата лятото пия много ама зимата и глътка не кусвам.. ама сего по-малко от 2 литра не изпивам.. Днес ходих при баба и тя ми даде билки.. най-много си харесах менатат и смятам да си направя чай по-късно.
    И аз имах проблем с пиенето на вода в началото, но вече съм свикнала и повече от година всеки ден пия по 2-3 литра, че лятото може би и повече понякога. Носи си шише с вода в учлище, дръж си такова около теб вкъщи и си налагай да пиеш определено количество. Бързо с свиква и вече не го правиш защото трябва, а просто си жадна наистина и усещаш нужда дапиеш толкова.

Даммм бях на 90 дневната,но само за месец
    1,66 съм (долу-горе) и бях 67кг. Смъкнах се до 58-59кг. и после си върнах към 2кг.Сега варирам между 59-62 в зависимост от храната,която съм яла и т.н. (по принцип винаги има 2 плуващи кг.) и така
    Ако имаш други въпроси - питай
    Ами засега нямам ... Този път съм твърдо решена да стигна до край.. Искам 50 кг някаде и на 51-52 съм доволна но докато не стигна до там няма начин да спра..а до там имам 15 кг някаде..

Град
    Ще ги смъкнеш за около месец и половина-два ако спазваш диетата стриктно,пиеш достатъчно вода и правиш някакви упражнения (предлагам ти да пробваш с ТаеБо-то на Били Бланкс )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си