.
Отговор в тема
Страница 14 от 39 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 960
    Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    или дъфчи дъвка.. помага до някъде и ти обива апетита за сладкото... аз ве4е 1 седмица не съм близнала сладко ... е само малко мед... но разтворен във вода сутрин на гладно :}
    Аз пък от дъвките почвам да чувствам глад и да ми стърже стомаха!
    haxhax не съм само аз човекът;който огладнява от дъвки ок

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Май само при мен е така,че като изям една ябълка огладнявам много,някак си ми остъргва стомаха все едно иначе може и аз да пробвам точковата диета,но нз какво меню да си направя-не обичам пилешко месо и мляко
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    hotie беше ми обещала за бедрото, чакам да ми кажеш резултата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Май само при мен е така,че като изям една ябълка огладнявам много,някак си ми остъргва стомаха все едно иначе може и аз да пробвам точковата диета,но нз какво меню да си направя-не обичам пилешко месо и мляко
    Аз съм на точковата диета,ако имаш интерес и наистина ще я почваш,мога да ти помогна за менюто

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ооу извинявай. Веднага дотърчах за метъра да се премеря. Не знам точно как/къде се мери бедро, но в онази й част, за която говорим премерих 49.5см. Висока съм 1м70 и тежа 52кг. И съм на 24г. Пиша това, защото смятам, че е от огромно значение. Всеки има различна структура на тялото. Не искам да си мислиш, че 50см са идеалните мерки, защото не са. Като постигнеш желания от теб резултат то ще се разбере.

П.П. Аз лично в момента не се чувствам толкова добре с моите 53кг. Малко са ми. На 24г трябва да изглеждам малко по-така. Т.е. искам да кача 2-3 кила. Затова не съм много добър пример. Също така, както вече писах зависи и от мускулната маса.

Айде успех на всички и днес !

оо и аз като изям една ябълка и ми става о6те по гладно.. пък и като ям ябълки на гладен стомах .. по4ва да ме били корема...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    Пловдив
    оо и аз като изям една ябълка и ми става о6те по гладно.. пък и като ям ябълки на гладен стомах .. по4ва да ме били корема...
    За да не огладнявате от ябълките пийте по една чаша топла вода и тогава яжте и няма да огладнявате бързо...Аз като правя така и в следващите 2-3 часа не чувствам никакъв глад

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    За да не огладнявате от ябълките пийте по една чаша топла вода и тогава яжте и няма да огладнявате бързо...Аз като правя така и в следващите 2-3 часа не чувствам никакъв глад

Ще го пробвам..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fashionALEX
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Ще го пробвам..
    добре :P

Хора моля помогнете ми!Аз съм ужасен човек,нямам воля да отслабна а съм с 20 кг наднормено тегло!На 13 години съм висока съм 1,50 см и съм 55 кг незнам какви диети да използвам ! Пък и не съм ли още подрастваща за да бързам с диетите???

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от maia9696
    Хора моля помогнете ми!Аз съм ужасен човек,нямам воля да отслабна а съм с 20 кг наднормено тегло!На 13 години съм висока съм 1,50 см и съм 55 кг незнам какви диети да използвам ! Пък и не съм ли още подрастваща за да бързам с диетите???
    виж ко-не са 20,един път личната ми каза примерно ти както си 1:50 според лекар хора според лекар-треа си 50кг,ако си1:62 примерно треа си 62 кг праете изводите,треат ти 5 кг надолу.Вярвай ми.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Пловдив
    При теб теглото си е почти да не кажа добре,щото не е добре,но при теб това положение с килограмите е щото ти сега навлизаш в пебертета и от него може да качваш,освен ако не си похапваш солидно.Питай майка си преди да започнеш каквото и да е,все пак си на 13г. все още,и организма ти расте сега.

Според мен няма да и навреди лек режим.. Като 90 дневната диета, но да не я спазва толкова строго..

Мега фен Аватара на vagarious
    Според мен трябва просто леко да се ограничава по КОЛКО яде, а не какво яде.Мисля, че ще е достатъчно.Все пак е на 13.Твърде рано е за мен.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Според мен трябва просто леко да се ограничава по КОЛКО яде, а не какво яде.Мисля, че ще е достатъчно.Все пак е на 13.Твърде рано е за мен.
    Ти да не си рожденничка днес?
    Момичета, миналата година привих като курсов проект една програмка, която може да ви е от полза. Има функции за изчисляване на индекса на телесната маса, дневен енергиен разход и прием (избираш каква храна и колко си яла и програмата ти смятаколко ккал, мазнини, въглехидрати и протеини си приела). Можете да си свалите от тук саморазархивиращ се rar файл - щраквате 2 пъти върху него, избирате къде да се запише, после влизате в папката и отваряте програмата от иконката proekt.exe (с една факличка).
    Можете да имате проблеми с изчисленията ако десетичният символ на компютъра ви е ".", а не ",". Това се променя така: меню Start/Control Panel, от там Regional and Language Settings (с глобус е иконката). Като ви се отвори, най-отгоре има падащо меню с езика, а до него - бутон Customize. Като кликнете на този бутон, излиза прозорец с падащи менюта - най-горното е Decimal symbol - от там избирате ",", давате ОК и сте готови

Надявам се, че ще е полезна на някого. Има много излишни неща, като паролата и тестовете, но имахме задължителни изисквания за тези неща, а на този бъгав компютър едва ли ще подкарам Делфи нормално, за да преправя програмата.

Мега фен
    Днес стават 4 седмици, откакто съм на диета (здравословно хранене) и всеки ден упражнения. А и от началото на тази седмица танцувам по 30 минути всеки следобед.
    Разбира се, имала съм си и моментите, в които си позволявам да хапна нещо сладко, ама определено съм доста доволна от резултатите. За 4 седмици съм свалила 5 килограма, 5 сантиметра от талията и по 1-2 от другите места. (Там нямам нужда.)
    Държах да се похваля. :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Днес стават 4 седмици, откакто съм на диета (здравословно хранене) и всеки ден упражнения. А и от началото на тази седмица танцувам по 30 минути всеки следобед.
    Разбира се, имала съм си и моментите, в които си позволявам да хапна нещо сладко, ама определено съм доста доволна от резултатите. За 4 седмици съм свалила 5 килограма, 5 сантиметра от талията и по 1-2 от другите места. (Там нямам нужда.)
    Какви упражнения прави?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Супер, браво на теб! Много е окуражаващо някой като каже, че е успял - виждаш, че наистина може да се постигне нещо, стига да сме постоянни и упорити.

Sissy90 Мда, рожденничка съм!

Иначе днес плодовия върви добре.Само на 1 ябълка съм и малко вода.Има време до края на деня и ще издържа.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ооу извинявай. Веднага дотърчах за метъра да се премеря. Не знам точно как/къде се мери бедро, но в онази й част, за която говорим премерих 49.5см. Висока съм 1м70 и тежа 52кг. И съм на 24г. Пиша това, защото смятам, че е от огромно значение. Всеки има различна структура на тялото. Не искам да си мислиш, че 50см са идеалните мерки, защото не са. Като постигнеш желания от теб резултат то ще се разбере.

П.П. Аз лично в момента не се чувствам толкова добре с моите 53кг. Малко са ми. На 24г трябва да изглеждам малко по-така. Т.е. искам да кача 2-3 кила. Затова не съм много добър пример. Също така, както вече писах зависи и от мускулната маса.

Айде успех на всички и днес !
    мерси. значи работата е там че като бях отслабнала на 58кг бедрото ми беше 56 и в средата се допираха. не казвам че беше ужасно (като сега) но си се търкаха. искам когато ходя да не ги усещам, тогава се чуствам добре.
    бтв, незнам как да го обясня но никога не са ми пречели килограмите, защото съм се харесвала и така. просто от време на време ми скимва и почвам да ям всички колкото ми се яде и си ги качвам. знам че няма да съжалявам един вид,. в началото на темата пуснах снимки, еми като се гледам абе хора не съм ужасна чесно казано предпочитам така, отколото много клйощава, но сигурно слабите и те си се харесват и се предпочитат прд мен абе света е луд да знаете.
    п.п. 4 ден и съм добре, не ми е ставало лошо, ям минимум 2 пъти, леко забравям и си пропускам часовете . на 18 ще ми бъде първото мерене, ще кажа резултати

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    vagarious

Честит рождден ден мила.. Пожелавам ти много здраве, щастие, и многооо многооо успехи.. Нека всяка твоя мечта стане реалност..

roshlichka много ти благодаря!

Град
    Пловдив
    Днес бях на фитнес и се претеглих и да се похваля СВАЛИЛА СЪМ 2кг.,а днес ми е 4-тия ден от диетата :P

леле ти луда ли си ... иска6 да стане6 35 килограма това е вреддно... 6те си съсипе 6 организма,6те се разболее6 от анорексия...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    леле ти луда ли си ... иска6 да стане6 35 килограма това е вреддно... 6те си съсипе 6 организма,6те се разболее6 от анорексия...
    Aбсолютно!
    Ти си още малка,хич не влизай в теми за диети...боже.боже,...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си