- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Мамка му, сега изядох един банан.
Ще повлияе ли нещо на диетата?![]()
Ми няма да повлияе ако ограничиш вечерята-в смисъл ако хапнеш малко за вечеря.Първоначално написано от PinkFloydSound
Аз после ще танцувам, за вечеря ще хапна препечена филия със сирене и после упражнения.Първоначално написано от foreverr
Тъпото е, че почти всеки ден си позволявам по нещо дребно, но вредно.![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
Банана ХИЧ не е вреден, а просто има повечко калории, но важното е, че си изяла само един банан, а не няколко.И вечерта като потанцуваш ще изразходиш калориите от банана
![]()
Ограничи се само със сладкото,тестяното и пърженото и ще имаш ефект без диетиПървоначално написано от britzy
![]()
Според мен не си с 20 килограма наднормено тегло , а с 15.Защотп що като си 1.50 висока, ако си 40 килограма ще си добре.Но си малка за диети, за това както каза titinkaa се ограничи от пържено и тестено и сладко и пакетирано из магазините(като снаксове и тем подообни)Първоначално написано от maia9696
Наистина ще съм ти благодарна,мисля от понеделник да я започна,но определено имам затруднение с менюто най-вече заради млякото и месото,а и яйца много,много не обичамПървоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Добре,когато кажеш тогава ще ти помогна за менютоПървоначално написано от billytalent
![]()
Хах, дано си права.Първоначално написано от foreverr
![]()
Сега съм 52-3 килограма, но искам да стана 50...
А дори и да не стана толкова, искам да си запазя килограмите, но знам, че в първия ден, в който спра диетата, ще почвам да си връщам килограмите.![]()
![]()
А пък не искам постоянно да ям само диетични неща... Ама не искам и да съм отпусната.
Как да си запазя теглото?
Знам че не искаш вечно да ядеш продуктите от диетата си,но ако искаш да си запазиш килограмите по-добре спазвай някои ограничения,инче няма смисъл сега да с емъчиш да свалиш и лсед това да се отпуснеш и след 1 месец пак да си на старите килограми.Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Еми, аз точно ограниченията ги имам за диета, а не мога цял живот така. :ДПървоначално написано от titinkaa
^ Тогава спорт!![]()
Ядеш си к'вото ти се яде и спортуваш,за да гориш калориите.
Обаче със едни упражнения няма да стане номера!
Запиши се на нещо,ако не си или ходи на фитнес,което ти е по-приятно
пък и нищо не ти пречи и при това положение да си правиш
упражнения.![]()
![]()
To infinity and beyond.
^^Опитай се да ги редуваш, смисъл да си избереш един ден от седмицата и да си позволиш нещо сладко или друго, квото си искаш и не го мисли толкова. Няма да качваш толкова лесно щом спортуваш, а и все пак съобразявай количествата.
А да питам дали в плодовия ден може да хапна малко заленчукова супа, щото от тия плодове цял ден ми стърже корема и не знам дали ще заспя така.
Пуканки могат ли да се ядат през някои от дните.![]()
Оох днешния ден минава много успешно.На 4 ябълки съм до сега + едно бонбонче и една бисквитка.Супер ми е.Нито съм гладна, нито нищо.Нямаше как просто.Остава довечера да го измисля, как да е възможно най-предпазливо.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Моля вии отговорете на по-горния пост . В идилия съм.![]()
Baby_b, мисля, че не е редно да се ядът пуканки, чипсове и т.н. Но все пак, ако ти се яде си го позволи през въглехидратния ден.
Иначе за днес съм доволнар сега сме на гости в тетка ми и готвят пилешко месо на сач, нооооо ще устоя на изкушението.. Иначе ще кажа на тетка да ми сложи за вкъщи и утре като съм на белтъчен
ще мога да го опитам![]()
Охх само дано да спрат да ме разубеждават, да ям сега.. За сега съм категорична :P
Хора, омлетите много ли са калорични?
Досега съм си яла спокойно, без въобще да се сещам, че са ПЪРЖЕНИ, а майка ми ме лъже в очите, че не са пържени, при положение че съм ѝ направила списък какво да ми прави за ядене.
АААААААААААРГХ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бясна съммммммммммммммммммммммм мммммммммммммммм. :@:@:@:@
Ем щом са били пържени, мисля, че са доста калорични.
Натали що си на диета бе![]()
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
на тефлонов тиган без никаква мазнина 2 яйца кашкавал и сирене забъркани и припържени кашкавалчето да стане хрупкаво - белтъци, които не са мега калорични - по добре от едно парче торта![]()
На мен не ми е за това, а че майка ми ми е давала това няколко пъти поне досега, а аз съм се заблуждавала, че ям здравословно. :@:@:@
И оная продължава да ми твърди, че не се пържело...
Както и да е, спирам да ви занимавам с проблемите си. ;D
А кво се прай омлета-вари ли сеПървоначално написано от PinkFloydSound
ni6to просто отсега нататък нема да ядеш това
![]()
Хора днес ми е белтъченият ден и май сгавих много изядох три кебапченца и 2 гъбки и една филийка пълнозърнест хляб какво ще ме посъветвате![]()
Малко с 3 кебапчета ?!![]()
Ще те посъветвам да го караш по- леко, ако искаш ефект.
![]()
![]()
![]()
Мерси но поне си признах че е доста![]()