- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Охх.охх.ОХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХ Защо на мен?!.. Днес направих всичко друго но не и диета![]()
![]()
сутринта добре. Закусвах една ябълка.. но послеее.. с баща ми имахме малко работа и излязохме и после ме заведе в една сладкарница и неможах да се стърпя.. Изядох един мъфен с боровинки и изпих една чашаа сокк.. Това беше по обяд.. А след обяд отидох на гости на вуйна и неможех да и откажа едно парче плодова пита
![]()
ужасс на всичкото отгоре изпих и още една чаша сок и вечерях салата домати и една филия пълнозърнест хляб и 2 моркова..
мале мале.. не ми се мисли.. но утре ще си продължа с 5тия ден-белтъчен и се надявам да поправя нещата..
Бтв.. утре ще се притегля сутринта, но не очаквам да съм помръднала от 64 кг.![]()
Както вече казах свалила съм 2кг,а и днескашния ден ми мина страхотно,много съм доволна от себе си![]()
Спокойно аз май съгреших най-много от всички![]()
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Изяла съм към 2-3 омлета за тея няколко седмици, дали са провалили нещо?
Мале, по-бесен човек от мен в момента НЯМА.
Защо си бясна.Омлетите не са калорични ако са с малко олио или без олио!!!Майка ми празеше сиета в която беше позволено да си яде омлети.А и тази точковата диета която пази titinkaa в тази диета са позволени омлетите!!!!!!!!!!Първоначално написано от PinkFloydSound
Еми честито!Хапнах половин пържола,ориз със зеленчуци и 1 филия пънозърнест хляб и 1 портокал в ПЛОДОВИЯ ден.![]()
![]()
![]()
![]()
Утре вече съвсем сериозно ще го карам.Писна ми.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Да, но омлета, който беше направила днес, лъщеше от олио.Първоначално написано от foreverr
Не го и изядох...
Дано предните не са били такива. Факт е, че повече няма да погледна омлет.
^ Споко,де помисли малко може пък майка ти да не ги е пържила със много мазнина..нЕма да се косиш толкова..
Упсс..сега прочетох,че е лъщяло от мазнина..ее нищо просто ги компенсирай тия омлети следващите дни / по-малко яж /
ии така,а и въпреки тва пак нЕма се косиш.![]()
Успех отново на всички![]()
To infinity and beyond.
Аз днес хапнах и ето какво:
Закуска: 2 варени яйца с малко сирене и малко извара
Обяд: 2 настъргани моркова на салата с оцет и сол
Междухранене: 1 средно голям грейфрут.
Вечеря: салата от зеле и малко карфиол в нея с оцет и сол+1 варено яйце.
Ако тези неща ги сметна като то4ки за то4кова диета(карче не съм на то4кова диета, а се стремя да ям диетично) се получават 20 то4кии![]()
а то4ките които трябва да се правят за да отслабнем са 40...
![]()
mimsssssss
Ако си стегнеш добре бедрата и да си по-пълничка няма проблем. Иначе и аз не харесвам прекалено кльощавите момичета, особено на по-зрелите. Аз не искам да съм прекалено слаба, защото изглеждам така като тийнейджърка, а отдавна минах този период. Но така се случи, че от много работа и стрес поотслабнах и сега гледам да вляза във форма обратно, като се старая да кача тези прословути 2-3 кила или там колкото са. Все пак съм жена, а не искам да съм безформено момиченце![]()
PinkFloydSound - Не трябва да обвиняваш майка ти така. Тя не ти е виновна. Готви си сама, за да си сигурна какво ядеш...
Иначе бих искала да помоля всички да не цитирате повече от 2, максимм 3 поста наведнъж, защото става неприятно за четене, темата се бъгва и т.н. Мерси![]()
Човек, аз не знам кое е пържено и кое не, ти ми говориш за готвене.Първоначално написано от hottie
![]()
От доста време си мисля да чапочна една диета ама се чудя дали е добра.Та ако може мнения:
1ви ден - 2-3 кофички кисело мляко 0.1 %
2ри ден - зеленчуци на корем
3ти ден - 1кг. плодове
4ти ден - 1 печено пиле
5ти ден - 2 варени айца + 500 грама извара.
Е какво мислите??
А и забравих, за всички които са на диета ще пусна едни снимчици на слабички каки4киза да си помечтаем :
1 http://paper.standartnews.com/images..._242501_bg.jpg
2 http://www.listown.com/images/celebr...0613220523.jpg
3 http://album.idt.cz/albums/vip/DonSc...xim_1203-4.jpg
4 http://store.picbg.net/pubpic/BD/6A/...cb284cbd6a.jpg
Подобна диета аз пуснах!Първоначално написано от foreverr
Малко по различна е и много ефикасна разбира се ако имаш воля! Виж по назад където съм писала за 10 дни се свалят 8-9 кг!Успех
А сега да кажа за мен вчера започнах 90 дневната защото тази другата ми е много тегава![]()
![]()
Вчера всичко по план ядох ябълки после мляко ОБАЧЕ ми се дояде и ядох препечени филии домати и някаква шунка,за капак вечерта ядох картофено пюре ! НО на сутринта не издържах и се качих на кантара и какво да видя -1 кг
![]()
![]()
направо не можах да повярвам!Продължавам днес не съм правила прегрешения!Успех на всички и честито на тези с минусите
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
и аз си правя омлет кое му е лошото.научи кое е пържено печено т.н. и тогава говориПървоначално написано от foreverr
бтв:кво е тва отношение към майка ти ало тая жема те е родила бе![]()
п.п. няма мазнина = не е вредно
http://thinspiration4life.blogspot.com
Ето ви вдъхновение. Стотици страници със слаби какички.
pink floyed ти Натали ли се казваш по принцип![]()
![]()
Браво, че си сваила 1 килоПървоначално написано от silviq8888
Ина4е аз воля си имам за тази диета която написах, но проблема е, че майка ми може да ми я прецака, тъй като тя е против това да пазя диети и да отслабвам, защото не съм чак дебела, а нормална, а аз искам да съм млако по слаба.И все пак другата седмица си мисля да я почна тази диета от сряда, а за сега ще си карам на здравословно хранене
![]()
Amm da se otcheta i az. Ot dneshniq den sum mnoogo dovolna. Ne zakusvah, zashtoto stanah v 12;30i togava napravo obqdvah porokal i izpih 1chai s med i limon. Kum 18;00 qdoh qbylka i tova e za dens. Ne sym vecherqla, zashtoto sme na gosti, a tuk ima vsichko drugo, no ne i plodove..se1 ima banani, no znaq che sa dosta kalorichni i ne si pozvolih.
I da vi pitam, tyi kato ne sym vecherqla, sled malko kato se pribera redno li e da qm 2kivita tyi kato e tolkova kysno, ako ne e preporychitelno mislq, che shte si izkaram i na portokala i qbulkata. Ta kajete kakvo mislite vie?
Ами попринцип след 8 не е препоръчително да се яде ама ако много ти престърже корема хапни поне 1/2 портокал.. Майка ми казва че вечер не трябва да се пие много вода да знаетте.
По принцип това в колко ядеш не е важно мисля че може да ги хапнеш двете кивита но наистина в медицинска книга съм чела че това в колко часа ядеш няма значение важно е количеството и калориитеУспехчета
няма нищо че е 22:00 часа яж щом ти се яде,а и си яла чак в 18:00 има много време до утре сутринта,а и като станеш утре ще си умряла от глад ако не хапнеш нещо тая вечер. :PПървоначално написано от shyshinka
Иначе да си кажа много съгреших днеска ама МНОГО изядох 3 кебабчета 3 филии едната от които с течен шоколад една купа Нескуик и 5 шоколадови бонбона Утре със сигурност съм на воден ден![]()
![]()
![]()
okay, i az sym chuvala taka, no ne mislq, che i taka shte izdurja![]()
Ta znachi za dnes sum qla za obqdortokal i kum 5;30 qbylka..
yay.. nikoga ne sum mislila, che shte sym sita s takova oskydno kolichestvo hrna za cql den![]()
BTW veche az sum -3kg, ne izdurjah da ne se premeq kaot vidqh kantar.Sledvashtoto mi merene shte byde sled 2riqt mi beltychen den, che da sym izkarala pone 2 serii.. Haide leka vecher na vsichkii![]()
P.S>. abe reshih, che kato se pribera shte izqm 1 kivi![]()
Бравоо,и аз имам резултат неска се претеглих и съм свалила 2кгПървоначално написано от shyshinka
,има ефект от всички неща които полагаме
![]()
Oле кво правите бе всичките сваляте.
titinkaa е свалила 2 килограма, shyshinka е свалила 3 килограма, silviq8888 е свалила 1 килограм.Аз още не съм свалила, но при мен свалянето ще започне след няколко дни, защото ми е такъв организма....![]()