- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
о, пропуснах:
или поне само диета, без сериозно физическо натоварване, не води до добро... но тези диете,шокиращи организма ви, не могат да се съчетаят с физ.натоварване,просо няма как да стане- няма да имате силата за това, с което сте се захванали.. иии пак имаме нужда от енергия- мускулната тъкан се разгражда с уникално големи темпове по тазя причина..![]()
И аз не одобрявам тази диета.
1. Не може за закуска с една ябълка да изкарате целия ден. закуската е най-важното ядене, трябва ви енергия.
2. Вие не си набавяте необходимите калории за деня. Може и да не сте гладни, ама как ще изкарате с примерно 500 калории?
3. Радвате се, че сте свалили 2 кг за 2-3 дни, ама целта ви каква е-да ги свалите или да ги свалите и запазите? Да не говорим, че повечето тук нямат никакво физическо натоварван. Но както каза kriSko94, всеки си има глава на раменете.
Не го приемайте като заяждане или нещо такова, не искам да ви убивам желанието да свалите някой килограм, но от личен опит знам, че с глад не става.
Нека ти обясня на какво, според моите скромни познания, се основава тази диета (може и да не съм така компетентна като теб, просто съм попрочела тук-там нещо и се замозаблуждамавам, че знам нещо за храненето).Първоначално написано от PinkFloydSound
Та ето какво виждам аз - точките не са наслагани току-така, а отговарят на количеството въглехидрати в храните. Когато се сведат до минимум въглехидратите (които се разграждат най-лесно и бързо), тялото се принуждава да си набавя енергия от мазнини и белтъчини (които се разграждат значително по-трудно и изискват повече енергия). Точковата диета е опростен вариант на нисковъглехидратна, за тези, които не могат или не искат да се занимават с по-сложните изчисления от рода какъв % от калориите идват от мазнини, въглехидрати и белтъчини.
Ефективна е, защото:
1. Тялото изгаря повече енергия, за да си набавя нужното от непривични източници - мазнини и белтъчини вместо въглехидрати.
2. Докато я спазва, човек все пак внимава какво яде - много хора са потвърдили, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко.
Благодаря за вниманието.
сори ама много грешиш че след няколко днена всичко ще си качим,а колкото до Точковата диета"лично съм говорила с лекарка и ми я препоръча,щото при нея се ограничават въглехидратите,а точно от тях се пълнее,така че не си казвайте мнението просто ей така без смисъл и като не знаете за кво точно става думаПървоначално написано от kriSko94
![]()
![]()
...Спирам щото тука не му е мястото да се разправям..А и провалям темата заради някои хора дето много се месят,и най-учтиво ще ги помоля повече да не пишат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mи значи за 1вото не съм много съгласна, щом като искаме да отслабнем можем да си караме и на по една ябълка, то си са за нас последствията!Първоначално написано от damdam
За 2рото - какво като караме с по - малко калории на ден?Важното е, че поне се храним по-здравословно.
И за 3тото - Мми това, че са свалили по 2-3 килограма за 2-3-4 дена може и да не е добре, защото при повечето хора които бързо свалят и бързо качват(НО не при всички) И вече за това, че повечето нямат физическо натоварване съм съгласна.Добре е да се движат повечко, да спортуват и така ще отслабнат по лесно, а и ще са по стегнати след отслабването.Защото от отслабване кожата малко или много се отпуска, но с спорт може да се стегне![]()
кой е казал бърза диета 90 дневната е 3 месеца кое му е бързото, дюкан е около половин година, точковата също е към 3 месеца, ох момиче замълчи...Първоначално написано от kriSko94
Sissy90...Браво много добре им уточни за кво става дума,а те говорят празни приказки без да знаят кво точно е пояснението на тая диета!!!!!!Първоначално написано от Sissy90
![]()
най лошото е че пише набор 94 а още си неграмотна. на къде отива този свят. диети спазват манекенките на лимон и текила. ние сме си на хранителен режим ако не знаеш. не ядем пържено, мазнина, сладко...другото ни е позволено. ох много ме дразниш вечеПървоначално написано от kriSko94
ставам да ям - за протокола пиле на грил
![]()
Диета значи РЕЖИМ НА ЖИВОТ, не гладуване, както си мислите всички тук.Първоначално написано от mimsssssss
Боже, БОЖЕ!
Първоначално написано от PinkFloydSound
не ме разсмивай,и не се меси аз кво ям и кво не,и колко съм наядена,и не съм нервна от тва че не ям достатъчно,като не струва диетата не я коментирай повече!
По-точно ние не гладуваме,просот сме ограничили някои нещаПървоначално написано от PinkFloydSound
А пък аз имам сила за това всеки ден!!!Независимо , че ям малко!!!Първоначално написано от kriSko94
Ей стига всички см спорили, самопроваляме темата.Нека вечерта да пишем кво сме яли днес и да продължим да следим теглото си
![]()
1. не съм неграмотна,имам проблем с клавиатрата и не си проверявам послеПървоначално написано от mimsssssss
ии не мисля,че ти трябва да ми говориш- пред "а, ала, ако, но, т.н." има запетая, след междуметията- също; "накъде" е една дума и просто не ми говори за правопис
... не ти се сърдя, когато човек е на диета е изнервен и по-"докачлив"
не съм казала нищо за 90-дневната диета, не мога да помня кой каква диета спазва о.О всичко,което написах, е с най-добри чувства към вас, защото и аз искам да сваля няколко кг, но с годините съм осъзнала,че буквално: бързата работа- срам за майстора![]()
^ объркала съм се от неграмотна, на неограмотена... за правопис никой не ти прави забележка, както каза аз самата съм пълна с грешкиработата е там че никой не е на диета за две седмици, или на гладуване. режимите са дълготрайни
![]()
нее, работата е там,че когато свалите са толкова малко време толкова мнг кг (нормлано и здравсловно е да се сваля от 0,5-1кг на седмица), следва най-малкото период на задържане... в който си казва човек: "еее, аз тук съм като тревопасно от 3843024832 дни, а каквоооо само -2,3,4кг" ии тогава отиваш в кухнята,отваряш чекмеджето със "забранени" храни ии стой та гледай... след час-два се търкаляш опиянен от сладкото из вас... след това чувството за вина и т.н.
това са моите наблюдения,затова пуснах горните постове![]()
Хорааа нещо го обърнахте на караница!Недейте! Всеки си преценява сам дали ще гладува, дали диета ще пази![]()
![]()
! Стига вече!
Аз съм свалила 2 кг за 2 дни! Четох , че пишете че нямало физически упражнения не е така поне при мен аз по 1 час на ден въртя колело може да не е много , но не е и бездействие! Успех на всички!![]()
стига сте се карали да не се запознаете с някой модератор.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Ми 1 час колело е достатъчно и колелото помага за стягането на дупето и краката, но защо не обърнеш и малко внимание на ръцете и на корема?Прави по малко коремни преси и по малко женски лицеви опори.Ако правиш коремни и лицеви и караш колело(по време на диетата) и ако свалиш килограми после ще си доволна от резултатите как изглежда тялото тиПървоначално написано от silviq8888
Успех.
Мерси за съвета аз редовно си правех преди по 100 коремни но скоро не съм правила а лицеви не мога да правяПървоначално написано от foreverr
![]()
много ми е трудно
![]()
![]()
![]()
![]()
PinkFloydSound и kriSko94 - Моля те ако пишеш тук гледай да се вписваш в темата, която е ДНЕВНИК или давай полезни съвети. Всичко друго е излишно. Мисля, че тази тема е много хубава за спазващите диета - защото си дават съвети и се подкрепят.
Всички мнения извън темата ще бъдат изтривани.
Лицеви опори от мъжките и аз не мога, но ето тез са женскиПървоначално написано от silviq8888
http://4.bp.blogspot.com/_EyI1BtS3Bt...1600-h/u08.jpg
Прави по малко от тях ако искаш.
Здравеите на всички! Днес закусвах 2 ябълки, на обяд 1 яйце, малко месо и салата от зеле и моркови, и след това млякоо. За вечеря сигурно ще съм на мляко и това е общо взето за днес.
Аз след като снощи обърках работите, днес обаче си продължих с белтъчния ден.Не можах за закуся - бях много заета и после естествено всичко се прецака, та пропуснах закуската.Сега хапнах пържола с малко кашкавал и 1 филия пълн.хляб.Довечера ще е много по-леко.Това ще е за днес.![]()
![]()
Ако си на 90 дневната диета ще те посъветвам да не смесваш толкова белтъци и то в едно храненеПървоначално написано от Baby_b
Позволено е да се смесват най-много 2 белтъка
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!