.
Отговор в тема
Страница 18 от 39 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 960
    о, пропуснах:

или поне само диета, без сериозно физическо натоварване, не води до добро... но тези диете,шокиращи организма ви, не могат да се съчетаят с физ.натоварване,просо няма как да стане- няма да имате силата за това, с което сте се захванали.. иии пак имаме нужда от енергия- мускулната тъкан се разгражда с уникално големи темпове по тазя причина..

И аз не одобрявам тази диета.
    1. Не може за закуска с една ябълка да изкарате целия ден. закуската е най-важното ядене, трябва ви енергия.
    2. Вие не си набавяте необходимите калории за деня. Може и да не сте гладни, ама как ще изкарате с примерно 500 калории?
    3. Радвате се, че сте свалили 2 кг за 2-3 дни, ама целта ви каква е-да ги свалите или да ги свалите и запазите? Да не говорим, че повечето тук нямат никакво физическо натоварван. Но както каза kriSko94, всеки си има глава на раменете.

Не го приемайте като заяждане или нещо такова, не искам да ви убивам желанието да свалите някой килограм, но от личен опит знам, че с глад не става.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Да, защото знае какво да яде.
    Ама извинявай, един дюнер да е 0 точки, а една ябълка 10... Супер калпаво са наслагани точките, както им е скимнало просто.
    Куцо и сакато тръгнало да прави диети, мухахахаха.
    Щом за вас най-важното е килограмите... Тоя организъм, а у, за нищо не го ебавате. Нали важното е да свалим няколко кг, пък кво ни е** точно по какъв начин се свалят.

Уиски 100мл 0
    Бира 250мл 12
    Бахахахахахаха, уискито, което е 250 калории за една чашка, е по-калорично от бирата, която е 100 и нещо калории за 250 мл?!
    Вярвайте си.
    Нека ти обясня на какво, според моите скромни познания, се основава тази диета (може и да не съм така компетентна като теб, просто съм попрочела тук-там нещо и се замозаблуждамавам, че знам нещо за храненето).
    Та ето какво виждам аз - точките не са наслагани току-така, а отговарят на количеството въглехидрати в храните. Когато се сведат до минимум въглехидратите (които се разграждат най-лесно и бързо), тялото се принуждава да си набавя енергия от мазнини и белтъчини (които се разграждат значително по-трудно и изискват повече енергия). Точковата диета е опростен вариант на нисковъглехидратна, за тези, които не могат или не искат да се занимават с по-сложните изчисления от рода какъв % от калориите идват от мазнини, въглехидрати и белтъчини.
    Ефективна е, защото:
    1. Тялото изгаря повече енергия, за да си набавя нужното от непривични източници - мазнини и белтъчини вместо въглехидрати.
    2. Докато я спазва, човек все пак внимава какво яде - много хора са потвърдили, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко.
    Благодаря за вниманието.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ама извинявай, един дюнер да е 0 точки, а една ябълка 10... Супер калпаво са наслагани точките, както им е скимнало просто.
    Щом за вас най-важното е килограмите... Тоя организъм, а у, за нищо не го ебавате. Нали важното е да свалим няколко кг, пък кво ни е** точно по какъв начин се свалят.
    Хиляди пъти съм казвала че това не е дюнера,за който вие си мислите,а тва е дюнер кебап,нещо като наденица....Престанете с тва че е тъпа диетата и т.н.
    хмм, в белгия съм яла дюнер-кебап...издълбана 1/2 питка, вътре с какво ли не ти я пълнят.. уникално яко ама айде,че е темата за диети да не ви говоря... тааа в нашенско не знам на какво му казват "дюнер-кебап", но определено не мисля, че е наденица...

иначе и аз не харесвам тази толкова велика "точкова диета"

всъщност мисля,че нието една диета не е добра....за 2-3 дни се хвалите с мнг добри резултати... НО... какво сте свалили??? едва ли мазнини.. най-вероятно мускулна маса и малка част мазнини..нарая,когато спрете диетата са 1-2 седмици ще се на старото тегло... ноо нещата ще са по-зле,защото не сте качили мускулна маса.. нооо вие си знаете разбира се. Просто от личен опит ви казвам,че тези "бързи" диети не водят до добро. В крайна сметка всеки с носи глава на раменете! успех
    сори ама много грешиш че след няколко днена всичко ще си качим,а колкото до Точковата диета"лично съм говорила с лекарка и ми я препоръча,щото при нея се ограничават въглехидратите,а точно от тях се пълнее,така че не си казвайте мнението просто ей така без смисъл и като не знаете за кво точно става дума
    ...Спирам щото тука не му е мястото да се разправям..А и провалям темата заради някои хора дето много се месят,и най-учтиво ще ги помоля повече да не пишат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от damdam
    И аз не одобрявам тази диета.
    1. Не може за закуска с една ябълка да изкарате целия ден. закуската е най-важното ядене, трябва ви енергия.
    2. Вие не си набавяте необходимите калории за деня. Може и да не сте гладни, ама как ще изкарате с примерно 500 калории?
    3. Радвате се, че сте свалили 2 кг за 2-3 дни, ама целта ви каква е-да ги свалите или да ги свалите и запазите? Да не говорим, че повечето тук нямат никакво физическо натоварван. Но както каза kriSko94, всеки си има глава на раменете.

Не го приемайте като заяждане или нещо такова, не искам да ви убивам желанието да свалите някой килограм, но от личен опит знам, че с глад не става.
    Mи значи за 1вото не съм много съгласна, щом като искаме да отслабнем можем да си караме и на по една ябълка, то си са за нас последствията!
    За 2рото - какво като караме с по - малко калории на ден?Важното е, че поне се храним по-здравословно.
    И за 3тото - Мми това, че са свалили по 2-3 килограма за 2-3-4 дена може и да не е добре, защото при повечето хора които бързо свалят и бързо качват(НО не при всички) И вече за това, че повечето нямат физическо натоварване съм съгласна.Добре е да се движат повечко, да спортуват и така ще отслабнат по лесно, а и ще са по стегнати след отслабването.Защото от отслабване кожата малко или много се отпуска, но с спорт може да се стегне

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Хиляди пъти съм казвала че това не е дюнера,за който вие си мислите,а тва е дюнер кебап,нещо като наденица....Престанете с тва че е тъпа диетата и т.н.
    хмм, в белгия съм яла дюнер-кебап...издълбана 1/2 питка, вътре с какво ли не ти я пълнят.. уникално яко ама айде,че е темата за диети да не ви говоря... тааа в нашенско не знам на какво му казват "дюнер-кебап", но определено не мисля, че е наденица...

иначе и аз не харесвам тази толкова велика "точкова диета"

всъщност мисля,че нието една диета не е добра....за 2-3 дни се хвалите с мнг добри резултати... НО... какво сте свалили??? едва ли мазнини.. най-вероятно мускулна маса и малка част мазнини..нарая,когато спрете диетата са 1-2 седмици ще се на старото тегло... ноо нещата ще са по-зле,защото не сте качили мускулна маса.. нооо вие си знаете разбира се. Просто от личен опит ви казвам,че тези "бързи" диети не водят до добро. В крайна сметка всеки с носи глава на раменете! успех
    кой е казал бърза диета 90 дневната е 3 месеца кое му е бързото, дюкан е около половин година, точковата също е към 3 месеца, ох момиче замълчи...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90

Уиски 100мл 0
    Бира 250мл 12
    Бахахахахахаха, уискито, което е 250 калории за една чашка, е по-калорично от бирата, която е 100 и нещо калории за 250 мл?!
    Вярвайте си.
    Нека ти обясня на какво, според моите скромни познания, се основава тази диета (може и да не съм така компетентна като теб, просто съм попрочела тук-там нещо и се замозаблуждамавам, че знам нещо за храненето).
    Та ето какво виждам аз - точките не са наслагани току-така, а отговарят на количеството въглехидрати в храните. Когато се сведат до минимум въглехидратите (които се разграждат най-лесно и бързо), тялото се принуждава да си набавя енергия от мазнини и белтъчини (които се разграждат значително по-трудно и изискват повече енергия). Точковата диета е опростен вариант на нисковъглехидратна, за тези, които не могат или не искат да се занимават с по-сложните изчисления от рода какъв % от калориите идват от мазнини, въглехидрати и белтъчини.
    Ефективна е, защото:
    1. Тялото изгаря повече енергия, за да си набавя нужното от непривични източници - мазнини и белтъчини вместо въглехидрати.
    2. Докато я спазва, човек все пак внимава какво яде - много хора са потвърдили, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко.
    Благодаря за вниманието.
    Sissy90...Браво много добре им уточни за кво става дума,а те говорят празни приказки без да знаят кво точно е пояснението на тая диета!!!!!!

Град
    у нас...
    о, пропуснах:

или поне само диета, без сериозно физическо натоварване, не води до добро... но тези диете,шокиращи организма ви, не могат да се съчетаят с физ.натоварване,просо няма как да стане- няма да имате силата за това, с което сте се захванали.. иии пак имаме нужда от енергия- мускулната тъкан се разгражда с уникално големи темпове по тазя причина..
    най лошото е че пише набор 94 а още си неграмотна. на къде отива този свят. диети спазват манекенките на лимон и текила. ние сме си на хранителен режим ако не знаеш. не ядем пържено, мазнина, сладко...другото ни е позволено. ох много ме дразниш вече ставам да ям - за протокола пиле на грил

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    о, пропуснах:

най лошото е че пише набор 94 а още си неграмотна. на къде отива този свят. диети спазват манекенките на лимон и текила. ние сме си на хранителен режим ако не знаеш. не ядем пържено, мазнина, сладко...другото ни е позволено. ох много ме дразниш вече ставам да ям - за протокола пиле на грил
    Диета значи РЕЖИМ НА ЖИВОТ, не гладуване, както си мислите всички тук.
    Боже, БОЖЕ!

Град
    Пловдив
    Брееей, тая тема си е дневник за всякакви диети и аз ЩЕ пиша. Не виждам какъв ти е проблемът на теб, най-човешки ти обясняваме, че диетата НЕ СТРУВА.
    Истината боли, ама моля ти се, недей така, не ме гони.
    Нещо от недояждане май много нервна си станала, а?
    не ме разсмивай,и не се меси аз кво ям и кво не,и колко съм наядена,и не съм нервна от тва че не ям достатъчно,като не струва диетата не я коментирай повече!

Град
    Пловдив
    о, пропуснах:

Диета значи РЕЖИМ НА ЖИВОТ, не гладуване, както си мислите всички тук.
    Боже, БОЖЕ!
    По-точно ние не гладуваме,просот сме ограничили някои неща

о, пропуснах:

А пък аз имам сила за това всеки ден!!!Независимо , че ям малко!!!

Ей стига всички см спорили, самопроваляме темата.Нека вечерта да пишем кво сме яли днес и да продължим да следим теглото си

о, пропуснах:

1. не съм неграмотна,имам проблем с клавиатрата и не си проверявам после ии не мисля,че ти трябва да ми говориш- пред "а, ала, ако, но, т.н." има запетая, след междуметията- също; "накъде" е една дума и просто не ми говори за правопис ... не ти се сърдя, когато човек е на диета е изнервен и по-"докачлив"

не съм казала нищо за 90-дневната диета, не мога да помня кой каква диета спазва о.О всичко,което написах, е с най-добри чувства към вас, защото и аз искам да сваля няколко кг, но с годините съм осъзнала,че буквално: бързата работа- срам за майстора

Град
    у нас...
    ^ объркала съм се от неграмотна, на неограмотена... за правопис никой не ти прави забележка, както каза аз самата съм пълна с грешки работата е там че никой не е на диета за две седмици, или на гладуване. режимите са дълготрайни

нее, работата е там,че когато свалите са толкова малко време толкова мнг кг (нормлано и здравсловно е да се сваля от 0,5-1кг на седмица), следва най-малкото период на задържане... в който си казва човек: "еее, аз тук съм като тревопасно от 3843024832 дни, а каквоооо само -2,3,4кг" ии тогава отиваш в кухнята,отваряш чекмеджето със "забранени" храни ии стой та гледай... след час-два се търкаляш опиянен от сладкото из вас... след това чувството за вина и т.н.

това са моите наблюдения,затова пуснах горните постове

Хорааа нещо го обърнахте на караница!Недейте! Всеки си преценява сам дали ще гладува, дали диета ще пази ! Стига вече!

Аз съм свалила 2 кг за 2 дни! Четох , че пишете че нямало физически упражнения не е така поне при мен аз по 1 час на ден въртя колело може да не е много , но не е и бездействие! Успех на всички!

стига сте се карали да не се запознаете с някой модератор.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Хорааа нещо го обърнахте на караница!Недейте! Всеки си преценява сам дали ще гладува, дали диета ще пази ! Стига вече!

Аз съм свалила 2 кг за 2 дни! Четох , че пишете че нямало физически упражнения не е така поне при мен аз по 1 час на ден въртя колело може да не е много , но не е и бездействие! Успех на всички!
    Ми 1 час колело е достатъчно и колелото помага за стягането на дупето и краката, но защо не обърнеш и малко внимание на ръцете и на корема?Прави по малко коремни преси и по малко женски лицеви опори.Ако правиш коремни и лицеви и караш колело(по време на диетата) и ако свалиш килограми после ще си доволна от резултатите как изглежда тялото ти Успех.

Цитирай Първоначално написано от foreverr

Ми 1 час колело е достатъчно и колелото помага за стягането на дупето и краката, но защо не обърнеш и малко внимание на ръцете и на корема?Прави по малко коремни преси и по малко женски лицеви опори.Ако правиш коремни и лицеви и караш колело(по време на диетата) и ако свалиш килограми после ще си доволна от резултатите как изглежда тялото ти Успех.
    Мерси за съвета аз редовно си правех преди по 100 коремни но скоро не съм правила а лицеви не мога да правя много ми е трудно

hottie
    Guest
    PinkFloydSound и kriSko94 - Моля те ако пишеш тук гледай да се вписваш в темата, която е ДНЕВНИК или давай полезни съвети. Всичко друго е излишно. Мисля, че тази тема е много хубава за спазващите диета - защото си дават съвети и се подкрепят.
    Всички мнения извън темата ще бъдат изтривани.

Цитирай Първоначално написано от foreverr

Мерси за съвета аз редовно си правех преди по 100 коремни но скоро не съм правила а лицеви не мога да правя много ми е трудно
    Лицеви опори от мъжките и аз не мога, но ето тез са женски
    http://4.bp.blogspot.com/_EyI1BtS3Bt...1600-h/u08.jpg
    Прави по малко от тях ако искаш.

Здравеите на всички! Днес закусвах 2 ябълки, на обяд 1 яйце, малко месо и салата от зеле и моркови, и след това млякоо. За вечеря сигурно ще съм на мляко и това е общо взето за днес.

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз след като снощи обърках работите, днес обаче си продължих с белтъчния ден.Не можах за закуся - бях много заета и после естествено всичко се прецака, та пропуснах закуската.Сега хапнах пържола с малко кашкавал и 1 филия пълн.хляб.Довечера ще е много по-леко.Това ще е за днес.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Здравеите на всички! Днес закусвах 2 ябълки, на обяд 1 яйце, малко месо и салата от зеле и моркови, и след това млякоо. За вечеря сигурно ще съм на мляко и това е общо взето за днес.
    Ако си на 90 дневната диета ще те посъветвам да не смесваш толкова белтъци и то в едно хранене Позволено е да се смесват най-много 2 белтъка
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си