.
Отговор в тема
Страница 2 от 39 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 960
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    вижте момичета..

http://www.testteglo.hit.bg/

на мен ми показа че идеалното тегло ми е 60 кг. т.е. трабва да сваля 4.. ама аз ще се обитам повече че не съм мн стегната..
    Извинявай, ама някой, ако си преценя теглото по тази таблица, ще сгреши много.Аз съм 163см. и съм 47кг. Показва ми, че идеалното тегло ми е 55кг., а максимума 66кг. И, ако ми кажете, че 60кг. не е пълно за този ръст Тази таблица не показва добре съотношенито тегло-ръст.
    Според мен иделното тегло е около 115 извадено от ръста.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    и на мен ми се струва че таблицата не е в ред ама.. ще видим колкото издържа на диетата и ако свикна с нея ще я правя докато стана около 58кг. хайде сега ставам да обядвам..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Град
    На стадиона за бягане.
    Титиньке, не си затормозявай мозъчето, а поогледай темите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 ето ти една която ще свърши работа
    Running is my drug and I am overdosed ..

Повече от фен Аватара на silviau66
    Как вярно бе.. Аз съм 164см. 65 кг.. и ми пише браво продължавайте така...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

ооо вие сече сте напреднали с постовете аз малко се поуспах и станах преди малко..ама какво да се прави ваканция
    Та и тук да поясня на 90 дневната съм мисля да я карам до 1вия воден ден, но ще видя ако се чувствам добре ще я продължа, ако видя по-скорошен резултат не знам... след 1,2 седмици ще съм решила какво ще правя за сега съм я почнала от днес пъкще видим до кога, а така като имаме и темичка имам още по-голям стимул да пиша..особено когато почнем у-ще няма да имам търпение да се прибера и да пиша..сега малко бавно ще ни минава времето но нищо
    та по темата: Не закусвах, защотото станах късно.. Обядвах 2 яйца сварени и 1 бестини със лешник Него не трябваше, но мисля, че щ го компенсирам с останалата храна, която е доста оскъдна.. За вечеря ще ям 1 яйце и това е.. Демек за днес в мензто ми присъства 1 снакс и 3 яйца и мнооого вода... за сега не изпитвам глад даже и от яйцата ми е тежко, но е така защото си имам запаси от мин. дни След 2,3 дена ще влезна в ритъм и ще си ям по график

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    вижте момичета..

http://www.testteglo.hit.bg/

на мен ми показа че идеалното тегло ми е 60 кг. т.е. трабва да сваля 4.. ама аз ще се обитам повече че не съм мн стегната..
    Тази таблица не показва добре съотношенито тегло-ръст.
    определено
    аз съм 165 и съм 45 кг.;а пише че трябва да съм най-малко 50 и идеално тегло 55

п.п.повече няма да ви спамя в темата;обещавам

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Титиньке, не си затормозявай мозъчето, а поогледай темите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 ето ти една която ще свърши работа
    М да знам я твойта тема

Пффф.. Мен ме е срам да пусна снимка... ще взема да причиня удар на някого...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    тва са големи простотии..аз съм 165 и съм 52 кг и не съм доволна
    с диети само нищо не става трябва и да спортувате
    и само да кажа че по време на грип е изключително неподходящо да се спазват диети

Ми мацки аз от вторника(10.11.09) ще почвам един хранителен режим.
    Закуска: овесени ядки или овесени трици с кисело мляко(половин кофичка кисело мляко култура 0,1 %)
    Обяд: 2 варени яйца с сирене(вместо яйца понякога ще ям някъкво ,месо)
    Вечеря: салата от зеленчуци без олио, само с оцет и сол или оцет и сирене.Като салатата ще ми е или от зеле или от моркови, тъй като краставиците и доматите в момента не ми харесват.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    дай де,кво те е срам,и аз сложих вече

офф стига сте, знаем го.. и да кажа мисля, че това което всички правим не е строга диета..специално за хора, които сме на 90 дневната в нея са включени всички храни, но са определени за консумиране в различни дни..
    П.С. аз съм 1,74 а за кг не съм сигурна, кантарът ми е електричен ама преди 2,3 седмици като чистих с прахосмукачката го шибнах и той подскочи и нещо не мери, самосе вклячва, ноо задъжително ще намеря начин да сепремеря интересно ми е и лично за мен какъв ще е резултата, иначе последния път бях 78/79, носега определено съм качила бях болна и нямаше начин по цял ден да лежа в нас и да гледам тв и да не ям някъде съм към 82 може би..

[quote="titinkaa"]

охх абе по нататък може ида пусна като си преживея срама.. хахаххх

Добре а задължително ли е пиенето на бульон след всяко ядене..? Аз мисля да го пропусна това с бульона?

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Добре а задължително ли е пиенето на бульон след всяко ядене..? Аз мисля да го пропусна това с бульона?
    И аз ще го пропускам.Не обичам.

Дамм и аз го пропускам... Успех на всички

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    и аз...айде пускайте тука снимчици и накрая и резултата ще видим реален наглед :P

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    и аз...айде пускайте тука снимчици и накрая и резултата ще видим реален наглед :P
    Еее накрая ако има резултат аз ще пусна и сегашна снимка спох..

Град
    Някъде таммм...
    ами незнам но вкъщи няма зеленчуков бульон затова сега ще си направ един пилешки..

Град
    Някъде таммм...
    мм отказах се от булюн защото не ми се пие а и без него е по диетично

Мацки това с изчисляването на килограмите не е много правилно!Защото миналата година стигнах до 60 кг и пак бях дебела а ако напиша в таблицата че съм 60 кг при ръст 160 изписва нормални граници! как може такова нещо! Имам снимки на 62 кг е много по добре изглеждам отколко сега но пак си бях дебела ! Успех на всички в неделя ще видим кой колко е свалил! :P

Град
    Бургас
    хм и аз да се включа

значи аз си направих меню за 2 дни

като цяло на ден трябва да приемам 1400 калории и менюто ми за деня да включва:
    3 порции (1порция=100гр) зърнени и бобови храни
    2 порции плодове
    2 порции млечни продукти
    2 порции белтъчини
    леки закуски 3 порции
    зелен чай с нар

1 ден:
    закуска: фитнес с прясно мляко, ябълка
    обяд: риба тон и зелена сатала с лимонов сок
    леки закуски: ябълки,солети
    вечеря:салата и пилешко месо
    2 ден:
    закуска: мляко с трици
    обяд:запечени картофки
    леки закуски: пак плодове и солети
    вечеря: сьомга или друга риба на сач със задушени зеленчуци

а относно как да разберете индекса на телецната си маса (ИТМ)
    ето и една формула:
    разделете теглото си в кг. на височината си в метри.
    раздели резултата на височината си в метри.
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.

[b]Аз не, че не обичам бульон просто мисля, че ще си мина и без него, няма нужда да го пия след като не съм гладна.
    Иначе за снимки и аз мисля накрая.. и без това нямам в цял ръст подходящи.
    Имам и друг въпрос А чай от тези готовите може ли? Има едни 3в1 с вкус на мед.. в пакетче и само го разтваряш в вода.. Много е хубав! Когато ми се яде сладко ще го пия, защотото има хубав вкус на мед :P Но въпроса е може ли такива полуфабрикати да ги наречем. И дали може кафе н 3в1 защотото е кафе мляко и захар, ами 2в1 където има само мляко и кафе, без захар? Една приятелка го пиеше когато беше на про теиновата и си слагаше понякога подсладител.Тук при 90 дневната може ли?
    П.С охх какво правя нзно все ми се получават големи постовече чак мен ме мързи да си ги чета [/b]

hoSTagE__ , нещо това с пресмятането не го разбрах може ли пак до го обясниш с някакви примерни цифри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си