- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Някъде четох,че при точковата диета ако изядеш една филийка хляб не трябва да приемаш никаква друга храна през деня,защото била 40т.-всъщност прочетох го в един сайт именно за тази диетаПървоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не е 40т.,а 9т.Първоначално написано от billytalent
аз си купувам хляб Органик,пълнозърнест и е много хубавПървоначално написано от elenkaaa
![]()
A една приятелка на сестра ми си прави хляб от овесени трици и пшенични трици и още нещо, ама не съм я питала кво,Поне тя казва че като си го прави сама, знае кво има в негоПървоначално написано от titinkaa
![]()
Ще обядвам риба-тон, която е обилно залята със зехтин и лимонов сос, зехтинът калоричен ли е много2
Подходящо ли е за диета въобще?
За предпочитане е много ясно пред олиото, ама не знам доколко е калоричен.Първоначално написано от PinkFloydSound
Защо ти е да е залята със зехтин?
Е, такава е в консервата.Първоначално написано от teengirl15
![]()
Но отбелязвам, че не е от онея гадните евтините консервирани, а е скъпа и хубава.
ти на диета ли сиПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Днес става 1 месец, откакто съм, да.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Бианке,ти си луда![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
![]()
![]()
![]()
![]()
ти 20 кила ли искаш да станеш![]()
Аз пък имам прегрешения, но те са минимални.Но все пак виждам, че имам резултат.Само трябва да си взема пак мерките със сантиметъра, за да съм сигурна дали има или няма.Може да си внушавам, понеже много ми се иска.И като цяло се чувствам добре, по-леко ми е .. абе идеално е.Не очаквах да е така.
![]()
![]()
Искам да имам много хубаво и слабо тяло.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Сега тежа колкото hottie и съм висока колкото нея, хах. Но бях станала 57 и реших да вляза във форма.
Ще продължавам да се храня здравословно, пък ако не отслабна още, то поне да се запазя килограмите.![]()
Хора, най-странното е, че дори миналата година, когато бях 50 килограма, не можех да се намъкна в 26-ти номер и талията ми беше огромна, а сега, с няколко кила отгоре, съм много по-стегната и 26-ти номер дънки ми седят перфектно.Това е от упражненията.
Просто килограмите не са най-важното нещо.
та аз като съм ти гледала снимките , ти си толкова слабааа![]()
Зехтинът е калоричен колкото олиото. Разликата е,че зехтринът се води за по-здравословен(полезен). Но от към калории..![]()
PinkFloydSound - Леле ама ти наистина искаш да станеш скелет !Да не ни направиш някоя анорексия тука![]()
Бляк, повече няма да ям тогава.Първоначално написано от hottie
После отивам да изразходвам калориите с разходка.
Иначе не съм чувала за анорексичка, получила болестта от здравословно хранене. Храня се по 4-5 пъти на ден, просто съм перфекционистка.
^ и колко килограма си и каква височина ? според мен наистина си перфекционистка, нищо повече, мисля че нямаш маса под критичната, иначе щеше да го споделимога да ти кажа браво за усилията
сега само поддържай килограми, не сваляй
![]()
170 см съм висока, тежа 52-3 кг. (След постигнатите резултати.)Първоначално написано от mimsssssss
Аз всъщност винаги съм била толкова, но не знам какво стана тая есен...
да попитам има разни работа за диябетици като например орбит, солано (дъвки и бонбони), мислите ли че стават за диета? също има и разни други неща, които са с изкуствени подсладители, а не със захар?
п.п. бях прочела че някой от вас си дъвчат дъвки и от там ми дойде идеята.бтв: дюкан казва че може да се пие кола лайт така че?
Аспартамът и останалите заместители са точно 200 пъти по-вредни от захарта.Първоначално написано от mimsssssss
![]()
хораа
вярно ли е;че както през целия пуберетет се храниш като прасе;растеш и не надебеляваш като свърши пуберетета надебеляваш![]()
![]()
![]()
![]()
ууужас
сега ям като бездънно и не мръдвам.. перфе съм си
ама мн хора са ми казали;че след време мога да надебелея изведнъж и се уплаших![]()
Ем попринцип тея по-пълните в пубертета отслабват след т'ва,а па слабите леко напълняват ама то си е и до организъм,и не са глупости тва,малко потърсете прей да говоритеПървоначално написано от clever
![]()
Ще те успокоя-няма да качиш всичко,което не си качила през пубертете навъднеж! Имам предвид,че то много ясно,като спреш растежа ще трябва да се нагласиш малко психически,че няма да си като бездънна и ще трябва малко ограничения..Първоначално написано от clever
![]()
To infinity and beyond.
и какво означава вредни, значи да спирам орбит диня лиПървоначално написано от PinkFloydSound
ма аз не искаммм
окейй
успокоихте ме
тц.. аз като порасна и без тфа няяма да имам мн време да ям както ссега... пхахх![]()