.
Отговор в тема
Страница 21 от 39 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 960
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Здравейте момичета.. менюто ми днес беше

Закуска
    1 чаша топла вода и 1 ябълка

Обяд
    зеле салата и малко печен ориз със соев сос

Вечеря
    Същото но по-малко

Чудихсе за някакво приятно за мен упражнение и се сетихх.. 15 минути див мазен кючек без спиране и все едно си правил 30 мин упражнения..

Въпросът ми е: Светлият сове сос и сосът за салати и супи winiary много ли са калорични защото ги обожавам да знам мога ли да продължавам да ги ям или да ги спирам.

http://eagledistributorsinc.com/uplo...4e4fefe7f3.jpg

Град
    blagoevgrad
    Да наистина е по-добре без дъвки и разни бонбони без захар захарта е много скъпа и поради тази причина те използват различни евтини боклуци така че....
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

PinkPloydSound, може и да си казвала ама или не помня, или не съм го чела, ама я разкажи какво по-точно прави. От колко време спазваш режим, какви упражнения прави и колко често, колко кг и см свали, позволяваше ли си някакви изкушения по време на това...

Както и защо след ядене не е хубаво да се ядат плодове? Беше го написала в онази тема за менюто. И колко време след ядене може да се ядат?

6 ден - Зърнени храни и варива
    Закуска: 1/2 ябълка
    Обяд: 1 паничка боб
    и следобяд си позволих да изям 3 сладки и 5,6 солети и за това почти не съм вечеряла само 3,4 лъжици от обяда и няколко хапки кренвирш.
    Знам, че съм прегрешила, но не съжалявам все пак не искам отганизма ми да свиква на толкова строги ограничения..та това е за днес

П.С Да ви питам нещо днес ми е зле на стомаха и от време на време ми бъкат или къркорят червата не знам и аз как да го опиша, та това от боба ли е (не бях яла сигурно повече от половин година) ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Закуска:
    чаша топла вода и 1 ябълка
    Обяд:
    1 консерва риба тон
    Вечеря:
    Пилешка пържола
    1 филия пълн. хляб
    Днес се претеглих и съм свалила още 1кг..+ миналите 2кг стават=3кг за тая седмица

Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    6 ден - Зърнени храни и варива
    Закуска: 1/2 ябълка
    Обяд: 1 паничка боб
    и следобяд си позволих да изям 3 сладки и 5,6 солети и за това почти не съм вечеряла само 3,4 лъжици от обяда и няколко хапки кренвирш.
    Знам, че съм прегрешила, но не съжалявам все пак не искам отганизма ми да свиква на толкова строги ограничения..та това е за днес

П.С Да ви питам нещо днес ми е зле на стомаха и от време на време ми бъкат или къркорят червата не знам и аз как да го опиша, та това от боба ли е (не бях яла сигурно повече от половин година) ?
    Ами на мен ми къркорят като съм гладна, за теб не знам...

Абе ей ся чета в интернет, че от кючеци се стопявали тлъстините по корема. Това вярно ли е?

Днес
    Закуска" половин кофичка кисело мляко 0,1 % объркано с 3 с.л. овесени ядки и 1 с.л. извара.
    Обяд: 1 консерва скумрия с доматен сос
    междухранене: 1 ябълка
    Вечеря: половин пържола+1 варено яйце+ 1ябълка

Мега фен
    Баси, почвам да се плаша вече, за мен тялото на Тейлър Момсен е перфектно, а всички казват, че е анорексично слаба.
    Почвам да мисля и разсъждавам като анорексичките.
    Иначе правя коремни преси и 5 вида упражнения за талията, които ще постна по-късно. В началото бях 57, сега съм 52, свалила съм 5 см от талията и по 1-2 от другите места. Не ям сладко, пържено, мазно, тестяно и не пия газирано. Разбира се, че съм имала прегрешения, дори е имало периоди, в които всеки ден съм хапвала по един малък шоколадов бонбон, но това не го смятам за прегрешение, човешко е. :}

А за колко време постигна това? И свалила ли си мазнини или ти си нямала? И какви упражнения прави през това време, в което сваля?

Знам, че те затрупвам с въпроси, но имам нужда да отслабна малко и после да се стегна и може да ми помогне нещо от това, което си правила.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    PinkFloydSound от известно време като ти чета коментарите и имам чувството,че чувам една моя приятелка,която вече 3-та година не може да се пребори напълно с анорексията Преди близо 4 години и тя говореше като теб и се ограничаваше като теб ... Беше се вманиачила Правеше коремни преси,4-5 упражнения за крака,корем и к'во ли още не,тренираше тае-бо,ограничаваше храната и все не се харесваше (а в началото беше 55 кг.) Сега е около 43кг.,а беше станала към 35кг. ... Най-добре спри да се вманиачаваш,защото това е нещо страшно Освен това съм те виждала на снимки и ти няма нищо!!!Не си дебела,хах даже не си и пълна,но определено ти трябват малко упражнения за извайване на фигурата (без да се сърдиш)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ей сега видях нейни снимки.Не е чак анорексично слаба, ама си е доста слаба.

Мега фен Аватара на vagarious
    PinkFloydSound само аз ли не съм те виждала снимките!? Я пусни да те видя и аз, ако може.

Иначе и днешния ден мина успешно.Доволна съм.Само че, няма къде да се премеря. Няма нищо.Важното е, че аз виждам резултат.

zdr az sum nova tuk i sum na dieta (uj)ot 3 dni i sum otslabnala s 1 kg iskam da otslabna da stana 49-50 sega sum 52 i sum visoka 168 nqkude i vsichki mi vikat che nqmam nujda da otslabvam no az mislq che imam i taka moje li da mi dadete nqkoq dieta za otslabvane za po-murzelivi

znam che vuprosa ne e za tuk no kak moje da videh snimkite na profila na nqkoi potrebitel?

Повече от фен Аватара на silviau66
    Хееейй здравейтее... колко много сте изписали за 2-3 дена... досега четох... и естествено има и противници на диетите и спорове.. пфпф Охх засега що - годе се държа но не съм се теглила.... Браво за постигнатите резултати
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    zdr az sum nova tuk i sum na dieta (uj)ot 3 dni i sum otslabnala s 1 kg iskam da otslabna da stana 49-50 sega sum 52 i sum visoka 168 nqkude i vsichki mi vikat che nqmam nujda da otslabvam no az mislq che imam i taka moje li da mi dadete nqkoq dieta za otslabvane za po-murzelivi
    На килограми не ти трябва да отслабваш наистина. Иначе друг въпрос е, ако имаш нужда да се стегнеш.

Мега фен
    Кои снимки сте гледали, бе?
    Аз НЕ искам да отслабвам още, просто искам да си запазя килограмите и телосложението. А друг начин освен здравословно хранене + спорт не виждам...
    Но може би трябва да почна да се храня И след 19 ч., това ми е единственият проблем. И да увелича калориите.
    Дайте съвети?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    [quote="teengirl15"]
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    [b]
    Абе ей ся чета в интернет, че от кючеци се стопявали тлъстините по корема. Това вярно ли е?
    ами мисля че е вярно.. аз реших всеки ден по 15 мин бърз кючек и мисля че действа

Цитирай Първоначално написано от teengirl15
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    На килограми не ти трябва да отслабваш наистина. Иначе друг въпрос е, ако имаш нужда да се стегнеш.
    Еми аз ходя 3 пъти в седмицата на народни танци 2 на баскетбол и ще ходя още по 2 пъти на волейбол и 2 на баднингтон

PinkFloydSound, а за колко време постигна това? И свалила ли си мазнини или ти си нямала? И какви упражнения прави през това време, в което сваля?

Знам, че те затрупвам с въпроси, но имам нужда да отслабна малко и после да се стегна и може да ми помогне нещо от това, което си правила.

Аха, мерси. Ама това шестото, което е описано в онзи сайт... тай пише, че само с него могат да се намалят. Само на мен ли ми изглежда някак невъзможно?

Мега фен
    Аха, мерси. Ама това шестото, което е описано в онзи сайт... тай пише, че само с него могат да се намалят. Само на мен ли ми изглежда някак невъзможно?
    Аз спрях да го правя, неефективно е и много се натоварва кръстът.

Еми значи и аз няма да ги правя, щом няма ефект.
    Аз си правя разни други неща, дано да стане с тях.
    А нали не е проблем, ако тренировките не са всеки ден,а през ден?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Мислите ли че ударните масажори имат ефект, като разбиват мастните депа и премахват целулита?
    например този: http://www.samozdrav-bg.com/74.264.0.0.1.0.phtml

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си