- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Ти не беше ли слабичка???Я прати снимка ако може, защото аз си мсиля, че така си си добре и ако отслабнеш ще станеш грозна и клечава.......Първоначално написано от tonie__
^ Е тя вече НАИСТИНА е слаба. Ама мноооооооооооооооооого.
Искала да има луфт между бедрата...![]()
![]()
![]()
пфф , за кво и е луфт?А и на някои хората структурата им е такава, че не могат да имат луфт!Една фрр е много слаба и няма луфт, сичко е до структура.Иначе менютоо ми за днес:Първоначално написано от PinkFloydSound
Закуска: 1 грейфрут+1 ябълка(средноголеми)
Обяд: 2 варени яйца с малко сирене + 1 средноголям морков
И след малко в 7 без 10 ще вечерям: пилешко месо(около 1 пилешка гърдаи половин бутче) много ще ям за вечеря, но нещо днес ми е много гладно и за това.
Първоначално написано от foreverr
Сметнах си калориите и то 2 пъти , защото не можах да повярвам, че са 500 калории за един ден.
Разбира се може да са малко повече или малко по малко, защото грамажа на грейфрута и ябълката на око го смятах.Но не вярвам една ябълка, която не беше голяма да е над 200 грама, а аз я смятах за 200.
Закуска – 3 оризови блокчета с царевица.
Обяд – пилешка пържола, домати, две препечени филии пълнозърнест хляб, половин кофичка нискомаслено кисело мляко.
Следобед – ябълка.
20 минути танци.
17:30 – другата половина от млякото, оризово блокче.
Вечеря – пържола и домати.
Упражнения.
Това ми е хранителната и физическата активност за днес.![]()
Аз няма да си смятам калориите, че хем не знам кое колко е, хем ще ми се скапе настроението.![]()
![]()
![]()
твааа ако е диетаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
първо ориз -не ми се пасва с диетата
второ пълнозърнестия хляб за да има ефект не се препича
трето пържолата за вечеря просто е немислима![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не че нещо, ама моето по-скоро е режим за задържане на килограми.Първоначално написано от HexGirl
А и споменатите блокчета са диетични, едното е към 30-40 калории. И аз отслабвам така, какъв ти е проблемът?
По-добре така, отколкото да се тъпча с някакви плодове цял ден. Дори днес си казах, че ще ям повече, понеже вчера щях да припадна.
Уф, аз днеска почнах точковата, обаче още първия ден навъртях към 55-57 точки![]()
И то само заради едно парче сладко![]()
Ако знаех, че носи 30 точки, нямаше и да го гледам.
Умирай само в краен случай =)
е това не е хубаво не гладувай опасно еПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Ден 7-Въглехидратен (малко съм обърнала обяда с вечерята, проблем ли е?)
Не закусвах, станах късно .
Обяд: Реване(парчето беше под 100г) и 3 сладки
към 16;00: ябълка
Вечеря: Спагети от тея на Чойс и 3блокченца шоколад
Oпа забравих да спомена, че през дена пих един чай с една супена лъжица мед....Първоначално написано от foreverr
и преди малко правих 20 минутен пилатес за корем.
Първоначално написано от Neopitom3na
една позната свали 4кг за 4дни с нещо подобно, изглеждаше ужасно бледа и после се разболя за седмица...![]()
ама направете я,за да се убедите в РЕЗУЛТАТИТЕ ... [=
Закуска-не закусвах.. забравих
Обяд- един малък мъфин и малко грах от консерва
Следобедна закуска- около 30-40 грама топчета нескуик само че без мляко и 1 бентичка черен шоколад
вечеря-пилешка пържола с зеле салата и 4 пържени картофа една лентичка черен шоколад и 1 грейфурт
2литра вода
Днес обаче нещо не ядох точно това което трябваше ама нищо.. утре ще компенсирам.![]()
аз проблем нямамПървоначално написано от PinkFloydSound
просто отбелязвам
Шапкарю .....
Обаче ще те послушам за пълнозърнестия хляб, тъкмо се питах дали трябва да го препичам, или не.Първоначално написано от HexGirl
![]()
Ама сигурна ли си, че не трябва?
да на 100%![]()
даже може да идиш в била и да си купиш черен пълнозърнест хляб с фибри един квадратен и само те го пекътмного по добре е а и е вкусен
![]()
Шапкарю .....
Мисля, че е права, защото препеченият хляп запича, а за диета/добър хранителен режим това не е хубавоПървоначално написано от HexGirl
![]()
луфт
what is this?![]()
p.s.don't laughing![]()
![]()
Разтояние между краката най-точно казано.По-слабите момичета като си долепят стъпалата не им се залепват краката един за друг.Ох,май не го обясних като хората.Първоначално написано от clever
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Това на какъв език трябва да еПървоначално написано от clever
Защото на английски определено не значи нищо.
А AraBella мисля, че добре обясни какво е луфт![]()
мерси за отг.-мн добре го обясниПървоначално написано от AraBella
исках да кажа не ми се смейте ама нещо го написах грешно![]()
п.п.аз имам луфт. .. ама че странна дума![]()
^ И аз също имам,но мисля,че ако нямам положението би било наистина трагично!![]()
..Мисля,че повечето момичета имат,защото ми е супер странно да си го представям как ще ти се търкат краката,като ходиш примерно..![]()
To infinity and beyond.
Луфта не се ли получаваше от прекаленото правене на секс?![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И аз така съм чувала....Първоначално написано от stefity
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
МитПървоначално написано от stefity