.
Отговор в тема
Страница 24 от 39 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 960
    Ето ми менюто за днес:
    Закуска - 1 чисто кафе подсладено с 1 с.л. мед + 1 ябълка
    Обяд - 1 ябълка + 1 чай подсладен с една лъжица мед и след това изядах още една лъжица мед щото ми се ядеше нещо сладко, и после 150 грама фъстъци, които не трябваше да ям, но бях гладна а в хладилника нямаше нищо, което ми харесва И май май няма да вечерям, щото е сега ядах тея фъстъци.Но все пак ако вечерям ще пиша.
    На мен ми е 7ми ден от режима на здравословно хранене и от всичките седем дн само неска малко го оплесках, защото ядах тъпите фъстъци( е те също са здравословни, но са по калорички..)

Здравейте, аз също съм на диета от днес.

не закусвах, защото нямах време.
    обяд- кисело мляко
    в 17 часа ще изям 1 чушка с малко извара и това е.

после упражнения..

а да- и 2 орбит зелени

по- късно ще идва една приятелка, тя спазва 90 дневната диета, днес и е5 ден и е ВИДИМО е свалила около 2-3 кг. С нея ще си пиинем чайче после.

Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Оф аз гледах да хапвам по-малко и не глупости, а то взе сега че нищо не ям. Може да е временно знам ли,днес ядох на сила 2 лъжизи овесени трици.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Оф аз гледах да хапвам по-малко и не глупости, а то взе сега че нищо не ям. Може да е временно знам ли,днес ядох на сила 2 лъжизи овесени трици.

от сезона е, всеки има такива моменти. На мен преди цикъл много ми се яде, а след- изобщо. Ива седмици, в които буквално се разбивам да ям, то си ми личи де и седмиц, когато не ми се яде изобщо.. ще ти дойде апетита, не се тревожи.

И аз се присъединявам към вас от днес спазвам този режим:
    1 ден; Само ябълки
    2 ден Само кисело мляко 0,1% обезмаслено
    3 ден Само варени картофи
    4 ден Само ръжен хляб
    5 ден Месо по избор
    6 ден Само варени яйца
    пък дано да има добри резултати
    досега съм на 2 ябълки и 1,5л сок,след малко ще пия чай с мед
    ...it's the first day of the rest of your life!

къде сте, мили другарчета?

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    оо не е честно имам чувство, че от тук само аз не свалям..
    за днес менюто ми беше 2 ядълки и малко царевица за обяд към 16 часа изядох още една ябълка и след млако ще ям половината на царевицата от обяда..

свалила съм само килограм-два.. а днес ми е ден 6
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

да за тези, които не знаят на 90 дневната съм

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    оо не е честно имам чувство, че от тук само аз не свалям..
    за днес менюто ми беше 2 ядълки и малко царевица за обяд към 16 часа изядох още една ябълка и след млако ще ям половината на царевицата от обяда..

свалила съм само килограм-два.. а днес ми е ден 6
    Нормално е. Бавно, но славно!
    Бързото отславбане не е много здравословно.

Ден 8 - Плодов
    Закуска: Ябълка
    Обяд: Портокал
    Вечеря: половинката на половин грейпфурт

^Ох аз вече свикнах на тая 90 дневна диета, но проблема е там че нещо ми се ще да има по-бързо ефект. На 4 денсе мерих и бях свалила 3кг и от тогава до сега нищо.. нещо ми се губи желанието, всичко си спазвам както трябва.. искам по-бързо да си проличи този ефект, за сега си личи само на корема ми и вече нямам паласки, нооо за 8 дена ми се струва, че е малко..нз. Иначе утре ще се премеря и ше кажа резултатите, дори и да има вече ми е се1 на кг колко ше съм искам просто да си проличи повечееееееееее и по -бързоооооо.. отчайвам се много.
    При вас как е?

не се отчайвай! Какви упражнения правиш?

shyshinka при мен е още по-бавно и аз се отчайвам като чета момичетата колко бързо свалят

Мега фен
    Закуска – половин кофичка нискомаслено мляко с овесени ядки.
    Обяд – две сварени яйца, домати, сирене, филия пълнозърнест хляб, другата половина от млякото.
    Следобед – Активиа закуска.
    Вечеря – скумрия в доматен сос (консерва), филийка пълн. хляб и две оризови блокчета с царевица.
    Абе, тея консерви, които са по 1-2 лева, нещо не ми се струват особено диетичнии некалорични. Как мислите?
    А, правих няколко обиколки на игрището днес, после ще правя упражнения. Това е за днес, чувствам се леко гузна...

до сега 3 пъти съм правила тае бо-то на Били Бланкс, но не до край, защото част от тренировката е с едни ластици, които аз нямам..
    пфф.. май най-ефикасна ще си се окаже диетата на Дюкан, но и най-вредна

тичай, прави коремни преси ..!

shyshinka сега говорих с моята приятелка, която много постигна с 90 дневната диета и и се оплаках, че не става нищо и тя ми каза да се успокоя, защото нямало как изведнъж всичко да стане и ме успокои надявам се и аз теб сега

Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    до сега 3 пъти съм правила тае бо-то на Били Бланкс, но не до край, защото част от тренировката е с едни ластици, които аз нямам..
    пфф.. май най-ефикасна ще си се окаже диетата на Дюкан, но и най-вредна
    И аз днес го правих, и пропуснах това с ластиците, а то ми изглеждаше най-приятно, ама...

ахх мерси момичета, но вече е късно прецаках си деня.. изядох 2 мекици.. до сега не съм имала прегрешение през тея 8 дни и резултата е един и същ, така че това направих сега.. ама така е като съм отчаяна.. нищо все пак днес почти нищо не съм яла и не ме е толко яд.. от веднъж не вярвамда стане нищо. Иначе за тичане в тоя студ няма начин, коремните преси ги почнах от днес и така.. мисля да я карам до бъдни вечер диетата и да спирам.. после след празниците пак ще гледам за някаква диета, може би пак същатата..
    Вие какво мислите до кога и след това какво ?

ми аз мислех да я правя само месец най-много колкото да смъкна около макс 5кг ама.. нещо като няма ефект или ако е толкова бавен може и цялата да я направя знам ли..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Абе, тея консерви, които са по 1-2 лева, нещо не ми се струват особено диетичнии некалорични. Как мислите?
    Просто да знам за в бъдеще дали да ям.

5 кг за месееееееееееееееееец??????? Наистина ли толкова се сваля само за месец?????????? Боже нека някой, който я е правил да каже, ако е така окончателно я спирам. Да се мъча цял месец за някакви си 5 кг..лелелееееееее.. никога... Боже, не знам защо,но съм останала с впечатлението, че за месец около 10кг се смъкват с тая диета..
    оооооооо тотално съм разочарована!!!!!!!!!

Аз от утре почвам пак 90 дневната диета тъй като я спрях защото бях на 2 рожденни дни и нямаше смисъл още в началото да прегрешавам

5 кг за месееееееееееееееееец??????? Наистина ли толкова се сваля само за месец?????????? Боже нека някой, който я е правил да каже, ако е така окончателно я спирам. Да се мъча цял месец за някакви си 5 кг..лелелееееееее.. никога... Боже, не знам защо,но съм останала с впечатлението, че за месец около 10кг се смъкват с тая диета..
    При всеки е различно. Аз за 40 дни не знам колко свалих ( ), ама не е по-малко от 7 кг.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Ден 8 - Плодов
    Закуска: Ябълка
    Обяд: Портокал
    Вечеря: половинката на половин грейпфурт

^Ох аз вече свикнах на тая 90 дневна диета, но проблема е там че нещо ми се ще да има по-бързо ефект. На 4 денсе мерих и бях свалила 3кг и от тогава до сега нищо.. нещо ми се губи желанието, всичко си спазвам както трябва.. искам по-бързо да си проличи този ефект, за сега си личи само на корема ми и вече нямам паласки, нооо за 8 дена ми се струва, че е малко..нз. Иначе утре ще се премеря и ше кажа резултатите, дори и да има вече ми е се1 на кг колко ше съм искам просто да си проличи повечееееееееее и по -бързоооооо.. отчайвам се много.
    При вас как е?
    Сериозно ли си яла само това за цял един ден?

Ооооо, не! Ти какво очакваш? Даже 5 килограма са много. Ти какво искаш да свалиш 10 кг и после да си ги върнеш или да свалиш 5, които да запазиш(ако е възможно)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си