- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
че да защо? Дори не изпитвам глад, мога да ям, но не ипиитвам нужда, ако ям то ще е насила или ако съм отчаяна гледам да убия мъката в ядене..Първоначално написано от cunt
П.С. Колкото до диетата о 5кг за цял месец не ме устройват нещо![]()
По-добре мисля да започна някакъв собствен режим, от диетата взимам само закуската винаги с плод и после на обяд и вечеря нещо минимално.. ще се свалят тея килограми дето са ми излишни, ако ще и да гладувам.. после няма да имам толкова апетит и ще си ям под час и не мисля, че ще ги върна.. Боооже колко съм отчаяна не е истинааааа...![]()
![]()
![]()
К'во толко ще стане, ако изчакаш? И аз искам по-бързо, ама за хубавите неща трябва време.Първоначално написано от shyshinka
![]()
+1 ^^^ И аз май все пак се връщам на 90 дневната...Напрактка тя ми е много по лесна... знам какво ще ям вече съм я правила така че...
Офф нямам идея какво да правя .. искам нешо с което да отслабна се едно какво..
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
е аз мога да ти дам и по-бърз начин за свалянето на 5 кг, ама.. няма да го харесаш ;д 30-40 минути са нужни ;>Първоначално написано от shyshinka
е какво да чакам 1 месец за 5 кг. ОМГ.. вече окончателно я спирам и от утре си ям всичко, но в умерени количества и в началото мисля да съм повече на плодове![]()
lubomirky, хаха то ако за веднъж се сваляха 5кг...![]()
Първоначално написано от lubomirky
:О![]()
![]()
Веднага да казваш как ... 5 кг.... за 3- 40 минути...
![]()
Ъпсурд...
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Май не схващаш за к'во говори...Първоначално написано от silviau66
![]()
Ми съжалявам обяснявай за по - глупавичките..Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
(music)
хаха включи си малко мръсно подсъзнание и ше засцепиш![]()
AaaПървоначално написано от shyshinka
Ми аз съм малко от бавничките..
(music)
Айде отговорете ми за това с консервата, беееееееееее.![]()
Видях ти поста ама нямам идея...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
(music)
Ами въпросът ми беше дали скумрията в доматен сос е прекалено калорична, понеже има яко консерванти сигурно в тоя сос...
Става ли за режим въобще?![]()
^тея които пишем сега, ако знаехме щяхме да сме ти отговорили веднага!
silviau66, леле ама ти наистина си от по-бавно загряващите майСтига кво повече да ти намекнем, че да зацепиш накъде бие това момче
![]()
Май не са много полезни, 'щото има много сол, ама не съм сигурна.Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Ейй загрях още на предната страница и ако знаех, че е момче щях да се сетя по бързо..Първоначално написано от shyshinka
![]()
![]()
(music)
ако искаш да напълняваш става ;дПървоначално написано от PinkFloydSound
shyshinka
НЕдей да прекъсваш диетата.. и аз свалям бавно но мисля да продължа до първия воден ден включително..
иначе менюто ми за днес беше
Закуска
половин грейфурт
Обяд
Една супа на Маги-Вкусна чаша.. гъбена и фиде и половин круша
Вечеря
Зелева салата 3 кръгчета алабаши една бишкота.
ии 2 литра вода
Утре ще се тегля обаче панталоните ми са празни на дупети и ми падат вече.. нз ко ще прая![]()
Много се ядосвам. за панталоните
Обаче тези паласки са трудна работа.. защото мойте не бяха мн малко.. кажете ми с какво да ги премахна по-бързо нещо допълнително към режима някое упражнение специално за паласки или нз ко.. „
Помощщщ молявиии..![]()
панталоните ги пери на високи градуси и може да се стеснят малко
тичай и ще свалиш паласките