.
Отговор в тема
Страница 27 от 39 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 960

Град
    blagoevgrad
    Хеййййй и аз да се отчета от утре започвам по-строго яжте много зеленчуци и по-малко плодове зеленчуци>плодове
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    момичета... какво направих.. викам си аз прегрешения няма да праявя и то.. за капак.. сега се връщам от рожден ден.. денят ми беше въглехидратен всичко до рд-то беше изпълнено идеално, а там.. голямо прегрешение около 10тина пържени картофа, салата зеле, кебапче, кюфте, една пилешка хапка иии едно малко малко парченце торта..
    какво ще ме посъветвате да направя ли 2 плодови дена един след друг или да продължа нормално?
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    IfeTyy Продължи нормално..

Абе само аз ли още съм на тази диета бе.. всички се отказвате.. ама аз продължавам :P

Днешното ми меню е

Закуска
    1 ябълка

Обяд
    Зеле самата и половин филийка пъл. хляб с малко кашкавал

Вечеря
    Зеле самата и кашкавал

ии ест. вода

и аз ше се присъеденя към вас.. искам да сваля около 4-5кг т.е да стана 49-50кг за ръст 170см мисля, че ще са добре, но проблемът е, че нямам мотивация да започна, по простата причина че см бахти мърдата мързелива.. и тъй като добре се познавам и знам, че като се върна от дскл и си науча няма да ми се прави 'Пъмп ит ъп' реших от дскл да се прибирам пеша, което ще рече 1 час пеша, обаче ходя на токчета ми идва малко гадничко, но ше се справя + малко ограничения и поне 2-3 пъти в седмицата пъмп-а се надявам да ги сваля,въпреки че проблемът при мен не са толкова килограмите, а това, че се отпуснах напоследък таа това е от мен БТВ предложете няква диетка с малко храна, зашото като видя някоя, на която се яде повече храна, отколкото попринцип ям, се отказвам да я спазвам, защото си мисля, че няма да има ефект..

Мега фен
    ^ Всъщност ще има. Важно е смесването на храната, не количеството.
    Иначе в момента се сещам за Китайската диета, при нея не се яде особено много, пази се 21 дена. По принцип се свалят 8-10 килограма, но ти ще свалиш по-малко, тъй като нямаш особена нужда, просто искаш да се стегнеш явно.

1 и 2 :ден: - едно и също меню и за двата дни - 1 литър прясно мляко, 1 чаена чаша доматен сок и 200 гр. черен хляб

3 и 4 ден: :
    закуска: :кафе или чай без захар
    50 гр. черен хляб с половин лъжичка масло и половин лъжичка мед.
    обяд: :1 чиния булион от пиле или риба, 50 гр. месо, 2 супени лъжици зелен грах и 50 гр. хляб.
    следобедна закуска:: 50 гр. извара и 2 яйца(варени)
    вечеря: :50 гр. черен хляб и една чаена чашка кисело мляко

5 и 6 ден: :
    закуска: :1 ябълка или една чаша плодов сок
    обяд: :зеленчукова супа без месо и 50 гр. хляб (черен)
    следобедна закуска: :2 ябълки или 2 чаши сок
    вечеря: зеленчукова салата, 50 гр. хляб, 1 чай с 1 лъжичка мед.

До 21 ден се повтарят дните 3, 4, 5, 6, без 1 и 2.

hottie
    Guest
    Аз се чудя дали правите разлика между стягане и отслабване? Аз за 52 кила се чувствам прекалено сляба,а гледам момичета с моя ръст искат да станат към 50. Ако искате да се СТЕГНЕТЕ нито една няма да ви помогне, а само и единствено спорта.
    Аз лично ходя 1-2 пъти седмично на плуване, фитнес, чат пат на тенис и лятото сърф, а зимата като навали ски.
    Така мързеливият начин с диетите няма да ви помогне така както спорта. Не и за стягане на тялото. Диетите са за момичета, които имат да свалят много.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Аз се чудя дали правите разлика между стягане и отслабване? Аз за 52 кила се чувствам прекалено сляба,а гледам момичета с моя ръст искат да станат към 50. Ако искате да се СТЕГНЕТЕ нито една няма да ви помогне, а само и единствено спорта.
    Аз лично ходя 1-2 пъти седмично на плуване, фитнес, чат пат на тенис и лятото сърф, а зимата като навали ски.
    Така мързеливият начин с диетите няма да ви помогне така както спорта. Не и за стягане на тялото. Диетите са за момичета, които имат да свалят много.
    Спорт, комбиниран с хранителен режим е най-доброто решение...
    Хоти, искам да те питам нещо. Като се храниш здравословно, в колко ч. горе-долу вечеряш? Че аз ям задължително преди или около 7, а лягам в 11 и нещо и това се отразява пагубно на организма ми. Странното е, че преди не изпитвах такъв глад, но сега направо мога да припадна късно вечерта от глад... Ако ям към 8, дали ще има проблем със запазването на килограмите?

hottie
    Guest
    Ами аз дори нямам възможност да се храня към 7. Така, че 8 е моят час. Достатъчно съм огладняла от тежкия ден и е достатъчно късно, за да не огладнея пак. Иначе задължително следобед към 5ч. трябва да се хапне нещо, дори и малко. Дори да е плод. Защото тогава човек е най-раздразнителен и податлив на киселини.

Иначе си права за комбианцията със здравословно хранене(но не диети). Така ще се предотврати и появата на целулит, който много обича женските тела

как сте момичета, слабеете ли
    на мен ми дойде менструацията и се чудя, вярно ли е, че по време на месечния цикъл не се отслабва, а напротив, задържа се вода и се подува корема.. аз по време на менструацията ям много, но въпроса ми е, понеже сега съм на диета, ще продължа ли да отслабвам, защото за 3 дена свалих 1 кг, а не ми се иска 5 дена да съм в застой.. дали ме разбрахте?
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    IfeTyy Продължи нормално..

Абе само аз ли още съм на тази диета бе.. всички се отказвате.. ама аз продължавам :P

Днешното ми меню е

Закуска
    1 ябълка

Обяд
    Зеле самата и половин филийка пъл. хляб с малко кашкавал

Вечеря
    Зеле самата и кашкавал

ии ест. вода
    не се отказвай, моля те, защото аз сега ям плодове и зеленчуци, кисело мляко и супи, а от понеделник почвам 90 дневната пак и не искам да съм сама!

PinkFloydSound, мерси за отговора. Мисля да пробвам диетката и да преодолея малко мързела.Надявам се да се получи! А ти пробвала ли си Китайската диета, или имаш някаква позната, която я е опитала ?

П.С. УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Е, да, ти доста споруваш -така и трябва, но мен мързела ще ме довърши..

Повече от фен Аватара на silviau66
    Хейй... Пишете бе... Отслабвате ли ... Някакви резултати... Може да поствате снимки бе.. Успех на новоприсъединилите се ...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    днес продължих нормално плодовия ден и утре си продължавам пак нормално кво дап иша цял ден съм на ябълки и може довечера да хапна чушки такива от буркан забравих как се казват

ии продължавам право напред!
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Диетите са най-голямата заблуда в женското съзнание. Ще постигнете ефект но замислете се цял живот ли ще я карате така цял живот ли ще се въздържате от това онова защото ако спрете килограмите ще се върнат даже ще станат повече. Организмът ви ще е изтощен от това гладуване и ще търси начин да възвърне предишните сили и килограми. Спорта е много по-добро решение от диетите. Бягайте,мъчете се стегнете мазното си тяло извинете са изразите но диетата е козметична промяна отгоре но отдолу всичко си е същото и като спрете ще си върнете килограмите Всяко момче което спортува и не е плужек ще ви каже това

Град
    Горна Оряховица
    Защо всички сте се юрнали да обяснявате колко безсмислени били диетите! Ок, за диетите до някъде съм съгласна, но не и за налагането на определени ограничения (да уточня - когато кажа "не ям чипс", не означава, че съм на диета, а че просто по принцип не ям). Не само жените, а и доста мъже, например спортистите, не ядат или ядат съвсем малко от определени храни. Нормално е човек, който иска да живее здравословно, да ограничава рафинираната захар и пърженото например и това не задължително се прави заради теглото. На 19 може най-големият проблем в наднорменото тегло да ни изглежда външният вид, но след 20 години вероятно ще се сблъскаме с разширени вени, хипертония, повишени холестерол и кръвна захар... Да, цял живот ще се ограничавам. Не искам никога да стана 80 кг, да се задъхвам, когато се качвам по стълби, да не мога да стоя права повече от 1 час и да ходя лятото с дълги панталони. Ненавиждам МакДоналдс, чипса и пържените картофи. Срещам известни проблеми със захарта, но знам, че си вредя така и с времето ще се справя и с тази зависимост. Хората не сме създадени да се търкаляме и да се тъпчем пред телевизора, а да сме активни и да ядем само защото и само толкова, колкото ни е нужно, за да изпълняваме ежедневните си задачи.

Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    на мен ми дойде менструацията и се чудя, вярно ли е, че по време на месечния цикъл не се отслабва, а напротив, задържа се вода и се подува корема.. аз по време на менструацията ям много, но въпроса ми е, понеже сега съм на диета, ще продължа ли да отслабвам, защото за 3 дена свалих 1 кг, а не ми се иска 5 дена да съм в застой.. дали ме разбрахте?

Град
    Горна Оряховица
    Ако се храниш нормално и въпреки това качих кг, това е от задържане на вода и като ти свърши, бързо ще изчезнат. Така че не се притеснявай, дори и кантарът да покаже 1-2 кг +.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Защо всички сте се юрнали да обяснявате колко безсмислени били диетите! Ок, за диетите до някъде съм съгласна, но не и за налагането на определени ограничения (да уточня - когато кажа "не ям чипс", не означава, че съм на диета, а че просто по принцип не ям). Не само жените, а и доста мъже, например спортистите, не ядат или ядат съвсем малко от определени храни. Нормално е човек, който иска да живее здравословно, да ограничава рафинираната захар и пърженото например и това не задължително се прави заради теглото. На 19 може най-големият проблем в наднорменото тегло да ни изглежда външният вид, но след 20 години вероятно ще се сблъскаме с разширени вени, хипертония, повишени холестерол и кръвна захар... Да, цял живот ще се ограничавам. Не искам никога да стана 80 кг, да се задъхвам, когато се качвам по стълби, да не мога да стоя права повече от 1 час и да ходя лятото с дълги панталони. Ненавиждам МакДоналдс, чипса и пържените картофи. Срещам известни проблеми със захарта, но знам, че си вредя така и с времето ще се справя и с тази зависимост. Хората не сме създадени да се търкаляме и да се тъпчем пред телевизора, а да сме активни и да ядем само защото и само толкова, колкото ни е нужно, за да изпълняваме ежедневните си задачи.

Ти вече не говориш за диети а за храни вредящи на здравето. Балкан разлика не мисля че коментара ти може да е отговор на моя

благодаря

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    И така присъединявам се към вас, но няма да коментирам началните резултати , акогато видя ефект пак ще съм на дюкан, защото съм доволна от него и така, айде браво на всички смели, които се включвам. Можем да пуснем по една снимка ако искате в началото да се видим. нещо цял ръст
    Здравей на теб и всички други момичета! Искам да те попитам наистина ли има ефект диетата на Дюкан,защото аз от утре я започвам....И искам да съм сигурна,че ще има ефект,а не като предишните хиляда и една където съм спазвала!?
    Аз прочетох книгата и там пишеше,че физическата активност не се препоръчва през първите дни...?Защо?
    Айде мацки успех!!От утре съм една от Вас!
    има да, за 10 дена съм свалила 6кг

Ето ме и мен, малко бях позабравила темата
    Иии така след дълги размисли прецених, че ще започна протеиновата диета (на П.Дюкан) до празниците.. сметнах, че до тогава ще съм минала ударния период и дните в които се сваля само по 1кг. Демек няма да правя задържането, което е нереално На всеки свален килограм се карат 10дена пак диета за задърйане.. уау и като свале тея 7,8кг кво 80 дена да диетувам.хахха много приятелки я спират точно до този етап и въобще не връщат. Та така с моето решение което се мени през минути
    Иначе за днес: Ден 1: 2 пилешки кренвирша изядох и приключих..
    а и 1 шоколадова бонбона, че една приятелка имаше РД и почерпи ops
    :

hottie
    Guest
    Вървят ли диетите?

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka

Иии така след дълги размисли прецених, че ще започна протеиновата диета (на П.Дюкан) до празниците..
    :
    И аз ще я почвам ..
    но след Празниците
    От Януари т.е

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Как сте момичета,как вървят нещата,колко свалихте вече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си