- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Ами примерно махни филията хляб вечерта, Активията я замени с кисело мляко - примерно Бор чвор е много хубаво (3%) - това са полезни мазнини, няма какво да си купуваш 0,1 % водатаИначе си супер, вкарай малко повече тренировки през деня. Сега не че няма смисъл, но лично на мен не са ми приятни вечер да тренирам. Само ако съм направил някаква простотия с храната и искам да изчистя нещо което съм ял, правя вечер кардио. Прави обиколки, скачай на въже, карай колело. Иначе си супер като цяло. Калории можеш да вкараш от мазнини - 1 гр мазнина = 9 ккал (б/в = 4 ккал/гр). Примерно вкарай краве масло, маслини. Някое яйце също може. Малко вдигни храната и калориите и увеличи тренировките - 1400ккал е супер за теб.
И ще сваляш... :О Колко още...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
Или просто ще се стягаш??
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ами, мерси за съветите, но съм втора смяна и просто няма какво друго да ям на даскало... А упражненията ги правя вечер, защото съм си втълпила, че е по-ефективно, тъй като се изгарят калориите, поети през деня.Първоначално написано от alpha_
Понеже виждам, че разбираш, ще те питам дали мога да закусвам с филийка с крема сирене. :P
е, става, въпреки че е малко. 2 филии пълнозърнест хляб с краве масло + някое яйце![]()
Да де, ясно, че няма да е само това, мисълта ми беше дали това крема сирене е подходящо за режим...Първоначално написано от alpha_
Ами ако е качествено няма проблем![]()
кво става е? вече никой не пише. да не умрЕхте .. от недохранване.![]()
![]()
нз за другите,ама аз все още не съм умряла от недохранване,щото не съм чак до там стигнлата д ане ям нищо
![]()
Оххх.. тук съмм.. отсъствах 2-3 дни защото нямах възможност да влизам в форума.. ами аз все си хапвам нещо непозволено и обърках нещата.. ама продължавам апък да видим каквото стане. днес ядох
закуска-пропуснах
обяд-обикновенни солети и фъстъци
вечеря- 1/4 печена риба скумрия и салата ряпа с моркови.. 1 голям морков
и ест.. вода...
ядох овчарска салата,пилешка пържола и пачешки сърца през деня. изпила съм 4л вода и 1л прясно мляко![]()
Типовият хляб става ли за режима ми?Да не е само същото като белия, че...
Типовият хляб е същата работа.То по-добре яж бял.Няма разлика между двата.![]()
Big or small, lies are lies!
По принцип разлика има,но в днешно време трудно можеш да си намериш истински типов хлябСега производителите слагат какао в тестото и за това хляба става по-черен
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Каво стана тази тема я четох всеки ден сега какво стана никой не пише![]()
хахахахха момичета, не слагат какао в хляба, а оцветители, които са различни от какаото както може би не знаете. Лично аз ви препоръчвам да ядете Вита - без брашно, ръжен и въобще като цяло Вита - най- истинския хляб в България (без вносните немски разбира се, които са коренно различни от българските).
Ами аз продължавам да чета темата когато някои пише... ама... кфо да кажа... нещо не съм тамън с храненето... смисъл тея диети май ги за*бах... ама... ям здравословни храни обаче имам чувството че ям адски много... Днес съм яла за закуска 2 сухара със сирене, на обяд полловин нар... айран/ян и 1 яйце,... и малко сирене... ама...![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ама ти ядеш като 80кг мъж (сарказъм)
Айрян се пише.
Сега за теб, яж повече - 2 пъти повече. Закуската ти не струва (10гр белтъчини), обяда има някакви 15гр белтъчини .. само си вредите с тези глупави диети. Закуска хапвай повече и качествени източници - овес/пълнозърнест хляб + сирене, извара, яйца, мляко
Така се и чувствам...Първоначално написано от alpha_
![]()
Айрян .. ха.... ще го запоня... :P
![]()
(music)
7.00 - Филия "Вита" с извара + 1 яйце
9.00 - Грейпфрут
11.30 - Орехи с мед+овес
13.00 - 150 грама пилешко месо+домат
14.00 - Парче сирене
Литър и половина вода.
За сега е това.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
слуша момичето![]()
Хех... слушам ами :P А ти що не си в скааайп?![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
имам малко работа, по- късно ще вляза![]()
хей на всичкиаз също започнах даден режим .. същност 90 дневната диета .. и засега съм мн доволна от нея ! Ям колкото си искам (което същност е най-хубавото ) и слабея здравословно . За 20 дни доста съм се стегнала (въпреки че не правя много упражнения ) отслабнала съм с 2 кг засега но утре ми е плодов ден и очаквам още
![]()
това е от мен .. споделяйте вашите резултати ;]]]]]
Пък аз днес попрекалих с яденето.
Закуска – половин кофичка нискомаслено кис. мляко + овесени ядки.
Обяд – пържола, домати, кашкавал и филия ВИТА.
Следобед – ябълка, Активиа закуска.
Вечеря – кофичка нискомаслено кисело мляко, ябълка.
Тоя кашкавал само ми бърка в здравето...