.
Отговор в тема
Страница 29 от 39 ПървиПърви ... 19252627282930313233 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 960
    Ами примерно махни филията хляб вечерта, Активията я замени с кисело мляко - примерно Бор чвор е много хубаво (3%) - това са полезни мазнини, няма какво да си купуваш 0,1 % водата Иначе си супер, вкарай малко повече тренировки през деня. Сега не че няма смисъл, но лично на мен не са ми приятни вечер да тренирам. Само ако съм направил някаква простотия с храната и искам да изчистя нещо което съм ял, правя вечер кардио. Прави обиколки, скачай на въже, карай колело. Иначе си супер като цяло. Калории можеш да вкараш от мазнини - 1 гр мазнина = 9 ккал (б/в = 4 ккал/гр). Примерно вкарай краве масло, маслини. Някое яйце също може. Малко вдигни храната и калориите и увеличи тренировките - 1400ккал е супер за теб.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Alpha, закусвах с половин кофичка кисело мляко и овесени ядки, обядвах риба тон в растително масло и филия пълнозърнест хляб, следобед ядох Активиа закуска, а за вечеря ядох пилешка пържола с домати и филия пълнозърнест хляб.
    Следобед направих около 2 обиколки на игрището, а сега ще ходя да правя упражнения.
    Сметнах си калориите за днес и ми излязоха към 1000.
    А, забравих да кажа, че съм висока 1,70 и тежа 52 кг.
    И ще сваляш... :О Колко още...
    Или просто ще се стягаш ??
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alpha_
    Ами примерно махни филията хляб вечерта, Активията я замени с кисело мляко - примерно Бор чвор е много хубаво (3%) - това са полезни мазнини, няма какво да си купуваш 0,1 % водата Иначе си супер, вкарай малко повече тренировки през деня. Сега не че няма смисъл, но лично на мен не са ми приятни вечер да тренирам. Само ако съм направил някаква простотия с храната и искам да изчистя нещо което съм ял, правя вечер кардио. Прави обиколки, скачай на въже, карай колело. Иначе си супер като цяло. Калории можеш да вкараш от мазнини - 1 гр мазнина = 9 ккал (б/в = 4 ккал/гр). Примерно вкарай краве масло, маслини. Някое яйце също може. Малко вдигни храната и калориите и увеличи тренировките - 1400ккал е супер за теб.
    Ами, мерси за съветите, но съм втора смяна и просто няма какво друго да ям на даскало... А упражненията ги правя вечер, защото съм си втълпила, че е по-ефективно, тъй като се изгарят калориите, поети през деня.
    Понеже виждам, че разбираш, ще те питам дали мога да закусвам с филийка с крема сирене. :P

е, става, въпреки че е малко. 2 филии пълнозърнест хляб с краве масло + някое яйце

Мега фен
    е, става, въпреки че е малко. 2 филии пълнозърнест хляб с краве масло + някое яйце
    Да де, ясно, че няма да е само това, мисълта ми беше дали това крема сирене е подходящо за режим...

Ами ако е качествено няма проблем

кво става е? вече никой не пише. да не умрЕхте .. от недохранване.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нз за другите,ама аз все още не съм умряла от недохранване,щото не съм чак до там стигнлата д ане ям нищо

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Оххх.. тук съмм.. отсъствах 2-3 дни защото нямах възможност да влизам в форума.. ами аз все си хапвам нещо непозволено и обърках нещата.. ама продължавам апък да видим каквото стане. днес ядох

закуска-пропуснах

обяд-обикновенни солети и фъстъци

вечеря- 1/4 печена риба скумрия и салата ряпа с моркови.. 1 голям морков

и ест.. вода...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ядох овчарска салата,пилешка пържола и пачешки сърца през деня. изпила съм 4л вода и 1л прясно мляко

Мега фен
    Типовият хляб става ли за режима ми? Да не е само същото като белия, че...

Мега фен Аватара на vagarious
    Типовият хляб е същата работа.То по-добре яж бял.Няма разлика между двата.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип разлика има,но в днешно време трудно можеш да си намериш истински типов хляб Сега производителите слагат какао в тестото и за това хляба става по-черен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По принцип разлика има,но в днешно време трудно можеш да си намериш истински типов хляб Сега производителите слагат какао в тестото и за това хляба става по-черен
    +1

Каво стана тази тема я четох всеки ден сега какво стана никой не пише

хахахахха момичета, не слагат какао в хляба, а оцветители, които са различни от какаото както може би не знаете. Лично аз ви препоръчвам да ядете Вита - без брашно, ръжен и въобще като цяло Вита - най- истинския хляб в България (без вносните немски разбира се, които са коренно различни от българските).

Ами аз продължавам да чета темата когато някои пише... ама... кфо да кажа... нещо не съм тамън с храненето... смисъл тея диети май ги за*бах... ама... ям здравословни храни обаче имам чувството че ям адски много... Днес съм яла за закуска 2 сухара със сирене, на обяд полловин нар... айран/ян и 1 яйце,... и малко сирене... ама...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

ама ти ядеш като 80кг мъж (сарказъм)

Айрян се пише.
    Сега за теб, яж повече - 2 пъти повече. Закуската ти не струва (10гр белтъчини), обяда има някакви 15гр белтъчини .. само си вредите с тези глупави диети. Закуска хапвай повече и качествени източници - овес/пълнозърнест хляб + сирене, извара, яйца, мляко

ама ти ядеш като 80кг мъж (сарказъм)

Айрян се пише.
    Така се и чувствам...
    Айрян .. ха.... ще го запоня... :P

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    7.00 - Филия "Вита" с извара + 1 яйце

9.00 - Грейпфрут

11.30 - Орехи с мед+овес

13.00 - 150 грама пилешко месо+домат

14.00 - Парче сирене

Литър и половина вода.

За сега е това.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

слуша момичето

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хех... слушам ами :P А ти що не си в скааайп?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

имам малко работа, по- късно ще вляза

хей на всички аз също започнах даден режим .. същност 90 дневната диета .. и засега съм мн доволна от нея ! Ям колкото си искам (което същност е най-хубавото ) и слабея здравословно . За 20 дни доста съм се стегнала (въпреки че не правя много упражнения ) отслабнала съм с 2 кг засега но утре ми е плодов ден и очаквам още
    това е от мен .. споделяйте вашите резултати ;]]]]]

Мега фен
    Пък аз днес попрекалих с яденето.
    Закуска – половин кофичка нискомаслено кис. мляко + овесени ядки.
    Обяд – пържола, домати, кашкавал и филия ВИТА.
    Следобед – ябълка, Активиа закуска.
    Вечеря – кофичка нискомаслено кисело мляко, ябълка.
    Тоя кашкавал само ми бърка в здравето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си