- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
изкара ме под норматаПървоначално написано от roshlichka
побъркана история аз съм 1,71-1,72 и съм 55 кг
искал да съм 50 и от днес съм на точковата диета ама още нищо не съм яла, ще пиша като хапна :P
![]()
аз от днеска почвам 90 дневата искам да сваля поне 5кг![]()
да пак ще обясня и ще сложа таблица само че ми трябва малко време да я оформя
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
бе на тва не му вярвайтеПървоначално написано от Kris4oy
![]()
Вашия итм се изчислява като разделиш теглото си в кг на височината си в метри (например 60 кг делено на 170 (ръст))
след това разделяш резултата на височината си в метри (170-ръст)
дано да съм го обяснила по хубаво този път
и ето таблицата където може да видите дали сте с наднормено тегло
пс: числата са вашия итм
Възраст оптимално тегло леко наднормено тегло
13-14 19-20 21-23
15-16 20-21 22-24
17-19 21-22 23-25
Възраст наднормено тегло затлъстяване
13-14 24-25 26+
15-16 25-28 29+
17-19 26-29 30+
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Мисля, че това е това, за което говориш: http://www.specializingfoods.com/gup...p?lng=bg&pg=34
хайде ще пиша довечера след вечеряте, че ще вземе много стр. да стане тази тема и няма да ни е особено прегледно[/b]
пропуснах закуската и направо съм на обядя - бяло пилешко месо на фурна с настърган малко кашкавал отгоре![]()
емм до една степен тея таблици са верни, ама не съвсем, например мен ме изкарват под нормата и трябва да тежа минимум 2 кг повече, а за нормално телосложение трябва да тежа почти 8 кг повечено все пак мисля, че така ще изглеждам леко пълна, в смисъл няма да е мн добре... Диети не спазвам, ям каквото искам и когато искам, не спортувам изобщо - голям съм мързел...всичко е въпрос до метаболизъм според мен - на някои хора им се лепи всичко, на други по малко, а на трети - нищо. От друга страна е въпрос и до ген, не може дете на двама затлъстели родители да е супер клощаво - поне аз не съм срещала такова. Моите родители са закръглени, но определено не са дебели, а на младини са били слаби, особено баща ми...Но все пак за да се придържам по темата ще кажа, че 90 дневната диета е изключително ефективна - реших е така да я пробвам да видя кво ще стане и без това лятото бях напълняла с 3,4 кг и си ги свалих за 1 седмица на тая диета, като дори не я спазвах мн стриктно.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
хапвам пилешка пържолка сега на скара :P
момичета, объркала съмне е пилешка пържола на скара, а е пилешко шишче на скара..
:P
Диета??Първоначално написано от xXgirl15xx
![]()
![]()
тя се ебаваПървоначално написано от Complicated
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм на диета, ама не за отслабване, ами по здравословни причини.Не трябва да ям белтъчини, ям само ориз, хляб, картофи и лютеница. Вече ми писна, ама това е единственото лечение за уртикария от храни
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
за пръв път я чувам тази болест,я кажи ако може кво представлява,от какво се получава?Първоначално написано от Axel_f
![]()
ха-ха да, на мен даже ми пише че съм под нормата. а според мен съм си екстраПървоначално написано от LovelyGirl
Формулата за индекса на телесната маса показва ЗДРАВОСЛОВНО, а не естетически най-доброто тегло. Това, че пише, че майксимално може да сте 65 кг например, не означава, че на 65 кг ще изглеждате добре, просто тези килограми не повишават риска да се разболеете от диабет, хипертония и т. н.
Най-просто казано, това е обрив, в резултат на алергична реакция към храни. По принцип лечението се състои в това да се установи от какво се причинява и да се избягва - включват се една по една различни храни, ако не предизвикват реакция, значи могат да се ядат, ако предизвикат - естествено, се изключват.Първоначално написано от titinkaa
как определяте по колко калории трябва да приемате на ден?
п.с. не съм на диета и се извинявам, че не пиша много по темата, но ми се струва, че тук мога да получа адекватен отговор![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Значии от днес съм на диета и реших да си направя меню за 10 дни напред
1-ви ден
Закуска: Препечена филия със сирене и чай.
Обяд:2 Варени яйца и малко сиренце.
Вечеря:2 ябълки
2-ри ден
Закуска: Препечена филия със сирене и чай
Обяд: Супа (маги с крутони)
Вечеря: Варено яйце и сирене
3-ти ден
Закуска: Препечена филия със сирене и айран
Обяд: Варено яйце и домат
Вечеря: Кисело мляко
4-ти ден
Закуска: Активия с плодове и мюсли
Вечеря: Варено яйце с филийка хляб
5-ти ден
Закуска: Филийка със сирене и чай
Обяд: Две варени яйца и айран
Вечеря; Ябълка
6-ти ден
Закуска: Натурална Активия
Обяд: Едно варено яйце и един домат
Вечеря: Супа (маги с крутони)
7-ми ден
Закуска: Препечена филийка със сирене и айран
Обяд: Каквото има
Вечеря: Каквото има
8-ми ден
Закуска: Кроасан с шоколад
Вечер: Ябълка
9-ти ден
Закуска: Активия с мюсли и плодчета
Обяд: 2 варени яйца
Вечеря: Препечена филийка със сирене и айран
10-ти ден
Закуска: Препечена филийка със сирене и айран
Обяд: 1 варено яйце с малко сирене
Вечеря: Кисело мляко и ябълка
Разбира се включено и е редовното пиене на водичка и всеки ден обиколки по стадиона
11-ти ден
Айде на кантараааааааз днеска започнах точковата диета ии преди малко реших да си направя меню за 10 дни напред..
Кажете какво мислите![]()
Ох,днес щях да почвам диетата за да видя дали мога да се сдържа да ям толкова малко,но още сутринта излапах 1 шоколад...
Успех на всички,почнали сериозно![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Яйцата са много,замениги например с кашкавал или моркови,нещо такова,иначе е супер менютоПървоначално написано от SunnyTime
![]()
Такамм.. да се отчета за деня..Сутринта ядох 2 мандарини.. На обяд малко пилешко месо и салата от домати... а сега салата от домати със сирене и мандарини [3] А и малко сгафих.. ядох 10ина лешника.. Между ояда и вечерята..
Но иначе съм доволна от деня.. Стана що - годе белтъчен
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)