- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Бибс... закуската ти е много слаба бе... :/ Ти нищо не ядеш вече. С тия половин кофички кисело мляко, че и за закуска....
To strive, to seek, to find, and not to yield...
При мен всикчко вървеше добре,но се разболях и пия по 26564165 хапчета на ден и ми е ужасно тежко на стомаха.Не искам да се качвам на кантара.Отказах се да ги пия чак.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Овесените ядки засищат страшно много.Първоначално написано от stefity
И съм приела към 1200 калории днес, не е като да е нищо.![]()
Да, знам ги че засищат.И аз ги ям, обаче ти трябва повече мазнина и повече енергия за закуска, а половин кофичка мляко с овес не ти ги осигуряват.
![]()
Не се ли подувате от толкова много мляко?
И тази Активия хич не полезна.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Остави закуската, и без това излизам, след като съм се наобядвала... Сега ми е кофти, че ядох кашкавал днес, защото и оня ден ядох.Първоначално написано от stefity
![]()
![]()
Не е хубаво да ти става гузно от яденето на едно парче кашкавал, нали знаеш?Не искам нещо да се заяждам, знаеш добре, но просто направи си сметката след 1-2 години в същия дух накъде ще я докараш.
Храната е нещо прекрасно, и ако ни става гузно от всяка хапка, то тогава тя губи своя смисъл
Какви хапки бе, момиче, изядох няколко парчета, и то не особено малки.Първоначално написано от stefity
![]()
Иначе си права... Просто вече НЕ знам какво да ям.
Виждам, че се храниш хубаво и ще си позволя да ти поискам списък с някои храни, с които да разнообразявам.![]()
Ами... гледай сега. Ти вече много добре знаеш, кои са вредните неща, и като ги изключим, остава също доста богато меню от разообразни храни, които също така са и вкусни.![]()
Гледам, че наблягаш на млякото. Хубаво. Но освен с овес, можеш да го комбинираш с много други неща. - Дали ядки, плодове или нещо сладко като мед си е твой избор. Не се ограничавай само с овеса, а и също така е хубаво освен кисело, да пиеш и прясно мляко.
Аз по принцип съм си свикнала всеки ден да си ям грейпфрута, защото ми забързва метаболизма и го обичам, но освен него, за да не ми омръзва, си хапвам и друг плод, но гледам да не е по-късно от 15.00-16.00 часа.
Месото - Риба, пиле, всяко друго, което не е мазно, знаеш го това.![]()
хапвай повечко яйца, сирене (извара) и като цяло наблягай на белтъците.
Задушавай си ориз със зеленчуци. Става невероятно вкусно и е подходящо за обяд примерно. Или пък ако искаш да премахнеш ориза, задуши си само зеленчуците с малко масло.
Хапвай ядки, полезни са, а и когато си някъде навънка бързо и лесно се хапват.
Водата е много важна. Пий в големи количества.Като цяло ти нещата ги разбираш Бибс, и си имаш различни предпочитания към храна и всичко друго, просто разнообразявай повечко, за да не ти омръзва това еднакво ежедневие.
Експериментирай, не го мисли толкова какво ще ядеш и колко хапки си погълнала.![]()
"протежето" миима само една грешка, ЯЖТЕ Мазно месо - мазнините са ви приятели в диетите за отслабване, още повече че са есенциални за момичетата
![]()
за днес добре,но малко си я провалих тъй като одеве към 17:00 часа хапнах малко сладко,пък и не за друго ми сега съм в цикъл и ми се прияде много и не издържах...
Закуска:Кашкавал без хляб щото черния който ям беше свършил и нямах хляб друг освен бял
В у-ще една ябълка
Обяд:малко ориз
Вечеря:спагетиднес не съм много доволна с тва сладко и с тея спагети
ама карай утре ще съм по строга,за да компенсирам за днес
правих едни упражнения- пумп it up, тая вечер за първи път. направих 15мин много са хард за мене явно. почвам да ги правя всеки ден. харесаха ми. обаче мн бързо се изморих. надявам се с времето да мога да го направя цялото.
някой друг освен диета прави ли и упражнения ?
Аз, аз.Първоначално написано от mimsssssss
Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно.Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама...
![]()
не съм на диета или нещо такова.. обаче от три дни ям само ябълки и мандарини![]()
![]()
преди малко се теглих .. -2 кила е резултата![]()
![]()
шок и потрес![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно.Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама...
[/b][/quote]
e kakvo ti sega go kazvash vse edno se gordeeh za kakvo sa ti dieti kato si o6e dete?!?vqrno ne prekalqvai s hranata no ti ni6o ne qdesh!!!![]()
![]()
![]()
Здравейте и аз ще се включа.Почнах преди два дни не някаква специална диета просто се ограничавам в храните. и смятам калориите които съм изляза за деня .Вчера хапнах доста пъти но все по малко или нещо което не е калорично и излезе че съм изяла 701 калори(това го смятам и с изгорените калории защото ходих да бягам на стадиона) .днес сутринта както не трябва хапнах спагети ...мъничко ..но през останалата част от деня ще съм на мнооооого вода и няколко мандаринки и млякоНяма да качвам мои снимки защоот се плаша .Но съм висока 168 и тежа 64....не се харесвам а и ми набиват в главата (майка и баба) че съм напълняла доста.Относно спорта ходя на танци бягам на стадиона прая упражнени.да видим какво ще става.А и в теаутра покрай представленията ни изгарям доста калорийки.
А да и успех момичета :P ще се справим
![]()
![]()
![]()
![]()
МАМ-КА МУ!Днес прегреших яко.
С цяло пликче шоколадови пурички... Толкова са вкусни, ама цели 330 калории.
![]()
Затова вечерях само с кофичка кисело мляко. И ще правя повече упражнения тая вечер, дано тъпото сладко не повлияе на режима ми.
Бианке спри се бе момиче
на скелет ли искаш да станеш![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не искам да се заяждам и не го приемай като заяждане, но това твоето какъв режим е? Първо, ти си достатъчно слаба и милиони момичета само си мечтаят да са като теб. Второ, това че спазваш режим не значи, че до края на живота си не трябва да хапнеш нищо сладко.Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Хораааа, не разбирате, вече най-малкият боклук ми се лепи, просто искам да си запазя фигурата!
хапвай от всичко по малко
няма да надебелееш от едни пурички![]()
P.S:ще те убияя, и на мен ми се преядоха!![]()
я викам,че съм на диета от 1 седмица ама само си викамняма,сега от декември се стягам и почвам и аз точкова
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ооо божеее
ти пък, където ще се счупиш
каква диета те гони![]()