.
Отговор в тема
Страница 30 от 39 ПървиПърви ... 20262728293031323334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 960
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Бибс... закуската ти е много слаба бе... :/ Ти нищо не ядеш вече. С тия половин кофички кисело мляко, че и за закуска....
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    При мен всикчко вървеше добре,но се разболях и пия по 26564165 хапчета на ден и ми е ужасно тежко на стомаха.Не искам да се качвам на кантара.Отказах се да ги пия чак.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Бибс... закуската ти е много слаба бе... :/ Ти нищо не ядеш вече. С тия половин кофички кисело мляко, че и за закуска....
    Овесените ядки засищат страшно много.
    И съм приела към 1200 калории днес, не е като да е нищо.

Град
    Варна...
    Да, знам ги че засищат. И аз ги ям, обаче ти трябва повече мазнина и повече енергия за закуска, а половин кофичка мляко с овес не ти ги осигуряват.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не се ли подувате от толкова много мляко?
    И тази Активия хич не полезна.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Да, знам ги че засищат. И аз ги ям, обаче ти трябва повече мазнина и повече енергия за закуска, а половин кофичка мляко с овес не ти ги осигуряват.
    Остави закуската, и без това излизам, след като съм се наобядвала... Сега ми е кофти, че ядох кашкавал днес, защото и оня ден ядох.

Град
    Варна...
    Не е хубаво да ти става гузно от яденето на едно парче кашкавал, нали знаеш? Не искам нещо да се заяждам, знаеш добре, но просто направи си сметката след 1-2 години в същия дух накъде ще я докараш. Храната е нещо прекрасно, и ако ни става гузно от всяка хапка, то тогава тя губи своя смисъл

Мега фен
    Не е хубаво да ти става гузно от яденето на едно парче кашкавал, нали знаеш? Не искам нещо да се заяждам, знаеш добре, но просто направи си сметката след 1-2 години в същия дух накъде ще я докараш. Храната е нещо прекрасно, и ако ни става гузно от всяка хапка, то тогава тя губи своя смисъл
    Какви хапки бе, момиче, изядох няколко парчета, и то не особено малки.
    Иначе си права... Просто вече НЕ знам какво да ям.
    Виждам, че се храниш хубаво и ще си позволя да ти поискам списък с някои храни, с които да разнообразявам.

Град
    Варна...
    Ами... гледай сега. Ти вече много добре знаеш, кои са вредните неща, и като ги изключим, остава също доста богато меню от разообразни храни, които също така са и вкусни.
    Гледам, че наблягаш на млякото. Хубаво. Но освен с овес, можеш да го комбинираш с много други неща. - Дали ядки, плодове или нещо сладко като мед си е твой избор. Не се ограничавай само с овеса, а и също така е хубаво освен кисело, да пиеш и прясно мляко.
    Аз по принцип съм си свикнала всеки ден да си ям грейпфрута, защото ми забързва метаболизма и го обичам, но освен него, за да не ми омръзва, си хапвам и друг плод, но гледам да не е по-късно от 15.00-16.00 часа.
    Месото - Риба, пиле, всяко друго, което не е мазно, знаеш го това.
    хапвай повечко яйца, сирене (извара) и като цяло наблягай на белтъците.
    Задушавай си ориз със зеленчуци. Става невероятно вкусно и е подходящо за обяд примерно. Или пък ако искаш да премахнеш ориза, задуши си само зеленчуците с малко масло.
    Хапвай ядки, полезни са, а и когато си някъде навънка бързо и лесно се хапват.
    Водата е много важна. Пий в големи количества. Като цяло ти нещата ги разбираш Бибс, и си имаш различни предпочитания към храна и всичко друго, просто разнообразявай повечко, за да не ти омръзва това еднакво ежедневие.
    Експериментирай, не го мисли толкова какво ще ядеш и колко хапки си погълнала.

"протежето" ми има само една грешка, ЯЖТЕ Мазно месо - мазнините са ви приятели в диетите за отслабване, още повече че са есенциални за момичетата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    за днес добре,но малко си я провалих тъй като одеве към 17:00 часа хапнах малко сладко,пък и не за друго ми сега съм в цикъл и ми се прияде много и не издържах...

Закуска:Кашкавал без хляб щото черния който ям беше свършил и нямах хляб друг освен бял
    В у-ще една ябълка
    Обяд:малко ориз
    Вечеря:спагети днес не съм много доволна с тва сладко и с тея спагети ама карай утре ще съм по строга,за да компенсирам за днес

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    правих едни упражнения- пумп it up, тая вечер за първи път. направих 15мин много са хард за мене явно. почвам да ги правя всеки ден. харесаха ми. обаче мн бързо се изморих. надявам се с времето да мога да го направя цялото.
    някой друг освен диета прави ли и упражнения ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    правих едни упражнения- пумп it up, тая вечер за първи път. направих 15мин много са хард за мене явно. почвам да ги правя всеки ден. харесаха ми. обаче мн бързо се изморих. надявам се с времето да мога да го направя цялото.
    някой друг освен диета прави ли и упражнения ?
    Аз, аз.
    Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно. Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    не съм на диета или нещо такова.. обаче от три дни ям само ябълки и мандарини
    преди малко се теглих .. -2 кила е резултата

шок и потрес
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мале, който ме види вече, казва, че анорексията ме тресе здраво, а това не е вярно. Вярно е, че ми падат дънките, блузите ми са като чували, ама... [/b][/quote]

e kakvo ti sega go kazvash vse edno se gordeeh za kakvo sa ti dieti kato si o6e dete?!?vqrno ne prekalqvai s hranata no ti ni6o ne qdesh!!!

Здравейте и аз ще се включа.Почнах преди два дни не някаква специална диета просто се ограничавам в храните. и смятам калориите които съм изляза за деня .Вчера хапнах доста пъти но все по малко или нещо което не е калорично и излезе че съм изяла 701 калори(това го смятам и с изгорените калории защото ходих да бягам на стадиона) .днес сутринта както не трябва хапнах спагети ...мъничко ..но през останалата част от деня ще съм на мнооооого вода и няколко мандаринки и мляко Няма да качвам мои снимки защоот се плаша .Но съм висока 168 и тежа 64....не се харесвам а и ми набиват в главата (майка и баба) че съм напълняла доста.Относно спорта ходя на танци бягам на стадиона прая упражнени.да видим какво ще става.А и в теаутра покрай представленията ни изгарям доста калорийки.

А да и успех момичета :P ще се справим

Мега фен
    МАМ-КА МУ! Днес прегреших яко. С цяло пликче шоколадови пурички... Толкова са вкусни, ама цели 330 калории.
    Затова вечерях само с кофичка кисело мляко. И ще правя повече упражнения тая вечер, дано тъпото сладко не повлияе на режима ми.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Бианке спри се бе момиче
    на скелет ли искаш да станеш

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    МАМ-КА МУ! Днес прегреших яко. С цяло пликче шоколадови пурички... Толкова са вкусни, ама цели 330 калории.
    Затова вечерях само с кофичка кисело мляко. И ще правя повече упражнения тая вечер, дано тъпото сладко не повлияе на режима ми.
    Не искам да се заяждам и не го приемай като заяждане, но това твоето какъв режим е? Първо, ти си достатъчно слаба и милиони момичета само си мечтаят да са като теб. Второ, това че спазваш режим не значи, че до края на живота си не трябва да хапнеш нищо сладко.

Мега фен
    Хораааа, не разбирате, вече най-малкият боклук ми се лепи, просто искам да си запазя фигурата!

Град
    Manhattan *
    хапвай от всичко по малко
    няма да надебелееш от едни пурички

P.S:ще те убияя, и на мен ми се преядоха!

Град
    Пловдив
    я викам,че съм на диета от 1 седмица ама само си викам няма,сега от декември се стягам и почвам и аз точкова
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Manhattan *
    ооо божеее
    ти пък, където ще се счупиш
    каква диета те гони

Ооооооооох, да ви имам телата и на двете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си