- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
За закуска ще ям една филийка пълн.хляб и кашкавал
Обяд:1-2 яйца,но ще видя може да си ги сваря или да си ги направя на омлет,без хляб
Вечеря:още не съм измислила ама ще е нещо леко![]()
домати и краставици вече не ям щото нямат вкус,иначе моркови и зеле си ямПървоначално написано от merediana
станах на обед в 3![]()
ядох пилешка пържола бяло месо 2 броя
салата домати, сирене, кашкавал и лук
1 чаша кола лайт
2 литра вода
едно нес с мляко
един чай![]()
Такам, закусвах с овесени ядки и кисело мляко, редовното.![]()
Обядвах с две ябълки, филия пълнозърнест хляб, домати и сирене.
Следобед изядох още две ябълки и вечерях със задушени картофи. В нас има и ярешко, но нещо не ми се рискува...
Ядох ябълка и мандариниииии. <3
И след малко рибата иде.![]()
Отсланах с 2.5 кг. и нещо не спазма диетата.. ама ко да прая. ям мнооооооого плодове : ябълки мандарини грейфрут лимон иии за сега вече около 1-2 сезмици не съм мръднала от 61.5 кг.. ама започвам да се стягам и да продължа режима![]()
събота и неделя се освиних.
Вчера ядох през деня - задушени картофи с карфиол.
После ядох боб и бисквитена торта. (от тревата се огладнява адски, затова НЕ пушете докато сте на диета).
Днес...обекуската ми е картофи с телешко и люти чушки. Без хляб.
Преси. Боли ме корема, коленете, бедрата и гърба от тези преси. Явно не ги правя като хората.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
боли те защото досега не си тренирал/а толкова мускулите си. след седмица продължителност треската ще се махне. от тревата се огладнява но е добре да не ядеш мляко че бозата става по голямаПървоначално написано от mmKamm
по добре карай на амфети по голям ефект ще имаш с отслабването
![]()
Незнам колко си наясно с амфетите ама...са гадна работа. В смисъл яде ти се, а като видиш храна и ти се повръща. Гладувала съм цели седмици заради тях. И като казвам "гладувала" имам в предвид, че съм карала само на вода.Първоначално написано от mimsssssss
Ама нямам кинти в моментаБтв тревата гори страшно много калории, затова огладняваш зверски след като пушиш. Ако можех да успея да не ям след като се напуша....може би щеше да отслабна
![]()
^ амфетите дават енергия, мн хора ги позлват точно за това и то в малки количества. за храната нямам кво да кажа, яж но позволена храна - месо, млечни продукти, яйца...
Мерси за препоръката с храната. За амфората..мога да кажа, че не се нуджая от обяснения относно въздействието и. Просто си ги знам нещата.Първоначално написано от mimsssssss
ами не гладувам, гледам да ям минимум по 2 пъти на ден без значение колко, внимавам с кръвното, а при стресови ситуации се владея.
всеки организъм е различен и ако сама не се пазиш ние едва ли можем да ти отговорим как да го правиш.
пиене цял ден на алкохол без да ядеш-да не си битов алкохоликкви са тия работи за млад човек
![]()
Аз пък днес бях в София и ми се наложи да си разваля здравословното хранене...сутринта ядох 1 сиренка,след това цял ден не ядох тъй като бях по центъра насам натам по магазините пък и не бях изобщо гладна,и към 4 и 30 ядох една пица ама ми стана тежко,все пак не чувствах никакъв глад,и това ми е сег аще хапна едно парче торта,тъй тъй съм си нарушила целия ден днес ми поне сладко да си позволя,макар че не ми се яде многота това е от утре си продължавам диетата
![]()
пусни някоя снимка бе...Гледам, че беше пуснала в началото...дай да видим сега как е...има ли промяна..Първоначално написано от titinkaa
Уф, денят мина добре, само дето вечерях в 8 без 15, и то с някакво филе, което не беше баш като да няма мазнинки.![]()
![]()
![]()
оп..забравих да кажа кво съм яла![]()
обекуска телешко с картофки (писах май)
вечеря винен кебап и доматиДържа да отбележа, че в месото нямаше ГРАМ мазнинка.
Сега ще пия бира.![]()
по нататък ще пусна,че тая седмица бях в цикъл и малко се отпуснах със сладкото,но иначе не съм качила,вчера се теглих колкото си бях свалила толкова съм си останалаПървоначално написано от mmKamm
![]()
и аз съм неразположена...и не мога да си сдържам животинския апетит!Първоначално написано от titinkaa
Пък аз гледам да се сдържам, докато съм неразположена. Да не казвам голяма дума, ама не се отдавам много на изкушенията.![]()
Днес закусвах с две сварени яйца, обядвах със задушени зеленчуци, следобед ядох половин кофичка кисело мляко, филия пълнозърнест хляб със сирене и малко картофена супа.Мислех това да ми е яденето за деня, ама вечерта ядох филия с филе и домати.
![]()
И преди малко си направих упражненията.
Ех...да ви имам и проблемите...на всеки човек структурата на тялото е различна...не е важно колко тежиш,а като се видиш в огледалото да се харесаш!![]()
oф, колко си тъп. Ами щом сме на диета, явно не се харесваме бе, муньо!Първоначално написано от asp1r1n94
Баница - днешното ти меню включва всички неща, които обожавам (като изключим ориз). Яйца...картофи и зад.зеленчуци![]()
ся си направих чак пресите![]()
Не ми викай такааааааа! :ДПървоначално написано от mmKamm
Що бе...мен ме кефи, щото обичам домашна баница...
може да ти викам Тути?
Защо Тути?![]()
емии...Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()