- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
еми имря щото всички дето бяха навити да пишат,вече спряха да пишатПървоначално написано от mmKamm
![]()
![]()
![]()
яж мед!! не сладкоПървоначално написано от vagarious
то е по добре изяж една лажица мед да те отрати и гледаи само кфо става
![]()
КАК? Със здравословното хранене ли?Първоначално написано от merediana
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
я дай снимка в цял ръст да те видим как изглеждаш, че ми се струва, че за височината ти 54 килограма с амалко и си много слаба...Първоначално написано от merediana
да доста ше е добре да ни кажеш,че и аз имам да свалям едни 5кг...Първоначално написано от merediana
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
за обекуска ядох леща сега лягам за възможно повече преси.
aм казаха ми ,че сутрин като ядеш шоколад на обяд се превраща в енергия.. може да е полезна на някои тази информация..
Възможно е, но не трябва да се прекаляваПървоначално написано от pitbullxx
![]()
не съм забелязал..Първоначално написано от mmKamm
![]()
еми пиша неграмотноПървоначално написано от mmKamm
![]()
и това за колко време?!Първоначално написано от merediana
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
Не е много здравослово,ама браво,само да не си ги върнеш двойно.
![]()
merediana с какво се хранеше викаш първите дни? С какви плодове по- точно, ако помниш деи але изобщо за тия 10тина дни какво яде?
![]()
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Абе сещам се,че един път беше писала,че била само на 3 бири.![]()
Биренкиии
![]()
![]()
пускай направо в темата.Първоначално написано от merediana
ААА, вчера/снощи просто е*ах майката на диети и на всичко.![]()
![]()
Изядох една голяма салата, две кюфтета, едно кебапче, голяма питка, банан, пет вафлички и ябълка БУКВАЛНО за 10 минути. После изпих една бира на екс, коремът ми щеше да се п-р-ъ-с-н-е, щях да умра... После пих водка, джин, водка...
Бахти и нощта, търкаляла съм се по пода от преяждане/препиване.
Тая сутрин ядох сандвич от черен хляб със сирене, ябълка, две мандарини и цял плик с оризови блокчета с царевица. Бахти и апетита брат... Наобед и следобед спах. И вечерях с две ябълки и кисело мляко.
Цялото това ограничаване откъм храна в един момент прекалено ти затормозява психиката и затова така се е получило. И на мен ми се е случвало така, като реша, че съм на диета, превъртамЗатова не пазя диети, наистина не мога.
eм ти си си наваксала за всички ,диети които си правила ;дПървоначално написано от PinkFloydSound
И аз имам страхотни изживявания с нещо подобно.Първоначално написано от PinkFloydSound
Понеже ям страшно много шоколади и сладки неща с прекално много захар, реших да се откажа или поне да намаля. Не ядох 2дни и когато отидох на гости при един мой приятел, който винаги има куп от любимият ми тогава шоколад изядох 3 за около 20мин. Последва едно качествено повръщане...и от тогава си знам. Ние с шоколада сме неразделни.
Не, просто бях с класа на хижа и бях дала 8 лева за храна, която нямаше как да не изям.Първоначално написано от Sissy90
![]()
Егати, пък аз се мъча да търся дълбока психология в цялата работаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
http://i45.tinypic.com/1582qsh.jpg
Това ми е тялото сега. Горе-долу си го харесвам, но според вас трябва ли да отслабна малко в талията и краката?