.
Отговор в тема
Страница 35 от 39 ПървиПърви ... 25313233343536373839 ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 960
    Мега фен Аватара на vagarious
    PinkFloydSound Би ли ми обеснила накъде повече да отслабваш!? Изглеждаш висока, СЛАБА СИ, защо се затормозяваш диети да пазиш!?!? За мен, тялото ти е перфектно, а и както казаха - може всичко да е въпрос до ген.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен
    ^ Оооо, я...
    Ми, аз не искам да отслабвам повече в краката, ама тъпата талия...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    http://i45.tinypic.com/1582qsh.jpg
    Това ми е тялото сега. Горе-долу си го харесвам, но според вас трябва ли да отслабна малко в талията и краката?
    тялото ти е перфектно,нямаш нужда да отслабваш,все пак генетично си устроена в ханша да си малко по широка,и ако отслабнеш още в кратата ще станеш мн грозно слабо пък в ханша пак ще си широка

PinkFloydSound имаш красиво тяло и няма нужда да отслабваш повече.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Мега фен
    Еми, мерси, но искам изразена талия, бе! Толкова ли много искам? Искам да е ) (, не | | .

Град
    Горна Оряховица
    Еми, мерси, но искам изразена талия, бе! Толкова ли много искам? Искам да е ) (, не | | .
    Пробвай с въртене на обръч и наклони настрани - чувала съм, че вършат някаква работа. Иначе колкото и да отслабваш, това си ти е структурата на тялото. И аз искам по-тесен таз, ама няма.

hottie
    Guest
    Това веч е от пубертета. Не ти се е оформило тялото още, какво искаш !

hottie, това на аватари ти ти ли си?

Чисто любопиство.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    купих си захарин неска че леко откачах без сладко никъде. поне кафето и чая да ги пия така малко да ми мине

Град
    Somewhere...in The sea...
    пръснах се да ям....бахти свинята...яко освинване със сърми.....и риба....оооооо

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Пробвай с въртене на обръч и наклони настрани - чувала съм, че вършат някаква работа. Иначе колкото и да отслабваш, това си ти е структурата на тялото. И аз искам по-тесен таз, ама няма.
    Откакто съм почнала режима, правя тея накланяния и куп други упражнения. Определено има ефект, ама... Защо структурата ми е такава, беее? Няма ли НЯКАКЪВ начин да се промени? Всичко бих направила!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Айде и аз да се разпиша тук.Приемате ли нов членове?
    Аз съм на точковата диета + 2/3 пъти седмично фитнес(предимно кардио)
    Искам да сваля около 7-8 кг.
    Менюто за днес ми беше:
    Кафе (без захар,аз така си го пия)-0т.
    Кисело мляко Верея 0,1% -16т
    1 ябълка -9,5 т
    1 печена чушка (без олио,сол и подправки) -5т
    Общо:30,5 т.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Откакто съм почнала режима, правя тея накланяния и куп други упражнения. Определено има ефект, ама... Защо структурата ми е такава, беее? Няма ли НЯКАКЪВ начин да се промени? Всичко бих направила!
    О,мила хич не се дразни.
    Аз какво да кажа,че краката са ми по-яки(малко латино),е не са като на Дженифър Лопес...и като отслабвам от кръста нагоре се оскелетявам (не знам дали има такава дума ),а дупето си седи,поне малко си намалява обема.
    И всичко си е до ген(майка ми и баща ми са по-яки в краката) и до конструкция.
    А иначе за тези извивки пробвай наклони встрани (както вече споменаха)с някакви леки тежести (бутилки с вода).Аз си ги правя с 1 голяма и тежка енциклопедия.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    пръснах се да ям....бахти свинята...яко освинване със сърми.....и риба....оооооо
    камелийооо, искам и аз сърми, маааа

текат ми лигите по клавиатурата
    да...разбирам те...аз се чувствам така през останалите месеци в годината, когато наще не правят сърми...а ако ти кажа баба как ги прави Ама.... от днес им казах сбогом отново

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Повече от фен Аватара на silviau66
    Хейй... Завръщам се.. хаха.. незнам дали някой от новите пишешти в темата ме помни ама.. :Д:Д хаха..
    Та аз пак съм на 90 дневната.. днес мина страхотно..
    Сутринта изядох 1 портокал... На обяд малко пилешко.. и 1 кофичка кисело мляко.. а за вечеря.. половината от порцията която ядох на обяд и салата от домати със сирене. И горе - долу литър и половина вода...което е постижение за мен.. понеже през зимата не изпитвам никаква нужда от вода.. Ехх искам пак да си дойде лятото.. (сун) И... ще се радвам да не се освиня по празниците..
    Много успехчета на всички
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен
    ^ Браво.
    Пък аз да се похваля, че съм пораснала с 1 см и съм отслабнала с още 1 килограм. Вече съм 171 - 51.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    пък аз вчера заебах и диети и режими и всичко и си е ебало майката.... ебах се в тъпата дет съм.... и сега трябва пак всичко отначало...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    пък аз вчера заебах и диети и режими и всичко и си е ебало майката.... ебах се в тъпата дет съм.... и сега трябва пак всичко отначало...
    Оф и аз съм така... Постоянно се дъня, и съм станала 55 кг
    Днес до сега съм изяла 2 портокала и 2 ябълки. Ще съм на 90-дневна диета, надявам се поне до празниците Поне да неутрализирам щетите, които ще си причиня тогава

Град
    в света на приключенията ..
    хора ;д ..
    не ви ли писна да попитам О.о
    от тия ограничения от храна се получава нещо като стрес на организъма и той не отслабва ..а ако отслабвате то няма да сваляте мазно ...
    !спортувайте! и яжтее веее.. какво е това портокалче на закуска!?

извинявяйте ама не се сдържах да пусна коментар ..

Град
    Горна Оряховица
    Спортувам Бягам 4-5 пъти в седмицата, по 4-6 км (към края на тази седмица ще започна да правя интервални спринтове). Пък и след като съм изяла половин пакет бисквити с мед преди да легна, не ми се яде особено на закуска. Аз съм последният човек, който ще гладува, повярвай ми. Но наистина трябва да си наложа някакво ограничение, защото започнах да ям безразборно и съм напълняла, не трябва така да се продължава.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от clever
    хора ;д ..
    от тия ограничения от храна се получава нещо като стрес на организъма и той не отслабва ..а ако отслабвате то няма да сваляте мазно ...

Ами при някой не се получава това.Попринцип и аз ям много,но не ми се лепва,но аз не се харесвам смисъл не съм дебела,но има какво да се желае.И да писнало ми е от ограничиния,ама какво да се прави.

Аз сега се опитвам пак да се ограничавам,че напоследък много прегрешавах с какво ли не.Искам за ваканцията да сваля едно 5 кг. Залагам на грейпфурти и салати. И като ми остане време си скачам тае бо и степер,но тей ли инъче достатъчно се движа покрай даскало.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Ох, много съжалявам, ама пак съм аз. ;/ За последно.
    Значи, имаше период, в който приемах по 8-900, максимум 1000 калории на ден, понеже си мислех, че е много полезно и здравословно. В крайна сметка се оказа, че трябва да приемам 1200-300, вече по толкова и приемам горе-долу. Но сега ме притеснява това, че преди съм била на дефицит, а сега изведнъж покачвам калориите иии... Има ли вероятност да се качи теглото ми, дори малко? Било то и чрез здравословно хранене + спорт?
    Много съм тъпа, как можах да се храня толкова малко преди?!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от clever
    хора ;д ..

остай ги ве... нека си мислят, че така се остлабва
    <N>

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Ох, много съжалявам, ама пак съм аз. ;/ За последно.
    Значи, имаше период, в който приемах по 8-900, максимум 1000 калории на ден, понеже си мислех, че е много полезно и здравословно. В крайна сметка се оказа, че трябва да приемам 1200-300, вече по толкова и приемам горе-долу. Но сега ме притеснява това, че преди съм била на дефицит, а сега изведнъж покачвам калориите иии... Има ли вероятност да се качи теглото ми, дори малко? Било то и чрез здравословно хранене + спорт?
    Много съм тъпа, как можах да се храня толкова малко преди?!
    еми то и 1300 калирии са мнооооооооого малко
    има калколатор да си сметнеш колко калории трябва да приемаш на ден и т.н. :>
    ако ти се занимава с четене и малко математика драсни 1 ЛС да ти дам линкове
    <N>

Град
    Горна Оряховица
    PinkFloydSound, сметнах ти горе-долу енергийния разход за ден. Ако си 171 см, 51 кг, на 15 години и водиш заседнал начин на живот, без да спортуваш, изгаряш около 1650 ккал на ден, което е доста повече от твоите 1200-1300, за които толкова се притесняваш. Ако и спортуваш, стават още повече, така че изобщо не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си