- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Даа, да, и аз смятах някакви работи в интернет. Написах, че спортувам, и ми даде, че съм изгаряла по 5500 калории на ден.![]()
![]()
Това са пълни простотии, няма нищо общо с реалността.
Не си уцелила калкулатораПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Като страничен наблюдател ми се иска да коментирам нещо. Прави ми впечатление, че merediana яде най-здравословно. Винаги е разнообразно, полезно и си личи, че си приготвя яденето с внимание и желание.
Вместо да ядете еднакви неща - пиле,домати според мен се опитайте да следвате нейния пример иначе ще се поболеете. Това си е загуба на страшно много витамини и дори и заедно с това вталяване губите и много ценни витамини, пада имунната система, косата ви..ноктите всичко ще се развали лека по лека. Докато мередиана подбира много добре продуктите си. Евала![]()
mimsssssss, kak varvqt pri teb neshta.. otdavna ne sum vlizala i ne sum sledqla dnevnika.. razkaji kolko kg svali veche.. pomnq che si ot dosta vreme na proteinovata, interesuvam se zashtoto i az sum na neq ot sedmica![]()
^еми за сега съм свалила 12кг мазнина и съм качила 4 мускулиследя си обиколки всичко, добре върви режима. мисля да го направя около половин година някъде, а съм на месец от него. не ми липсват неща-макар че не ям само 3 захар, олио, тесто. всичко друго
мойто от диетен режим си премина в режим само, защото ям много различно всеки ден и тренирам и работя,ходя на училище и то неможе всичко да е ок. някой път ям по веднъж на ден и то вечер като се прибера, дръг път като съм почивка ям по 4 пъти зависи от много неща. харесва ми че от белтъците кожата стават по мека и чиста, еластична също. не ми харесва че имам проблем с бедрата все още - вътрешната част много проблеми ми прави. ами тва е ако искаш да питаш друго казвай
![]()
![]()
Леле защо си разваляте организма с диети?За седмица съм свалила (не ми е било цел) половин кило, само, защото спрях да ям шоколад и други сладки неща![]()
И това не е ли диета? че спираш дадена храна ? Спряла си захарни изделия и резултата е готов, спрете и тестеното и прекалено мазното и сте на крачка от здравословното хранене...Първоначално написано от DevilWish
Не е диета, защото не съм искала да отслабна ,просто не ми се яде сладко ,повръща ми се от шоколад и тн, а преди бях луда и вчера майка ми вика за кво го купихме този кантар я се качи и видях, че съм отслабнала.Иначе нямаше да разбера дажеПървоначално написано от 24white24
![]()
пак ще ти се дояде спх![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На каква диета си?Какво спортуваш + браво за резултатаПървоначално написано от mimsssssss
A не не искамПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
mimsssssss, da vsyshtnost mi e interesno teq 4kg muskuli kak si gi kachila, ot uprajneniq li ili fitnes? Zashtoto se mrih i mi pokazva, che sym poveche otkolkoto bqh predi da pravq tae bo`to na b.blanks.. inache na tqloto idimo ima rezultat, no v kg ne... i me e qd.....
Da vqrno e, che e vajno kak izglejdash ne kolko kg si, noo.. typo e da izglejdam taka i kantara da sochi pochti starite mi kilogrami![]()
![]()
Ааа, днес прекалих с ябълките.![]()
Обядвах с ябълка, две мандарини и кисело мляко, следобед ядох няколко парчета пилешка пържола, филия ВИТА, ДВЕ ЯБЪЛКИ.И вечерях с две сурови зелени чушки, пълнени със сирене, филия ВИТА и още две ябълки. оО
На точкова диета съм..
Закуска :
Омлет с две яйца и малко сиренце : 1т
Не съм обядвала, защото не бях гладна![]()
Вечеря: 4 парченца панирано пилешко месо = 20т ( едното е 5т)
Иии.. това е, засега![]()
Momicheta q kajete naistina li ot meda ne se napulnqva, che az sumna proteinovata i chaq go piq s med, a kato mi se doqde sladko si grebvam s edna lujichka po nqkolko puti ot meda.. vsichki mi kazvat, che ne vliqe dali e taka?![]()
на протеинова съм. имам гладиатор у нас и си правя упражнения всеки ден около 1 час, зависи колко съм изморена. скачам на въже също , правя клякания и коремни преси.Първоначално написано от MichellePhan
нормално е да си повече. аз в един момент спрях да свалям и почнах да тренирам по усилено и качването започна. увеличи ми се прасеца, бицепса и талията, но това е защото почнах да трупам мускулна маса. знам че по принцип с белтъци се заяква най много, та това е резултата. макар че имам да свалям още, но ми е интересно, забавно и ми харесва.Първоначално написано от shyshinka
здравословен е но и калоричен. предлагам ти да си вземеш захарин, той е за диябетици, можеш да си го слагаш в чая и кафето. разбрах че си на протеинова, пии 4 литра вода на ден за да нямаш проблеми с бъбреците.Първоначално написано от shyshinka
Няма смисъл от диети! Честно казано...
Според мен само ако искате да свалите над 14-15 кг. тогава спазвайте диета.. ако е за 2-3 кг няма смисъл.. Спортуване и тренировки му е майката... Аз винаги досега виках,че тренирам тва,тренирам онова,но все е нямало резултат,не защото го правя грешно,а защото не съм постоянен. Отпреди 1 седмица се реших да почна да ходя на фитнес всеки ден и видимо за ЕДНА седмица има резлутат!Прасеца ми почна да се оформя,бицепса - също. Сами си правете изводите,само се поограничавайте със сладкото,чипсовете,дюнерит е,пиците,баниците,газирано о и т.н. Не казвам да не близвате капка Спрайт примерно или да не опитате пица цяла година,не,напротив,от всичко по малко е полезно (поне аз така мисля),примерно 1 път на 1-2 седмици от 1 парче пица или нещо такова няма да се умре! Който иска да почва да тренира или нещо такова може да ми пише на скайп; x.fake.person.x да следим кой колко качва и т.н. .
![]()
Първоначално написано от shyshinka
Мед. 100 г от този продукт съдържат дневната доза желязо, манган и магнезий, необходими за организма. Ако нямате алергия към продуктите на пчеловъдството, преминете на мед! Той притежава антимикробни свойства, полезен е при настинка, запек и безсъние. Калоричност в 100 г – 320 ккал.
медът е въглехидрат, а захаринът е мнг опасен за здравето, както и аспартамът.... знам,че "стевия", като растение е добър заместител на захарта и всички производни, но не знам дали хапчетата, които рекламират са чисти или натъпкани с какви ли не боклуци,както обикновено. Според мен по-добре мед, отколкото лабораторни боклуци![]()
Haide i az da se razpi6a, vupreki 4e si preebah dietata i zapo4vam otna4alo
Dnes:
obekuska - pile6ko filence s domatki i malko kori4ka ot toplo hleb4e
ve4erq - 2 surmi bez hlqb i ananas4e![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Днес денят ми мина що-годе добре.
аз също съм на диета,просто защото не мога да ям.
вчера сутринта ядох една меденка и едни солети,на обяд и вечеря не съм яла.
днес цял ден ше съм на сок от банан
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Може ли тук да си задам въпроса? Като съм на режим, гадно ли е, че смуча някакви сладки хапчета за глас и гърло?В смисъл такъв, проваля ли се нещо с режима? Понеже гласът ми е адски паднал и не мога да говоря...
смучи си хапчетата и не се притеснявай!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Аз пия втора опаковка Захир вечедобре е за сега , провалих си режима малко заради едно празненство за 2 дена ама сега се вкарвам в релси
![]()
Днес ядох кисело мляко половин чаша , 1 ябълка , 1 филия черен хляб и 2 домата![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
От тоя Захир...ефект няма,само си преебах организма преди време с него.Добре,че не го пих целия.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.