- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Тази вечер си провалих диетата яко.Доволно количество натурален шоколад + Бейкролс.
Ае, ебала съм му майката, чувствам се супер виновна. След час и половина ще се спукам от упражнения, а от утре си продължавам като преди. (Да се надяваме...) Най-тъпото е, че шоколадът дори не беше вкусен и сега ми се повръща.![]()
аз го ползвам по друг поводПървоначално написано от kuklichka_bg
имам проблем с катаболитните процеси
ако ме разбираш и друго не ми деиства
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
v4era qdoh po obqd zrun4o slun4o. Ve4erta 2 surmi, no vidqh edno gadno ne6to i povurnah sllun4oto i surmite. Sled tva nqkolko par4enca ananas.
Dnes zrun4o prez denq. Posle oba4e pu6ih i qdoh pil 6i64e i nadeni4ka pe4eni s lutenica. i vafla
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
и аз тея дни малко съм се поотпуснала и не спазвам нацяло диетата,ама няма нищо решила съм сег апо празниците да си хапна от всичко после си продължавам пак режима,все пак тея празници са веднъж в годината и не смятам да ги подмина![]()
Аз пък почти за 5 седмици, без някакви бруталин диети, свалих по 3 см от краката и сигурно около 6 см от талията. И свалих около 2.5 килограма. Попринцип съм слаба, но имам излишни мазнини по корема, и определено има резултат. Ядох си от всичко, намалих много сладкото, защото преди ядох ужасно много(въпраки че вчера и днес също май повечко хапнах шоколад, но нищо), аз попринцип газирано не пия, пих само вода и така. Замених белия хляб с черен. И спортувах, макар и не толкова старателно-скачах на въже или карах велоергометър. И продължавам де. Определено има резултат.
амм.. немога да разбера за6то не свалям килограми.. не 4е искам да сваля много...
но просто си седя на едни и съ6ти ... а тренирам от 1 месец ходя редовно ан фитнес през ден,сладко не ям от месец и половина,ям само пълнозърнест хляб,газирано не пия от 2 години,и не ям вредни храни определено....![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
От Нова година съм решила да спортувам редовно.Дано има резултат аз и сега скачам на степера или си пускам тае бо ама......
не много редовно.Да се ограничавам не мога смисъл от сладкото издържам 1 2 седмици мах и после ..........
Газирано също ни пия,преди всеки ден кола а сега от 1 година и нещо не.Даже ми става гадно като пия нещо газирано.Тестените неща не са ми проблем,но сладкитеее. са.Искам да сваля 5 кг.,по точно искам да се стегна .Не искам да приличам на ходещ скелет.Освен това свихнах да ям до 6 вечерта.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз почвам тази диета от утре.. Понеделник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара, 1 ябълка
Втора закуска: 100 г варени моркови, 1 ябълка
Обяд: 100 г сварена риба, 150 г салата от кисело зеле, 50 г стерилизиран грах
Вечеря: 1 порция вегетариански борш или друга зеленчукова супа, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Вторник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша айрян или нискомаслено кисело мляко, 1 банан
Втора закуска: 1 портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от ябълка
Вечеря: 100 г варена риба, 2 малки варени картофа, 1 портокал
Сряда
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 варено яйце, 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
Втора закуска: 100 г сварена елда с нарязан на парченца плод по избор
Обяд: 150 г варено или печено пилешко месо (без кожата), 2 ябълки, 1 портокал;
Вечеря: 1 зелева салата, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 1 чаша натурален сок от ябълка
Четвъртък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша нискомаслено кисело мляко, 1 пълнозърнест сухар
Втора закуска: 1 ябълка, 2 мандарини
Обяд: 100 г сварено нетлъсто месо, 150 г салата от кисело зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук
Вечеря: 1 порция зеленчукова супа, 100 г настъргани сурови моркови
Петък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара
Втора закуска: 1 ябълка, 1 портокал, 1 чаша натурален сок от портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от портокал
Вечеря: 150 г риба, печена на фурна или на скара, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Събота
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша айрян или нискомаслено кисело мляко, 1 банан
Втора закуска: 100 г обезмаслена извара
Обяд: 1 порция зеленчукова супа, 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: 100-150 г нетлъсто печено свинско месо, 100 г настъргано варено червено цвекло, 1 чаша билков чай без захар
Неделя
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 варено яйце, 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
Втора закуска: 100 г сварена елда с 1 чаена лъжичка мед
Обяд: 100 г варена риба, 150 г салата от сезонни зеленчуци по избор, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло
Вечеря: 100 г варено телешко месо, 2 варени картофа, 1 ябълка, 1 чаша натурален сок от ябълка
някои желаещ да е почне с мен?164 см 70 кг ..
аз почвам тази диета от утре.. Понеделник
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара, 1 ябълка
Втора закуска: 100 г варени моркови, 1 ябълка
Обяд: 100 г сварена риба, 150 г салата от кисело зеле, 50 г стерилизиран грах
Вечеря: 1 порция вегетариански борш или друга зеленчукова супа, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Вторник
Втора закуска: 1 портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от ябълка
Вечеря: 100 г варена риба, 2 малки варени картофа, 1 портокал
Сряда
Втора закуска: 100 г сварена елда с нарязан на парченца плод по избор
Обяд: 150 г варено или печено пилешко месо (без кожата), 2 ябълки, 1 портокал;
Вечеря: 1 зелева салата, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 1 чаша натурален сок от ябълка
Четвъртък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 1 чаша нискомаслено кисело мляко, 1 пълнозърнест сухар
Втора закуска: 1 ябълка, 2 мандарини
Обяд: 100 г сварено нетлъсто месо, 150 г салата от кисело зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук
Вечеря: 1 порция зеленчукова супа, 100 г настъргани сурови моркови
Петък
Закуска: 1 чаша кафе или чай без захар, 100 г обезмаслена извара
Втора закуска: 1 ябълка, 1 портокал, 1 чаша натурален сок от портокал
Обяд: 200 г салата от ситно нарязано прясно зеле с малко стерилизиран грах и кромид лук, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло, 100 г нарязано на ивички варено или печено телешко месо, 1 чаша натурален сок от портокал
Вечеря: 150 г риба, печена на фурна или на скара, 2 варени картофа, 1 чаша билков чай без захар
Събота
Втора закуска: 100 г обезмаслена извара
Обяд: 1 порция зеленчукова супа, 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: 100-150 г нетлъсто печено свинско месо, 100 г настъргано варено червено цвекло, 1 чаша билков чай без захар
Неделя
Втора закуска: 100 г сварена елда с 1 чаена лъжичка мед
Обяд: 100 г варена риба, 150 г салата от сезонни зеленчуци по избор, подправена с 1 чаена лъжичка растително масло
Вечеря: 100 г варено телешко месо, 2 варени картофа, 1 ябълка, 1 чаша натурален сок от ябълка
някои желаещ да е почне с мен?164 см 70 кг ..
даддадададПървоначално написано от Sweet_Play_F
чист глад си е това как не припазнах от нея незнамза 2-3 кг
аа никакво Японско чудо,преди 2г. тъкмо беше излезнало на пазара си го купих,пих го 1 месец обаче не ми дойде цикъла,мислих че имам друг проблем не подозирах че това може да ми вреди,реших да го спра и да вида дали ще ми дойде,ако не щях да ходя на лекар,спрях го и след 4-5 дена ми дойде,и повече не го пих оставих го,макар че бях свалила 5-6кг
японско чудо не ли диетаПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Еми то е такова като сироп и се разтваря определено количество във вода и се пие,но също така трябва да се ограничаваш от сладко и тестено за д аима ефектПървоначално написано от kuklichka_bg
аз сега чета тая книга
http://prikachi.com/files/1236104a.jpg
![]()
Аз бях почнала да се ограничавам и да не ям много калорични храни, но това продължи около 4 дни ..Сега пак съм се решила и този път няма да се изкушавам! Решила съм го! Трябва да отслабна с около 5-6 килограма..
Трябва да стана 50 .. сега съм около 56/5 , висока съм 169/8..
Започвам от утре..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
какви диети и ограничения по Коледа и Нова година?!?!![]()
![]()
![]()
Aми и аз се чудя как ще издържа..Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
не си разваляй празницитеПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
то когато гледаш да ядеш по-малко и ограничено всичко ти се дояждааа![]()
Дам..Първоначално написано от kuklichka_bg
Ще видим..
![]()
По-добре не почвайте точно по празниците. Особено пък, ако почвате някакви брутални диети, които със сигурност няма да изтърпите, и накрая ще ви е яд заради празниците. Но все пак, ако не искате да качите още килограми, спортувайте, а като минат си започвайте и със здравословно хранене.![]()
++++++++++++Първоначално написано от kuklichka_bg
ко ви викам от сумати време![]()
![]()
е затова казвам че няма смисъл от тия глупави ограничения и диети
спорт и твае
ае приятно плюскане на вкусотийки по време на празниците![]()
Така, окей, време е.
Имам нужда от диета.
160 см/54-5 килограма съм.
Газирано не пия, не ям чипсове, солети, бисквити, етц.
Пържено в нас почти не се готви, така че не ям.
Шоколад съм спирала преди, мога и сега да го спра, въпреки че не ми се иска. :Д
От 9-ти януари тръгвам на танци.
Като цяло се движа; училището ми е на 1 час път от нас, така че няма как.
Тия дни се поолях, признавам, че имахме какви ли не мероприятия с класа... пък и празниците.
Не знам вече какво да правя, сигурно цяла година искам да отслабна и нищо не става..
Не знам, препоръчайте к'во да правя.![]()
бр, да помислиим
обикновено като съм на училище взимам някакъв сандвич от нас - две филии пълнозърнест хляб с пуешка шунка /от Бианка я видях :Д/ и сирене Чедар, което май е калорично.. но пък вкусно ми е :Д
за обяд, да речем, има леща/боб/грах с месо или пак някакво месо /пилешко или телешко/ с картофи /обаче варени или печени, забраних на майка да пържи :д/
следобед винаги ям някакви плодове... вече ми е навик
вечеря не винаги има, просто понякога не ми се яде, но обикновено е нещо подобно на обяда, а ако не съм гладна ям пак плодове или зеленчуци, примерно снощи ядох сандвич, подобен на този от закуската, и една купа с моркови![]()
т'ва обаче е в най-добрите случаи.
има дни, в които ям шоколад примерно, или нещо тестено
също почнах да ям доста кашу, което е мега калорично
я качи снимка да те видимПървоначално написано от merediana
![]()