- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
merediana качи снимки!![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Такам, аз днес ебах диети и всичко, сега коремът протестира твърде упорито.От утре си почвам нормално...
днес си позволих някои неща които преди не но е празник все пак не съм и прекалявала оф като знам утре какви вкусотии ще има.... утре ще е голямото плюскане![]()
![]()
Humans need fantasy to be human.
някой може ли да ми каже нещо повече затова китайско чудо!!
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
Японско*Първоначално написано от funny993
![]()
1 -ви ден:
Закуска - чаша горчиво кафе
Обяд - две твърдо сварени яйца
Вечеря - парче месо, салата с лимон
2-ри ден:
Закуска - чаша горчиво кафе, парче сухар
Обяд - две твърдо сварени яйца
Вечеря - парче шунка, салата, чаена чаша кисело мляко
3-ти ден:
Обяд - зеленчуци , плодове
Вечеря - две твърдо сварени яйца
4-ти ден:
Обяд - 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря - две твърдо сварени яйца, шунка , салата
5-ти ден:
Обяд - риба печена с домат
Вечеря - прескача се
6-ти ден:
Обяд - две големи парчета пилешко месо
Вечеря - две твърдо сварени яйца и настърган морков
7-ми ден:
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Продължителността е 14 дни.
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица ? с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират
сол, захар и алкохол. От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред. Стриктно изпълнената диета
гарантира 3 години запазване на постигнатото тегло.
Тези които не могат да издържат когато огладнеят
много да си хапнат един плод или зеленчук.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
аз също много се улях по празниците но пък днес съм изяла само два портокалаи много вода пих
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
ти пък![]()
китайско японско аз ше слабея пък ако ще да е староеврейско та мн мс и ако някои зн някои др лесен начин да драсне едно лично
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
И така прокрай празниците сигурно всеки от вас се е отпуснал,и какво ще правите сега ще почвате ли някакъв режим или диети,какво ще правите,аз например ще почна диета с витамини и протеини,казват че е много ефикасна "Витаминно-протеинова диета" може и в нета да прочетете как се яде и как се спазва,за да не обяснявам азе..?
Какво става,спазваш ли диетата и отслабна ли?Първоначално написано от StreetFame
![]()
аз съм най-доволна от 90 дневната иета имах нужда да отслабна с около 5 кг и го направих за 2 седмици след това бавно започнах да вклюбчвам други храни докато не възтанових стария си режим е да чукна на дърво още си държа на килограмите от вече близо година![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ох, аз започнах през Ноември, смъкнах някое килце и като се видях - стой та гледай.Айде днес малко от това, утре малко от онова ии ... срам ме е от мене си.Все си казвам, че започвам пак и все нещо ми се пречка и дотам.![]()
Стягам се, че просто не мога да се гледам вече.
Ще се придържам към 90 дневната диета, но не стриктно, а малко по малко и така.Докато вляза в релси отново.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Оф....Сега на мене ми кажете точкова ли 90 дневна ли?
Майка ми вика "Виж са!" за да ме "стресне" после като и кажа,че искам да съм на диета тя "много си малка".Така де...оправих се.Сега много се колебая между тези диети.По-лесна е точковата,но 90 дневната е по-сигурна.Искам да отслабна до края на учебната година на 2011-не само слаба,а стегната със супер тяло.
Почвам 155/55кгПреди бях 50 ама ся по празниците не бяха баклави,баници...
Искам да стана 41-42кг.
ми както прецениш,лично аз не съм правила 90 дневната и нямам мение за нея,но точковата съм я правила и за 2 месеца отслабнах 13-14кг и си задържах пшоловин година после качих 3-4кг,но важното е че другите 10 си останаха долуПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Ако питаш мен аз не съм я спазвала, просто направих другата тема, за да ви питам какво мислите.Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аааа ок ,аз помислих че ти ще я спазвашПървоначално написано от StreetFame
![]()
Аз ще я почна тази "Японското чудо"
от утре почвам![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
леле това японско чудо е![]()
![]()
![]()
просто самоубийство!
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абсолютно!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Аз от днес започнах пак 90 дневната диетка и всичко е перфектно за днес.Май портокалите сега ми бяха излишни, но няма нищо - позволени са.![]()
Що да е самоубийство бе хора?Не е добра диета или кво?питам щото не знам нищо за неяПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
titinkaa виж в началото на предната страница.![]()
аз имам да сваля 5 кг, но проблема в тоя случай е, че съм вегетарианка. Някой да ми препоръча нещичко?![]()
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
да видях пише за менюто,ама друго не разбрах,ти какво имаш в предвид,обясни ми ако може?Първоначално написано от vagarious
ами аз я правих Юни...нямах никакви сили,едвам вървях...причерняваше ми абее по-добре го карай само на плодове.Сещм се след тая диета 1 ябълка ми си виждаше като нещо огромноПървоначално написано от titinkaa
.
не си заслужава за 2-*3 кг така да си преебаваш организма с японка глупост
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ахаа,ясно ясно разбрах вечеПървоначално написано от kuklichka_bg
Диета ''Чудо''
Продължителност 14 дни. Първата седмица се отслабва около 7 кг., а през втората седмица с около 700 гр. на ден. Диетата трябва да бъде без никаква консумация на сол, захар, мазнина, алкохол. Диетата е предназначена за отслабване след спиране на кърменето.
ПЪРВИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ВТОРИ ДЕН
Закуска – чаша кафе и парче сухар.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче шунка, салата подправена с лимон и една чаена чаша кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – зеленчуци и плодове.
Вечеря – две твърдо сварени яйца, салата подправена с лимон и шунка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца и сок от моркови.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ПЕТИ ДЕН
Закуска – настърган морков подправен с лимон.
Обяд – печена риба подправена с домат.
Вечеря – не се яде.
ШЕСТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата.
Вечеря – парче две твърдо сварени яйца и морков.
СЕДМИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – парче месо (печено или варено без мазнина) и плод.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) или риба и салата подправена с лимон.
От 7-ия ден до 14-тия ден диетата се повтаря същия ред. След приключване на диетата много внимателно започнете захранване. За да има дълготраен ефект избягвайте консумацията на сладкиши и алкохол.
Взето от : www.mamaibebe.com
* * * * * * * * * *
Майка ми я е правила 2 месеца и е отслабнала с 20 кг :) Сега аз почвам тази диета - от днес :)
ИЗВИНЯВАМ СЕ, току що видях че преди мен са я пуснали