- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
от 2 седмици съм на големи ограничения ям само малко салата на ден и наистина се отслабва просто ако се опитам да ям повече ми става тежко и нямам апетит
Аз съм 168 и тежа 65 кгОт понеделник почвам Точкова диета изчислих че на мен ми трябват 17 точки
Закуска:
Варено яйце 2бр.-0т.
Морков 1 бр. -4т
Обяд:
салата - домат 1 бр. -4т.
краставица 1 бр.-4т.
зехтин 50 мл -0т.
оцет 1 с.л. -1т
общо: 9т
Вечеря:
Шунка 100 г -1т
омлет 2 яйца -1т
зехтин 50 мл -0т.
сирене 100 г -1т
Общо точки за деня:16
Остава 1т, но все някъде ще я вестя
Смятам това да е диетата ми за следващите (като започвам в понеделник) 3-4 дни
инфо за точките http://az-jenata.bg/article/9558/Ots...hkovata-dieta/
VikitoRia, как изчисли, че ти трябват 17 точки?
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Как да си изчисля дневните точки:
Възраст 18-20 години 5 точки / 21-35 години 4 точки /36-50 години 3 точки/ 51-65 години 2 точки/над 65 години 1 точки
Килограми: притеглете се и си запишете десетиците от вашето тегло: т.е. ако сте 84 кз. си записвате 8 точки/ ако сте 102кг. си записвате 10 т. и т.н.
Ръст: под 160 см 1 точка/ над 160 см 2 точки
Ежедневно занимание/ движение/работа:Седнала-0т./ Стояща-2/в движение-4т./физически мн натоварваща (предимно за мъже в стрителството например)-6т.
Искате да загубите тегло - 0точки / искате да поддържате теглото си -4точки.
^ Мерси![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Моля,ви не пишете в тази тема,има си друга!!!!!
Леко, филм.Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
Аз се чудя защо не е заключена темата като се има на предвид, че вече има 4 част?
Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме.Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
4 ден - 6 сварени яйца.
5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
7 ден - 500гр кашкавал
8 ден - 500гр шунка или кренвирши
9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!!![]()
Еminem (h)
^Темата е стара,има нова,ето тук влез-> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382365