.
Отговор в тема
Страница 39 от 39 ПървиПърви ... 293536373839
Резултати от 951 до 960 от общо 960
    от 2 седмици съм на големи ограничения ям само малко салата на ден и наистина се отслабва просто ако се опитам да ям повече ми става тежко и нямам апетит

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Аз съм 168 и тежа 65 кг От понеделник почвам Точкова диета изчислих че на мен ми трябват 17 точки

Закуска:
    Варено яйце 2бр.-0т.
    Морков 1 бр. -4т

Обяд:
    салата - домат 1 бр. -4т.
    краставица 1 бр.-4т.
    зехтин 50 мл -0т.
    оцет 1 с.л. -1т
    общо: 9т

Вечеря:
    Шунка 100 г -1т
    омлет 2 яйца -1т
    зехтин 50 мл -0т.
    сирене 100 г -1т

Общо точки за деня:16

Остава 1т, но все някъде ще я вестя
    Смятам това да е диетата ми за следващите (като започвам в понеделник) 3-4 дни
    инфо за точките http://az-jenata.bg/article/9558/Ots...hkovata-dieta/

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    VikitoRia, как изчисли, че ти трябват 17 точки?
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Как да си изчисля дневните точки:

Възраст 18-20 години 5 точки / 21-35 години 4 точки /36-50 години 3 точки/ 51-65 години 2 точки/над 65 години 1 точки

Килограми: притеглете се и си запишете десетиците от вашето тегло: т.е. ако сте 84 кз. си записвате 8 точки/ ако сте 102кг. си записвате 10 т. и т.н.
    Ръст: под 160 см 1 точка/ над 160 см 2 точки

Ежедневно занимание/ движение/работа:Седнала-0т./ Стояща-2/в движение-4т./физически мн натоварваща (предимно за мъже в стрителството например)-6т.

Искате да загубите тегло - 0точки / искате да поддържате теглото си -4точки.

Град
    Sin City
    ^ Мерси
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Моля,ви не пишете в тази тема,има си друга!!!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Моля,ви не пишете в тази тема,има си друга!!!!!
    Леко, филм.

Град
    Sin City
    Аз се чудя защо не е заключена темата като се има на предвид, че вече има 4 част?

Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме. Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
    1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
    2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
    3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
    4 ден - 6 сварени яйца.
    5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
    6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
    7 ден - 500гр кашкавал
    8 ден - 500гр шунка или кренвирши
    9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
    10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
    Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
    Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!!
    Еminem (h)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Темата е стара,има нова,ето тук влез-> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382365

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си