- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
И аз съм на лещичка днес.Първоначално написано от shyshinka
![]()
А бейкролс-а попринцип е пържен хляб=> въглехидрати.Още повече, че е овкусен и .. абе към въглехидратите мисля, че е.
![]()
shyshinka аз мисля на въглехидратния за закуска - ябълка за обяд- една вафла вечеря- филия пълнозърнест хляб с лютеница а и лентичка черен шоколада на плодовия ще я карам само на грейпфурти
![]()
Ами аз утре на въглехидратния мисля да си направя макарони със домати ама нз още дали макарони или спагети. А аз вече огладнях май обядвах много рано днеска, а и лещата беше божествена. Все едно няма да ям плод, щото искам на вечеря да ям пак леща![]()
оххх грпфурти ужас от тях имам чувството, че ще огладнея още повечеАз за плодовия съм измислила ама за утре не знам.. чудя се спагети.. ама как да ги направя с доматен сос.. а ми се не иска от тея полуфабрикатите, защото 1во че са малко, 2ро че са по-вредни.
Иначе за плодовия съм приготвила: ябълки, кивита и портокали. А да ви питам банан може ли?
Бананите са много калорични и не са препоръчителни за диета.Само аз ли не забелязвам дори минимален ефект в тялото си.![]()
![]()
Толкова се старая и успявам и накрая нищо.Искам и ааааз.
![]()
![]()
![]()
взех си тея рулца от раци струват 0.76ст поне няма да ме еяд ако ги хвърляреших да си ги изпека във фурната. бейкролса е пържен хляб така че не става. взех си овесени триц за мялкото бива. хаха втори ден нз дали има ефект решила съм на 10 дни да се тегля и меря
![]()
Как така ще ги печеш бе?
амиии аз за въглехидратния ден мисля наобяд да ям парче пица от тези които се продават а за вечеря сигурно 2-3 шоколадови бисквитки или мама ако е направила някой сладиш-мога да си позволя 1 парченце и ( лентичка черен шоколад.
И аз не съм забелязала промяна в тялото си![]()
![]()
![]()
Ох ама то аз там където четох пишеше, че пицата трябва да е с зеленчуци, но да и така на парче е вариант, нищо че има по много работи на нея, то нали е 1 парченце... супер значи и аз сигурно за обяд ще ям пица.. и без това тук наблизо до нас има пицария и режат на парчета.. измислих го вечеЗа вечеря за шоколада съм сигурна, а за "основното" още не знам. Чудя се кроасан става ли?
По-добре не яжте пица,може и да е 1 парче,но все пак основният принцип на 90-дневната е разделното хранене,а така ще смесите въглехидрати със белтъчини,по-добре спагети със сос или препечена филия с лютеница
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
да права си за пицата.. ама ще видим..
Първоначално написано от KumchoValcho
Забавно..
Само че при нас разликата е, че ядем.. и тези, които са на 90 дневната ядат всичко... Това, че е в различни дни.. не означава, че фотосинтезираме..
Ммм.. това, че ти нямаш нужда от ограничения.. и т.н. ... Не всички сме така .. Или поне аз...
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
С теб съм silviau66Първоначално написано от silviau66
![]()
Разбира се това е лично мое мнение..Първоначално написано от roshlichka
Просто аз съм решила, че имам нужда.. И съм започнала.. И с фотосинтеза нищо не се получава..
И засега ми се струва, че тук хората са разумни знаят кога да спрат с диетите или по точно режимите.. и никой не би повърнал.. солета или каквото и да било нарочно...
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Една идея..Ако искате може да кажете Skype .. за да не осираме темата.. с други приказки.. А и може да се запознаем...
Ако не.. не
![]()
![]()
![]()
![]()
И да кажа...Днес сутринта пих сок от прясно изцеден портокал... на обяд ядох картофи.. а сега ще ям картофено пюре...
И да си кажа прегрешението засега... половин вафла..
![]()
![]()
![]()
(music)
+ и аз искам сьщотоПървоначално написано от silviau66
ще ходя на народни танци и започвам точкова диета и искам да ви попитам (за да не правя нова тема) според вас това ще помогне ли значи висока съм 160 и тежа 61-2 кг
![]()
sladkata_ani4ka
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
хаххаххах
Аз съм на точкова диета вече втори ден,и друг път съм я спазвала и бях свалила 13кг за месец и половина-два,затова пак нея почнах,поне знам че има ефектПървоначално написано от antoaneta613
![]()
На 90 дневната съм..
Закусвах 2 малки нара
Обядвах варени картофи с зеле салата в която сложих сладка царевица
Вечерях същото
Изпих 2литра мин. вода
не съм яла хляб.. не съм пила булюн..
Прегрешението ми е 3 малки парченца свинско месо от винения кебап на мама![]()
На точкова диета съм
Закуска:чаша топла вода и една ябълка
Обяд:2 кюфтета с 1 фил. пълнозрнест хляб
Вечеря:наденица ще ям,ще прегреша малко щото е мазна,ама няма как![]()
Здравейте виждам че почти всички тук сте на 90 дневната но аз пък реших да съм по-строга със себе си и се подложих на една плодово-зеленчукова казвам ви страхотна е напромер днес изядох 2 салати с марулка и малко зехтин+лимонче малко грозде и един портокал.Вчера пък карах само на малко плодове и разбира се цялата процедура е полята с много вода.Четох че специално тази диета е много подходяща когато се искаш бързи резултати и се набавят доста витамини и минерали за 2 дни отслабнах 2 килограма и разбира се доста тренировка днес тичах 3 часа и 30 минути разхождах се и наистина се чувствам супер.Пробвайте и няма да съжалявате![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Да добавя че нямам никакви прегрешения и се чувствам прекрасно наистина тази диета е доста строга но резултатите са трайни и впечатляващи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото до тази 90 дневна диета мисля че ако сте сериозни не трябва да прегрешавате дори най-малкото прегрешение си е прегрешение мотивирайте се повече знам че е трудно на мен също ми е трудно но пък усещането е прекрасно![]()
А колко дена се спазва тая диета плодово-зеленчукова?![]()
мисля че около 1 месец и резултатите са направо.....![]()