.
Отговор в тема
Страница 6 от 39 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 960
    Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Охооо май не само аз съм на леща днес
    silviau66, отвори страницата на розали.ком и влез в раздел фитнес вкъщи, там има доста разяснение даже с картинки
    Иначе няма да ви казвам сега какво съм яла ами направо довечера.
    До момичетата които не могат да заменят 3в1, пробваите с 2в1, то е същото обаче без захар.
    И аз имам 1 въпрос бейкролс с пица прегрешение ли епри 90 дневната? Все едно аз не ям хляб, както пише и според мен не е
    И аз съм на лещичка днес. А бейкролс-а попринцип е пържен хляб=> въглехидрати.Още повече, че е овкусен и .. абе към въглехидратите мисля, че е.

shyshinka аз мисля на въглехидратния за закуска - ябълка за обяд- една вафла вечеря- филия пълнозърнест хляб с лютеница а и лентичка черен шоколад а на плодовия ще я карам само на грейпфурти

Ами аз утре на въглехидратния мисля да си направя макарони със домати ама нз още дали макарони или спагети. А аз вече огладнях май обядвах много рано днеска, а и лещата беше божествена. Все едно няма да ям плод, щото искам на вечеря да ям пак леща

оххх грпфурти ужас от тях имам чувството, че ще огладнея още повече Аз за плодовия съм измислила ама за утре не знам.. чудя се спагети.. ама как да ги направя с доматен сос.. а ми се не иска от тея полуфабрикатите, защото 1во че са малко, 2ро че са по-вредни.
    Иначе за плодовия съм приготвила: ябълки, кивита и портокали. А да ви питам банан може ли?

Мега фен Аватара на vagarious
    Бананите са много калорични и не са препоръчителни за диета.Само аз ли не забелязвам дори минимален ефект в тялото си. Толкова се старая и успявам и накрая нищо.Искам и ааааз.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    взех си тея рулца от раци струват 0.76ст поне няма да ме еяд ако ги хвърля реших да си ги изпека във фурната. бейкролса е пържен хляб така че не става. взех си овесени триц за мялкото бива. хаха втори ден нз дали има ефект решила съм на 10 дни да се тегля и меря

Как така ще ги печеш бе ?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    амиии аз за въглехидратния ден мисля наобяд да ям парче пица от тези които се продават а за вечеря сигурно 2-3 шоколадови бисквитки или мама ако е направила някой сладиш-мога да си позволя 1 парченце и ( лентичка черен шоколад.

И аз не съм забелязала промяна в тялото си

Ох ама то аз там където четох пишеше, че пицата трябва да е с зеленчуци, но да и така на парче е вариант, нищо че има по много работи на нея, то нали е 1 парченце... супер значи и аз сигурно за обяд ще ям пица.. и без това тук наблизо до нас има пицария и режат на парчета.. измислих го вече За вечеря за шоколада съм сигурна, а за "основното" още не знам. Чудя се кроасан става ли?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    По-добре не яжте пица,може и да е 1 парче,но все пак основният принцип на 90-дневната е разделното хранене,а така ще смесите въглехидрати със белтъчини,по-добре спагети със сос или препечена филия с лютеница
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Някъде таммм...
    да права си за пицата.. ама ще видим..

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Скъпо дието-дневниче,
    Сутринта хапнах солета и веднага отидох да я повърна в тоалетната, но впоследствие осъзнах, че не съм ял солета, а това е било просто сън, докато съм бил в безсъзнание няколко минути. Е, поне съм изкарал още някоя калория

Следобяд глътнах няколко пъти слюнката си без да искам, в която има бактерии, следователно съм ял месо. Отидох и го повърнах. Почувствах се страхотно.

Сега ще вечерам малко възух и ще спя на светната лампа, за да мога да фотосинтезирам.

Успех на всички.

Забавно.. Само че при нас разликата е, че ядем.. и тези, които са на 90 дневната ядат всичко... Това, че е в различни дни.. не означава, че фотосинтезираме.. Ммм.. това, че ти нямаш нужда от ограничения.. и т.н. ... Не всички сме така .. Или поне аз...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Скъпо дието-дневниче,
    Сутринта хапнах солета и веднага отидох да я повърна в тоалетната, но впоследствие осъзнах, че не съм ял солета, а това е било просто сън, докато съм бил в безсъзнание няколко минути. Е, поне съм изкарал още някоя калория

Следобяд глътнах няколко пъти слюнката си без да искам, в която има бактерии, следователно съм ял месо. Отидох и го повърнах. Почувствах се страхотно.

Сега ще вечерам малко възух и ще спя на светната лампа, за да мога да фотосинтезирам.

Успех на всички.

Забавно.. Само че при нас разликата е, че ядем.. и тези, които са на 90 дневната ядат всичко... Това, че е в различни дни.. не означава, че фотосинтезираме.. Ммм.. това, че ти нямаш нужда от ограничения.. и т.н. ... Не всички сме така .. Или поне аз...
    С теб съм silviau66

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Скъпо дието-дневниче,

Успех на всички.

С теб съм silviau66
    Разбира се това е лично мое мнение.. Просто аз съм решила, че имам нужда.. И съм започнала.. И с фотосинтеза нищо не се получава.. И засега ми се струва, че тук хората са разумни знаят кога да спрат с диетите или по точно режимите.. и никой не би повърнал.. солета или каквото и да било нарочно...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Една идея.. Ако искате може да кажете Skype .. за да не осираме темата.. с други приказки.. А и може да се запознаем... Ако не.. не
    И да кажа... Днес сутринта пих сок от прясно изцеден портокал... на обяд ядох картофи.. а сега ще ям картофено пюре... И да си кажа прегрешението засега... половин вафла..

Такам... Здравейте... Аз почвам 90 дневната преди я бях правила за около 25 дена.. , но всичко се обърка и от тогава се опитвам да ям здравословно... и мисля да я започна пак от днес (понеже още нищо не съм яла) ... На обяд вероятно ще ям пилешко ... то същност е пиле с картофи ама картофите са за утре ... :Д:Д и така... Висока съм 164-5 и 65 кг. ;( ... Искам някаде към 50 кг...
    + и аз искам сьщото ще ходя на народни танци и започвам точкова диета и искам да ви попитам (за да не правя нова тема) според вас това ще помогне ли значи висока съм 160 и тежа 61-2 кг
    sladkata_ani4ka

Град
    в света на приключенията ..
    Скъпо дието-дневниче,

Успех на всички.
    хаххаххах

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Такам... Здравейте... Аз почвам 90 дневната преди я бях правила за около 25 дена.. , но всичко се обърка и от тогава се опитвам да ям здравословно... и мисля да я започна пак от днес (понеже още нищо не съм яла) ... На обяд вероятно ще ям пилешко ... то същност е пиле с картофи ама картофите са за утре ... :Д:Д и така... Висока съм 164-5 и 65 кг. ;( ... Искам някаде към 50 кг...
    + и аз искам сьщото ще ходя на народни танци и започвам точкова диета и искам да ви попитам (за да не правя нова тема) според вас това ще помогне ли значи висока съм 160 и тежа 61-2 кг
    Аз съм на точкова диета вече втори ден,и друг път съм я спазвала и бях свалила 13кг за месец и половина-два,затова пак нея почнах,поне знам че има ефект

Град
    Някъде таммм...
    На 90 дневната съм..
    Закусвах 2 малки нара
    Обядвах варени картофи с зеле салата в която сложих сладка царевица
    Вечерях същото
    Изпих 2литра мин. вода
    не съм яла хляб.. не съм пила булюн..

Прегрешението ми е 3 малки парченца свинско месо от винения кебап на мама

Град
    Пловдив
    На точкова диета съм
    Закуска:чаша топла вода и една ябълка
    Обяд:2 кюфтета с 1 фил. пълнозрнест хляб
    Вечеря:наденица ще ям,ще прегреша малко щото е мазна,ама няма как

Град
    blagoevgrad
    Здравейте виждам че почти всички тук сте на 90 дневната но аз пък реших да съм по-строга със себе си и се подложих на една плодово-зеленчукова казвам ви страхотна е напромер днес изядох 2 салати с марулка и малко зехтин+лимонче малко грозде и един портокал.Вчера пък карах само на малко плодове и разбира се цялата процедура е полята с много вода.Четох че специално тази диета е много подходяща когато се искаш бързи резултати и се набавят доста витамини и минерали за 2 дни отслабнах 2 килограма и разбира се доста тренировка днес тичах 3 часа и 30 минути разхождах се и наистина се чувствам супер.Пробвайте и няма да съжалявате
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Град
    blagoevgrad
    Да добавя че нямам никакви прегрешения и се чувствам прекрасно наистина тази диета е доста строга но резултатите са трайни и впечатляващи

Град
    blagoevgrad
    Колкото до тази 90 дневна диета мисля че ако сте сериозни не трябва да прегрешавате дори най-малкото прегрешение си е прегрешение мотивирайте се повече знам че е трудно на мен също ми е трудно но пък усещането е прекрасно

Град
    Пловдив
    А колко дена се спазва тая диета плодово-зеленчукова?

Град
    blagoevgrad
    мисля че около 1 месец и резултатите са направо.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си