- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Забравих да кажа че има и 3 водни дни струва ми се доста строга но лично мои мнение е че си заслужава
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Да също освен 3 водни дни може да се хапват маслинки и в салатата малко зехтин
Благодаря ги много почвам я от утреееПървоначално написано от titinkaa
![]()
sladkata_ani4ka
няма проблемПървоначално написано от antoaneta613
![]()
А колко килограма свали за 1 месец?Първоначално написано от elenkaaa
Свалят се около 10-15 килограма зависи колко си упорит защотото и физическото натоварване има значение![]()
Ок и какво нищо друго ли не с еяде,само салати и плодове?Първоначално написано от elenkaaa
Щом за два дни свалих 2 килограма и се чувствам супер имам предвид не се чувствам гладна правете си сметка за 1 месец колко се свалят![]()
Току-що приключих за днес.Обаче се изкушавам да не хапна нещо сладко.Леле не мога.Хапва ми се, и мисълта, че утре ще ям не ми помага, за да изчакам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте.Та нали ще пишем тука кво сме яли.Аз не съм на точно определена диета, а се стремя да ям по малко калорични неща, като месо, риба, заленчуци и плодове.Днес съм яла>
Закуска: нищо
Обяд: половин скумрия на скара
междухранене: една малка ябълка
Вечеря: половин порция зелен фасул(ядах го, защото в точковата диета е малко то4ки) + 1 морков.И е сега правих 20 минути пилатес за корем![]()
ДА трябва да си много нахъсан иначе всичко се проваля зависи и от организма примерно едно дете на 14 не може на него му трябва от всичко по малко за да се развива но 1 месец или дори 14 дни е много прочустваща позволява се зехтин и някой средиземноморски храни но по малко и без никакъв хляб поне аз така я правя![]()
Ще видя,като спра мойта диета може да пробвам и твойта,да видя дали при мен ще има ефектПървоначално написано от elenkaaa
![]()
Аз от утре започвам една диета която е много хубава малко е тегава но пък се сваля!Една моя приятела свали 9 кг![]()
![]()
![]()
и аз когато я видях
![]()
и затова я почвам от утре !!! Успех на всички!
![]()
![]()
Каква е диетата???
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от titinkaa
И аз искаммм
И азПървоначално написано от foreverr
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Май всички искаме![]()
Такам да се отчета сега и аз:
Закуска: ябълка
Обяд: 1 паничка и половина леща
към 2следобяд: бейкролс с пица
към 6 вечерта: 1 ябълка (не че бях гладна, ама миизглеждаше много сочна и не и устоях)
вечеря: 1 паничка леща........ и това е за днес)) Искам вече да сме другата седмица по това време!! :P
.. и да се оплача сега се прибирам аз от кафе, събличам се да се къпя и гледам по колената ми отстрани почват да се образуват стриии... неееееееееееее... ше рева ;(;(;(;( УЖААААААС... направо съм много депресирана !!!!![]()
след баня се мажи с бебешко олио,за да не с еполучават повече стрииПървоначално написано от shyshinka
И аз изпаднах в ужас лятото като открих леки стрии по дупето си лятото. Започни по най-бързия начин да се мажеш с нещо против стрии, за да не станат много видими. Аз ползвах масло на Икаров, но има и куп други, така че можеш да си избереш.Първоначално написано от shyshinka
Добре де, защо само аз не виждам поне мааааалко ефект от тая диета , а всички други - да.Губя мотивация така, но още не съм прегрешила.И за да не е спам, вчера и днес бяха успешни - без прегрешения, освен 3в1.Ще се придържам, но искам резултаааат.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко дни си била на диета? Нормално е да няма кой знае какви резултати за 2-3-4 дни.Първоначално написано от vagarious
ЕЕЕ, няма да сеотказваш! То още не си изкарала и 2 дена пълни спокойно.. аз може да си въобразявам, но за стриите като ги видях.. леле не знам може и да са ми от преди, а чак сега да ги забелязвам..
А да ви питам това с бебешкото олио има ли ефект или там това масло на икаров наистина ли забавя растежа им? Вие пробвали ли сте?
Днес ми е 2ри ден.Като чета тук всички, които са с 90 дневената диета имат резултат, аз нямам.![]()
И попринцип като разглеждах всички коментари за тази диета, всички имаха резултат първите дни.
Колко лигаво звуча, но се разочаровам от себе си.
![]()
![]()
Такаа да си кажа и аз за днес..![]()
Към 13 часа (станах много късно) : 2 малки домата със сиренце и една пълнозърнеста филийка хляб..![]()
Към 16 часа: Омлет без хляб..
18:30 : 1 Круша
Та това е за днес надявам се утре да е още по-добре..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33