.
Отговор в тема
Страница 7 от 39 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 960

Град
    blagoevgrad
    Забравих да кажа че има и 3 водни дни струва ми се доста строга но лично мои мнение е че си заслужава
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Град
    blagoevgrad
    Да също освен 3 водни дни може да се хапват маслинки и в салатата малко зехтин

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Такам... Здравейте... Аз почвам 90 дневната преди я бях правила за около 25 дена.. , но всичко се обърка и от тогава се опитвам да ям здравословно... и мисля да я започна пак от днес (понеже още нищо не съм яла) ... На обяд вероятно ще ям пилешко ... то същност е пиле с картофи ама картофите са за утре ... :Д:Д и така... Висока съм 164-5 и 65 кг. ;( ... Искам някаде към 50 кг...
    + и аз искам сьщото ще ходя на народни танци и започвам точкова диета и искам да ви попитам (за да не правя нова тема) според вас това ще помогне ли значи висока съм 160 и тежа 61-2 кг
    Аз съм на точкова диета вече втори ден,и друг път съм я спазвала и бях свалила 13кг за месец и половина-два,затова пак нея почнах,поне знам че има ефект
    Благодаря ги много почвам я от утреее
    sladkata_ani4ka

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Такам... Здравейте... Аз почвам 90 дневната преди я бях правила за около 25 дена.. , но всичко се обърка и от тогава се опитвам да ям здравословно... и мисля да я започна пак от днес (понеже още нищо не съм яла) ... На обяд вероятно ще ям пилешко ... то същност е пиле с картофи ама картофите са за утре ... :Д:Д и така... Висока съм 164-5 и 65 кг. ;( ... Искам някаде към 50 кг...
    + и аз искам сьщото ще ходя на народни танци и започвам точкова диета и искам да ви попитам (за да не правя нова тема) според вас това ще помогне ли значи висока съм 160 и тежа 61-2 кг
    Аз съм на точкова диета вече втори ден,и друг път съм я спазвала и бях свалила 13кг за месец и половина-два,затова пак нея почнах,поне знам че има ефект
    Благодаря ги много почвам я от утреее
    няма проблем

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elenkaaa
    Да също освен 3 водни дни може да се хапват маслинки и в салатата малко зехтин
    А колко килограма свали за 1 месец?

Град
    blagoevgrad
    Свалят се около 10-15 килограма зависи колко си упорит защотото и физическото натоварване има значение

Град
    Пловдив
    Свалят се около 10-15 килограма зависи колко си упорит защотото и физическото натоварване има значение
    Ок и какво нищо друго ли не с еяде,само салати и плодове?

Град
    blagoevgrad
    Щом за два дни свалих 2 килограма и се чувствам супер имам предвид не се чувствам гладна правете си сметка за 1 месец колко се свалят

Мега фен Аватара на vagarious
    Току-що приключих за днес.Обаче се изкушавам да не хапна нещо сладко.Леле не мога. Хапва ми се, и мисълта, че утре ще ям не ми помага, за да изчакам.

Здравейте.Та нали ще пишем тука кво сме яли.Аз не съм на точно определена диета, а се стремя да ям по малко калорични неща, като месо, риба, заленчуци и плодове.Днес съм яла>
    Закуска: нищо
    Обяд: половин скумрия на скара
    междухранене: една малка ябълка
    Вечеря: половин порция зелен фасул(ядах го, защото в точковата диета е малко то4ки) + 1 морков.И е сега правих 20 минути пилатес за корем

Град
    blagoevgrad
    ДА трябва да си много нахъсан иначе всичко се проваля зависи и от организма примерно едно дете на 14 не може на него му трябва от всичко по малко за да се развива но 1 месец или дори 14 дни е много прочустваща позволява се зехтин и някой средиземноморски храни но по малко и без никакъв хляб поне аз така я правя

Град
    Пловдив
    Щом за два дни свалих 2 килограма и се чувствам супер имам предвид не се чувствам гладна правете си сметка за 1 месец колко се свалят
    Ще видя,като спра мойта диета може да пробвам и твойта,да видя дали при мен ще има ефект

Аз от утре започвам една диета която е много хубава малко е тегава но пък се сваля!Една моя приятела свали 9 кг и аз когато я видях и затова я почвам от утре !!! Успех на всички!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Каква е диетата???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    И аз искам да разбера ква е диетата? :P

И аз искаммм

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    И аз искаммм
    И аз
    sladkata_ani4ka

Май всички искаме
    Такам да се отчета сега и аз:
    Закуска: ябълка
    Обяд: 1 паничка и половина леща
    към 2следобяд: бейкролс с пица
    към 6 вечерта: 1 ябълка (не че бях гладна, ама миизглеждаше много сочна и не и устоях )
    вечеря: 1 паничка леща........ и това е за днес )) Искам вече да сме другата седмица по това време!! :P
    .. и да се оплача сега се прибирам аз от кафе, събличам се да се къпя и гледам по колената ми отстрани почват да се образуват стриии... неееееееееееее... ше рева ;(;(;(;( УЖААААААС... направо съм много депресирана !!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Май всички искаме
    Такам да се отчета сега и аз:
    Закуска: ябълка
    Обяд: 1 паничка и половина леща
    към 2следобяд: бейкролс с пица
    към 6 вечерта: 1 ябълка (не че бях гладна, ама миизглеждаше много сочна и не и устоях )
    вечеря: 1 паничка леща........ и това е за днес )) Искам вече да сме другата седмица по това време!! :P
    .. и да се оплача сега се прибирам аз от кафе, събличам се да се къпя и гледам по колената ми отстрани почват да се образуват стриии... неееееееееееее... ше рева ;(;(;(;( УЖААААААС... направо съм много депресирана !!!!
    след баня се мажи с бебешко олио,за да не с еполучават повече стрии

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    . и да се оплача сега се прибирам аз от кафе, събличам се да се къпя и гледам по колената ми отстрани почват да се образуват стриии... неееееееееееее... ше рева ;(;(;(;( УЖААААААС... направо съм много депресирана !!!!
    И аз изпаднах в ужас лятото като открих леки стрии по дупето си лятото. Започни по най-бързия начин да се мажеш с нещо против стрии, за да не станат много видими. Аз ползвах масло на Икаров, но има и куп други, така че можеш да си избереш.

Добре де, защо само аз не виждам поне мааааалко ефект от тая диета , а всички други - да. Губя мотивация така, но още не съм прегрешила.И за да не е спам, вчера и днес бяха успешни - без прегрешения, освен 3в1.Ще се придържам, но искам резултаааат.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Добре де, защо само аз не виждам поне мааааалко ефект от тая диета , а всички други - да. Губя мотивация така, но още не съм прегрешила.И за да не е спам, вчера и днес бяха успешни - без прегрешения, освен 3в1.Ще се придържам, но искам резултаааат.
    Колко дни си била на диета? Нормално е да няма кой знае какви резултати за 2-3-4 дни.

ЕЕЕ, няма да сеотказваш! То още не си изкарала и 2 дена пълни спокойно.. аз може да си въобразявам, но за стриите като ги видях.. леле не знам може и да са ми от преди, а чак сега да ги забелязвам..
    А да ви питам това с бебешкото олио има ли ефект или там това масло на икаров наистина ли забавя растежа им? Вие пробвали ли сте?

Днес ми е 2ри ден.Като чета тук всички, които са с 90 дневената диета имат резултат, аз нямам. И попринцип като разглеждах всички коментари за тази диета, всички имаха резултат първите дни. Колко лигаво звуча, но се разочаровам от себе си.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Такаа да си кажа и аз за днес..
    Към 13 часа (станах много късно) : 2 малки домата със сиренце и една пълнозърнеста филийка хляб..
    Към 16 часа: Омлет без хляб..
    18:30 : 1 Круша

Та това е за днес надявам се утре да е още по-добре..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си