- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-Дневник...
Ето меее! Значи за тези които питаха за диетата!
1- 2 кофички кисело мляко нискомаслено! 2- зеленчуци ядете колкото ви се яде! 3 - 5 сварени картофа! 4 - 5 сварени яйца и 5 ден - 500 гр пилешко или телешко месо варено ама аз мисля печено да го ям! Успех ! Това се повтаря два пъти пие се по 2 литра вода!![]()
![]()
![]()
Ей vagarious, няма да се отчайваш. Четох в 1 сайт , че при един случай първата седмица никакъв резилтат, а после изведнъж станало всичкоАз също не виждам разлика освен това със стриите, за другото не знам може би така ми се е сторило сутринта, защото тогава не съм яла нищо и не ми е бил подут корема. Направоооо аз много се отчаях от тея стрии и като гледам, че времето минава а нищо съществено не става... нз направо отивам да си лягам щото съм много отчаяна и само се сдухвам още повече. А в момента ми е толкова тежко все едно съм била на ресторант, а не на диета
![]()
бебешкото олио подхранха и подпомага еластичноста на кожата,и така не с еполучава разпъване на кожата на тялото,олиото предпазва от стрии и нацепване на кожата.А стиите с еполучават от рязко разтягане на кожата като например напълняването(рязко).Първоначално написано от shyshinka
момичета, как върви? Спрявате ли се? ето ви малко стимул
http://botevgrad.com/uploads/news/0/6305/s1_519x650.gif
http://scandalni.com/wp-content/uplo.../04/cheryl.jpg
http://images17.snimka.bg/002987431-big.jpg
подкрепям ви с две ръце, не се предавайте и мислете за хиладите комплименти, които ще получите и най- важното- ще се обичате повече от всякога! Успех!![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Мила не само ти си така,Аз съм пазила диети и то с дни и не е имало ефект.Просто си ми е такъв организмът.Първоначално написано от vagarious
при нормален хранителен режим се пие по 2л вода, а ние сме на диета така че поне 3л трябва да изпиваме без значение чай, кафе, мляко прясно, вода, степче...колкото повече вода толкова по голяма обмяна на веществата в организма става
![]()
foreverr май наистина си е до метаболизъм, но..![]()
Ам аз искам да попитам - тъй като ходих на фитнес 7 месеца и в началото отслабнах, но после не мърдах.Премерих се, и се оказа, че съм качила много - повече от мин.година.Казах на инструктора ми ии ми каза, че съм натрупала повече мускулна маса, щом не съм съчетавала с диета.Та, това нещо има ли значение?Смисъл,дали заради това не смъквам ии как мога да го предотвратя(мус.маса)..А дано ме разбрахте, че не го обесних като хората.![]()
Първоначално написано от vagarious
Според мен щом сега го съчетаваш с диета не би трябвало да има проблем..Успокой се до 1 седмица със сигурност ще има резултат от диетата ти.. :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
здравейте малко късничко се включвам ама карай![]()
и ето какво хапнах днес (ден 2)
закуска: половин грейпфрут
мляко с трици и 1 обикновена бисквита
обяд:2 ябълки и солетки десерт: някво странно десертче за диабетици![]()
вечеря: пил. пържола и шопска салатка
прегрешихх много днесиздох 1 блокче шоколад,4 пурички и 5-6 пържени картофчета
![]()
междо другото днес ходих на 3d фитнес power plate има ли някоя от вас която да го е посещавала , има ли ефект и след колко време,абе моля за малко инфо...
аз се чудя дали да продължа да ходя защото една тренировка е 15 мин а пък струва 10 лв.![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
и така направих си прословутите рулца от раци-запекох ги в тефлоновия тиган и после сложих малко истискан лимон отгоре-беше много вкусно. отвън коричката бе припеченка а вътре много меко и сочно. на вкус докарват като риба, но не мирише като се яде. абе довола останах![]()
Първоначално написано от mimsssssss
Даа много са вкуснииАз обожавам ролца от рации
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
имам един въпрос "изследване" . някой може ли да ми каже каква трябва да е обиколката на бедрото за да не се допират двете бедра в средата (когато вървиш да не ти се търкат).може да питате някоя ваша позната която е по слаба примерно![]()
скъпи дами,
не ви трябват диети. измислена работа. всичко което ви трябва, за да поддържате перфектна линия, е да хванете някой спорт (е, да има някакво физическо натоварване все пак, не от ония, измислените), след което да станете вегетарианки. а и също така е добра идея да си държите мъжете доволни (все пак това не е чак толкова трудна работа).
между другото същото важи и за мъжете (е, с малко повече натоварване в спорта), освен вегетарианската част..![]()
ай със здраве - другото не е важно
blgt, благодарим ти за изписаното, но си имаме собствено мнение и сами знаем как да постигнем желания ефект, колкото до "диетите". ако си прочел цялата тема си щял/а да видиш, че не гладуваме и тем подобни! И за в бъдеще нека не получаваме повече такива поучителни коментари и съвети, защото тотално ни сриват цялата воля
Иначе момичета добро утроМного съм ранобудна днес! Вече почнах на календара на стената да си пиша с/у датата буквата на деня какъв е (белтъчен, варива, въглехидратен и плодов) и като мине деня драскам 1 голям Х. Много е успокояващо и яко
Така ми се струва, че е минало по-бързо всремето и нямам търпение да запълня целия месец
![]()
днес ми е трети ден от 90 дневната вчера написах какво ще ям а shyshinka и аз също като теб сачо че си направих една табличка и всеки ден отбелязвам така наистина ми е по- леснои да се похваля днес влязох в стари панталони който много обичам
![]()
Искрено много ви се радвман на ентусиазма и затова ще включвам, колкото да кажа, че стриите се получават когато не пиете достатъчно течности. Това е основната причина. Иначе задължително си хидратирайте два пъти на ден кожата. Това не премахва стриите, а предотвратява появата им. Наистина не забравяйте тази важна подробност, защото после може да стане много грозно. Има риск да ви се появят освен по колената и по корема, гърдите,бедрата, дупето и т.н. , а после и най-скъпите кремове не помагат.
Също така ако бях на ваше място бих пила разни витамини(комбнирани, витамин Ц), защото в този пик на грипна епидемия да правиш диета е много рисковано.
Относно бедрото. Сега нямам възможност(на работа съм), но бих го премерила довечера, макар че това си е строго индивидуално за всеки човек и зависи и от ръст и от структура и от мускулна маса. Всъщност, за да сте доволни от вида на бедрата трябва да ги стегнете.
Ето този уред може да ви помогне: http://www.4fitnessbg.com/shop/products/bodyformer.jpg
Успех![]()
hottie, благодарим ти много за подкрепата. И значи да разчитаме на теб, че скоро няма да ни бъде заключена темичката![]()
![]()
Иначе аз пия само витамин А и Ц за сега, даже Ц мисля да го спра, защото ям достатъчно плодове.
pamito69, супер наистина много се зарадвах като прочетох \/ . дано и ние след някои ден да напишеме такава радостна новина :P
А ти на колко години си и колко си висока ?
Доброутро...![]()
Охх... Стига бе хора.. само като чета коментари от типа не ви трябват диети и ми убивате цялата мотивация.. След като нямате нужда защо се пбаждате... Вярно всеки си има мнение... но ние вече сме решили какво ще правим и как ще го правим и както виждате сме започнали...![]()
![]()
![]()
Такам... охх (отново охх)Сутринта не ядох плод или сок.. обачее... ядох един сухар със малко сирене.. а днес ми е въглехидратен ден.. и ....
![]()
![]()
vagarious НЯМА ДА СЕ ОТКАЗВАШ.. Как така.. вече си започнала и съм сигурна че скоро ще имаш резултати...Не се притеснявай.. Продължавай си диетата и ... Резултатите идват с постоянството..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Първоначално написано от pamito69
=D>![]()
Бравоо...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Щом оная мома е влязла в стар панталон на 3ти ден,какво ли ще е на 90тиъъм не мисля че тия диети са мноо подходящи,гледала съм мноого филми и не че нещо,но уча в паралелка биология и хмм винаги ни напомнят да не праим диети на тая възраст,изводите от вас.После да не се оплаквате
![]()
[quote="britzy"]Щом оная мома е влязла в стар панталон на 3ти ден,какво ли ще е на 90тиъъм не мисля че тия диети са мноо подходящи,гледала съм мноого филми и не че нещо,но уча в паралекла биология и хмм винаги ни напомнят да не праим диет
Първите дни се сваля повече и тя няма да продължи да сваля със същото темпо до 90тия ден,..Предполагам знаеш, че колкото по - малко има за сваляне толкова по трудно става...
![]()
(music)
[quote="silviau66"]Знам,ама точно за тая 90 дневна диета гледах по телевизията и изобщо за нея няма много добри отзиви,не знам..Първоначално написано от britzy
![]()
[quote="britzy"]Ами незнам.. не искам да споря.. Просто аз един път вече я карах към 25 дена .. имаше добри резултати .. като изключим че я оплесках яко.. и незнам .. на мен ми беше лесно...Първоначално написано от silviau66
(music)