- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се правиш на недостъпен?
Как ще рече това? (тъп въпрос, но...)
И момичетата харесват ли такива момчета?!![]()
Редно ли е като харесваш момиче да се правиш на "недостъпен", за да може тя пак да те потърси и да се зарибявате...![]()
Всичко с мярка![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не ако и ти я харесваш, просто няма смисъл. Съмняваш ли се обаче, винаги помага, за да видиш докъде е готова да стигне...
За да разчиташ момичето да те потърси първо като се правиш на недостъпен трябва или да си сигурен в някаква изключителна харизма, която притежаваш и е магнит за путките, или пък да си заблуден, че я имаш и просто да си останеш с чакането.
до някъде те прави по-интересен и желан..ноо не прекалявайте ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Аз я харесвам, но незнам дали тя.. мисля, че и тя леко ме харесва, но незнам..
а принципно... кво ще рече тва да се прайш на недостъпен?!
Да я избягваш или... да не се правиш, че я харесваш?
Да`напълно съгласна съм..Наистина не прекалявайте..Първоначално написано от sunshinepp
Представи си,че се правиш на недостъпен,правиш се,правиш се,а момичето през това време се опитва "да те накара да й обърнеш внимание" - но по едно време й омръзва и престава (и ако я харесваш) - тогава става кофти![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
В твоя случай да се правиш на недостъпен ще бъде просто идиотско.Първоначално написано от andrags
Леко да я избягваш, да се правиш на по-зает отколкото си и пр., интерпретации много, избери си правилната за теб.
Благодаря ви![]()
Зависи... как са протекли нещата..
Не може да се обобщи..
но аз не харесвам недостъпни момчета..
и въобще не иг гоня..
![]()
![]()
най-много мразя когато едно момче ми се прави на недостъпно.иде ми да го хвана за гушата![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Първоначално написано от fenastz
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
той може да е естествено недостъпенПървоначално написано от Nich
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
1 момче ... когато се прави на недостъпно няма лошо ама като повечето неща да си има граница защото иначе може да отблъсне момичето от себе си![]()
По-скоро незаинтересован..Първоначално написано от sunshinepp
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз не харесвам такива мом4етаако са праи на недостъпен 6те си помисля 4е не иска да бъде с мен....
хмм, може и в мен да е проблема или по-скоро в моето мислене...
просто след като харесваш 1 момиче, защото трябва да се правиш на "недостъпен", за да започне нещо по-сериозно?
Да бъдеш незаинтерисован? - тъ, ако беше така, защо изобщо би започнал да се занимаваш с момичето след като се правиш на такъв...![]()
еми тогава..и се хвърляйй веднага..Първоначално написано от andrags
I don`t care .. ;] ..
Трябва да й показваш, че я харесваш и искаш да си с нея, но нетрябва да й го натрапваш, нека не е напълно сигурна просто понякога е хубаво да се бориш за нещо и когато го достигнеш е по сладко.
С мярка, ама въпроса е не да ходиш и да изплезваш език пред всяка срещната яка мацка или да ходиш все подир нея. Аз така го разбирам, просто да си по-независим, същото е и когато харесваш някоя. Не като се обърне и ти да си навсякъде...
Гррр, имам една теория, че човек като се прави на недостъпен рано или късно наистина става недостъпен, тей че .... не се уливай ;D
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
ми... интересно е ,но ако прекалиш става много гадно.. опитай се да смесиш двете неща... смис хем да си недостъпен, хем от време на време да заговаряш и така е много яко.. от женска гледна точка :P