и аз не знам от къде сте , но и в малкото Павликени има такава рокля за около 20-30лв![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако може клипче за да видя и аз?!Първоначално написано от PepSsSi
И миличка ти ли ще ми кажеш к'ва музика слушам?И кои са ми любимите изпълнители?
Момичета вие много ме изненадахте1лев?? :P
![]()
Я не се заяждай 'миличка' , не съм ти казала каква музика слушаш,а че роклята е такаваПървоначално написано от YaNcHeToOo
и защо продължаваш да пишеш? дадох ти отговор , изразих и личното си мнение, ако ти се заяжда- на пазара :Д край по темата от мен
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Роклята въобще не е чалгарска, дори е леко ретро.Първоначално написано от PepSsSi
Друг въпрос е, че чалга певачките се правят на интересни.
И къде ше носите тая гадория ако мога да попитам.Баси прекичената,сериозно.
Брях,брях
тебе пък кво те интересува къде ще я нося?
ако искам и на даскало ще отида с нея
Не ми са карай деПървоначално написано от POLLINA
![]()
Е успех тогава
![]()
Брях,брях
еми не ти се карам, амаа![]()
мии попринцип да![]()
точно тва каза, и не ми казвай ако обичаш кво да правяПървоначално написано от PinkFloydSound
и продължаваш с неуместните си коментари, настоявам за един от многото клипове на чалгарка с такава рокля
![]()
Абе какво е значението за какво са?Аз каквото искаш ще си купувам и квото искам ще носяПървоначално написано от RoseDawn
Мисля, че имам право на избор, ако греша, поправи ме, моля
![]()
Да,даа,стига сте се карали,момичета,да ви кажа нямам идея къде може да има такива,щото найстина са за спортни танци,ще разпитам пък ако някой знае ше ви кажа.
Брях,брях
ако не намериш що не си ушиеш??? няма да ти излезе кой знае колко по-скъпо от готова...
времет0 тu uztuча
в Mango,в бургас има подобна![]()
В New Yorker-а се продават. http://www.newyorker.de/pages/de/fas...009/amisu-smog
има ли я каталога, че нещо не я виждам![]()
амм да.. ама виж в новата колекция аз съм си харесала др. начи по-подробно 1. влизаш дето пише fashion 2. после дето пише collection winter 2009 и след това не при тийнейджърите ами при мъжа и жената дето пише amisu smog 3. след това долу ще видиш, че пише artikel and preise и там ще намериш роклятапо към средата до една червена рокля
![]()
след доста ровене успях да я видяПървоначално написано от Barbie47
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз също, но си харесах друга, една с лилавичкоПървоначално написано от mynichka
![]()
![]()