Търся рокля-черна от онези дето целите са на реснички, не знам дали ме разбрахте.И някой, ако може цена да ми каже, ще съм му много благодарна!!![]()
рокля на тоя клинчччч?!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
нещо не мога да загреяПървоначално написано от myl0weee
![]()
Иначе докато се ровех попаднах на това, което търсех http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD477722
НО искам да са на по-гъсто ресничките и да не е с презрамкиако ми намерите такава снимка :P
![]()
и аз искааам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
къде ли ще намеря такава не знам, но ще я имам!!Първоначално написано от POLLINA
темата може да бъде заключена
![]()
Вчера бях в мола в Бургас .. В магазин New Yorker имаше такава ..
То не знам рокля ли беше или нещо като туника , но важното е , че
беше на реснии ;р
колко беше дълго горе долу![]()
а цена ?
![]()
^ Като се замисля не беше мн дълго .. По скоро ще трябва да се комбинира с нещо надолу ..
А за цена нещо от рода на 30 и няколко - 40 ..
ее аз искам рокличка![]()
дупарата ша ми покрие или няма да стигне до там![]()
![]()
Аааа ще стигне мисляПървоначално написано от POLLINA
Бе аз като имам време ще отида пак , не вярвам да избяга роклята/туниката до тогава .. Иии ще я снимам , цена ще видя и после ще ти пиша ;р Ако искаш , де .. ( :
ще съм ти много благодарна
защото скоро не знам дали ще си ходя до пловдив , за да я видя![]()
http://www.bg-look.com/rokliq-172118
намерих това ^
не знам ще ти свърши ли работа![]()
Върши, много ти благодаряПървоначално написано от shutUp
Само че аз я искам без презрамките и без последния ред ресни, но това ще се оправи, не е проблем.
Много благодаряяяяя
![]()
и аз гледах тази рокля, ама се отказахот нея,защото не знам дали отзад също има ресниПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
ами дано да има![]()
Ох тия чалгарски неща....видях такава в Плд, центъра, едно магазинче срещу общината...абе не му помня точно името,ама там е... та беше 70лв
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Незнам за кой град имате впредвид но аз имам такава черна рокличка, без презрамки с големи черни камъни отгоре. Купих си я за .. грубо 50 лева (не помня точна цена), но от София.
може би защото vbox е пълен с разни клипчета на любимите ви певици, облечени с тяхПървоначално написано от YaNcHeToOo
но това си е лично мнение, все пак казах къде съм видяла
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Първоначално написано от RoseDawn
може ли снимкаа
моляяя теее
искаш ли да купиш и на мен и аз да ти я платя![]()