Чудя се с боя или с къна да се мацна този месец?
Попринцип естествения ми цвят е светло рус и се получава доста кофти,когато ми израстат корените.. и трябва да се боядисвам по на честоОбаче от боята много ми се къса косата + тва я изправям почти всеки ден .. И се чудя дали да не пробвам с къна ама ме е страх да не си осеря косата нещо .. или да ми препоръчате някоя боя която не изтощава толкова?
Пропуснах да кажа... черна се боядисвам.![]()
недей с къна тъй като ще си черна,а черната къна не пада лесно,а и после оставя тук там като почне да пада,по-добре с бояПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
и аз така мисля ..
просто исках някой вариант който да не гори толкова много косата ми
Така е,а защо не спреш поне тая седмица докато сме във вканция да я изправяш,малко да си отпочине тая коса![]()
Емиии .. все пак излизам вечер ,аз предимно за тва се изправям.. не за даскало![]()
Loreal Casting е решението ти. Аз се направих с такава, но червена. ВЪОБЩЕ не ми изгори косата, даже балсамът, който е в кутията, е страхотен.
Недей с къна, ще си биеш главата после и ще съжаляваш много...
Попринцип съм пробвала доста марки бои,защото съм минала през всички стандартни цветове .. от бяло русо до черноПървоначално написано от PinkFloydSound
И може би за тва ми е изтощена косата ми,въпреки че бая се грижа за нея..
Мерси все пак.![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
аз за пръв път се направих с къна, падна за 2 седмици и вече се правя с боя и нямам проблем..
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..