- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за нашата коса
Здрасте на всички. Сигурно се повтарям, но днес ходих в един козметичен магазин и имах пари в себе си, и си купих Бадемово масло на Евтерпа. Искам само да ви питам как се нанася? То шишенцето е малко, все едно капки за очи?
п.п. става въпрос за косата![]()
искам да ви попитам за някакви 100% работещи начини за бляскава коса. напоследък съм луднала на тема коса и четох доста неща по темата, но на всеки продукт пише, че помага, а то невинаги е така, затова ми трябва нечий личен опит![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Домашните маски са много полезни и то с голям ефект. Можеш да потърсиш в интернет за това, как действа всяка, защото са различни.Първоначално написано от sladur4etyYy
sladur4etyYy ,мисля,че това ще ти е в полза.Първоначално написано от slynchoo
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
http://www.wearepopslags.com/wp-cont...ha-489x735.jpg
http://clubspaceland.com/WP/wp-conte...8/09/kesha.jpg
http://myplay.com/files/imagecache/p.../KESHA_BIO.gif
Как се прави такава прическа, смисъл някво такова небрежно?
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
^^Мисля си за дифузер, пяна и лак, ама за лак не съм много сигурна.
Значи аз като се направя на плитки (не много дебели) и след това сложа малко пяна ..се получава същото.Първоначално написано от viksit0y
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Мисля, че шампоаните с яйце са хубави ... вчера си взех на ТЕО с яйце ... преди го бях ползвала и останах доволна ... дано не са го развалили сега...
Много си харесвам косата ... гъста е и с дебел косъм, ама е много тежка и почти никакви прически не се задържат, даже никакви... чупила съм гребени в косата си ...
![]()
![]()
... в последно време много започна да цъфти .... май почнах често да я горя с преста и затова така се получи
... не искам да отида на фризьор, защото много ще ми скъсят косата и накрая пак нищо няма да се обере ... коста ми не цъфти отзад на само отпред ( може би, защото там повече се минава с преста ) ... мисля утре да взема една ножичка и да почна да изрязвам цъфтежите ... голяма играчка е, ама нямам избор
... ако може да ми кажете нещо за спиране на цъфтежа ще съм ви много благодарна ... иначе не я топирам и не я тормозя с маски, ще намаля и преста
![]()
Оххх и аз искам нещо против цъфтеж..
Ползвам кви ли не маски и кристали ама краищата ми адски бързо цъфтят и късат..
Почти всеки месец я боядисвам черна и изпрвям честичко..![]()
Преди си я начупвах с пяна и растеше по-бързо ама сега ми е до раменете и няма как и да я начупя..
измислете нещо![]()
Някой ще ме светне ли, дали шампоана оцветител на Палете гори косата ?Бях се навила да си купувам, но една приятелка така яко се изказа по негов адрес, че...
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми,на мен нищо не ми стана,като изключим,че ощПървоначално написано от Jumbie483
е имам съвсеем лек отенък по бритона xD
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Шампоан-оцветител съм ползвала и косата ми си беше наред след това, но една приятелка се прецака яко, изгори си косата със този шампоан О.о
Той естествено съдържа амоняк (помиришете го само). Все си мисля, че безамонячната боя е по-добър вариант - гори косата минимално, не мирише на мърша и пак се отмива, макар и след повече къпания, пък и има много богат избор на цветова в естествените нюанси.
Аз продължавам да си питам: Някой знае ли къде се продават шампоани и балсами на Lorys?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Според мен й е естествена.Веднъж бях гледала На кафе и Никол(момичето което раздава наградите) беше казала, че това е естествената й коса..а нейната е подобна.Първоначално написано от viksit0y
![]()
А иначе..предполагам с по-отпуснати плитки би станало така..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Здравейте на всички,
искам да ви попитам за маска за коса против косопад или за изтощена коса,но не такива домашни.. Косата от много боядисване много се изтощи ии ...![]()
Здравейте мацки,
аз имам 3 въпроса:
1.Искам да се пострижа по някакъв начин, може ли да ми предложите някаква подстрижка.Косата ми е до средата на кръста и само да поясня не искам много да се подстригва смисъл не искам къса прическа.Та ако може да ми дадете идееи за подстрижка , но да е нещо модерно ..
2.Какво може да използвам за по-бърз растеж на косата, че искам поне с 5 см да ми порасне до Нова Година
3.Изкуствената коса - коя е най-добрата и как да я закача така че да не личи че съм с изкуствена коса и може ли да си я боядисам с боя
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Здравейте мацки,
аз имам 3 въпроса:
1.Искам да се пострижа по някакъв начин, може ли да ми предложите някаква подстрижка.Косата ми е до средата на кръста и само да поясня не искам много да се подстригва смисъл не искам къса прическа.Та ако може да ми дадете идееи за подстрижка , но да е нещо модерно ..
2.Какво може да използвам за по-бърз растеж на косата, че искам поне с 5 см да ми порасне до Нова Година
3.Изкуствената коса - коя е най-добрата и как да я закача така че да не личи че съм с изкуствена коса и може ли да си я боядисам с боя
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Моля ви препоръчайте ми някакъв добър шампоан, балсам и маска... И кристали, ако може... Много се чудя какви да си взема... Ако може да е нещо, което прави изправянето по-лесно и да не е много висока цената, ще бъда благодарна адски много! Моля за отговор!
обаче тука всеки си пише квото го вълнува и всеки задава различен въпрос хаха
http://www.ivis.bg/garnier-fructis-s...BB.-p3325.htmlПървоначално написано от Shadowsogirl
много съм доволна
а за кристали - на Биофарма![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Може ли да ми препоръчате преса за коса, която да прави хубави вафлички, не ми трябва за изправяне. Мерси![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()