- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бягствоооо...:(
Смело? Може би. Глупаво? ДА! Забавно? Със сигурност.
Направете си кефа, сега му е времето, после ако разберат, което най-вероятно ще стане, ще ви накажат, ама голяма работа, ще имате този спомен за утеха в самотните вечери.
ей ся хвърлям боба и ши кажа
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от Eddie
Еми 1 - во няя да преспим с тах момчетата са много свестни 2 - ро няма да ни зарежат вечерта да се скитаме по улиците щото те не са от тоя тип момчета
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
Първоначално написано от Eddie
Лелеее .. какъв филмм ..![]()
Амаа мерсии все пакк .. Значии тея м0мчетаа ги познавам много добрее .. на мойте и ноговите годители са ощее .. от малки заедно както и аз и тойй .. и го п0знавам също така знамм .. чее няма да ме зареже на улицата нощесекаа самаа .. нито пък ще ми направи нещоо неговият приятеле същатаа .. история .. дории говорих с това момчее и той ми казаа .. че няма да правим такива глупостии .. чее ако разберат нащее и той и аз отиваме на киноо .. и че е по добрее да кажем че ще съм с негоо от колкото да ги лъжа такаа ..
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
Под "смело" имах предвид да излъжат техните така.За мен това е смело, защотото не бих поела този риск, не бих избрала да ги излъжа, пред това да им кажа всичко както си е.Предпочитам да им кажа къде ще съм и ако има спънки ок.Ако няма спънки- пак е ок.Въпрос на възпитание бих казала.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Не... няма да стане....защото не мисля, че ви е по умствените възможности да го планирате добре и да го направите правилно..
..и за да направите какъвто и да е риск трябва да можете да си понесете последствията.. Пък и да ви имам причината за бягството.. тръгнали сте да тичате след момчета, а дори сте недорасли, за да го направите..
![]()
Добре погледни само как пише?Смяташ ли, че един разумно мислещ родител би я пуснал където и да е след 20:00...
Затова съответните момичянца решават да излъжат с цел бягане, защото им е пределно ясно, че с тяхната безотговорност и детско поведение, никой не би им разрешил да отидат където и да е.
Дано да ви набият поне след това.ШекшитаААаАааА
Не, не смятам, че един разумно мислещ родител би ги пуснал някъде след 20:00ч. още повече зимно време.А относно този вид лъжи - както вече казах - въпрос на възпитание.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Един разумно мислещ родител? Ти сериозно ли? Да гледа детенцето като писано яйце и да не го пуска никъде е най-лошото нещо, което може да направи един родител, защото или детето става социофоб или просто почва да ги лъже, както е в случая.Първоначално написано от vagarious
На теб готино ли ти е да излизаш до 20:00 с приятели?
Не ми е готино, но съм по-голяма.А ако в случая кажете, че това не ме "оправдава" - ми излизам си след 20:00ч. защото не съм ги лъгала и ми вярват.По гадния начин разбрах, че трябва да съм искрена с тях за да получа това, което искам- в случая да излизам до късно.Първоначално написано от SaintLucifer
О, голяма си, пардон. Хора различни, може би неините родители няма да я пуснат, дори да каже, защото както сама отбеляза - малка е, може би го прави само заради тръпката, че нарушава някакво правило, било то и родителска забрана. Не всеки живее в света мечта, само с разбрани хора, които го уважават.Първоначално написано от vagarious
С първото ти изречение май се заяждаш, но както и да е.Ами всеки си преценява.Аз знам моите родители какви са и знам как да се отнасям с тях, за да сме всички доволни.Така е и тя, и ти и всички.Прав/а си.Мнения различни.Първоначално написано от SaintLucifer
![]()
абе какво ви става на всички?наистина вече се убедих че повечето тийнейджъри в днешно време се интересуват само от глупости..празни работи..как може да мислите за проблем това дали ще успеете да излъвете ваще?
![]()
always and forever..! ( h )
Дано тия момчета не са някви изнасилвачи или трафиканти на хора.
Ще стане ама внимавайте много !
Аз така си бях изпатила и сега никъде не излизам..само че аз постъпих по глупаво .. : ) казах на майка че съм в една приятелка,а бях на купон с приятеля ми,и майка на другия ден срещнала момичето и я питало как сме си изкарали,пък тя казаха " аз не съм я виждала отдавна " (момичето,,дето уж трябваше да спя в тях не бепе уведумено от мен) .. и майка ме фана,каза ми да си призная,ама аз съм инат и не го направих.. тя разбра че съм я излъгала ама кво може да направи![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от FeelMyPain
Да така си еВ мен е грешката..
Но все пак не препоръчвам да "бягат",защото тези момчета да не са "изнасилвачи или трафиканти" - все пак родителите им трябва да знаят къде са децата им..
Мое мнение..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от PurpleDream
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ако успееш добре да излъжеш ваще не аз съм го правила ... докато не ме хванаха хахах
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Доста рисковано е.
А задавала ли си си въпроса ако ваще и техните ви разкрият кво ще стане?
А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?!
ne sam saglasna...ne vqrvam i na tebe da ne ti se e iskalo pone vednaj da naravi6 takava ludoriq?.. hmmmПървоначално написано от titinkaa
az sa6to sam bqgala ..vednaj me hvanaha imashe golemi posledstviq posle..no ne sajalqvam..parvo 6te ima kfo da pomnq ot tezi godini..za6toto tfa ti ostava spomen za cql jivot..vtoro men primerno nikade ne me puskaha..no sled kato izbqgah s maika po4nahme da si imame pove4e doverie i da i kazvam kade 6te hodq..i tq me puska6e
takaa 4e kakvoto vi e na sarceto davaite ama tragnete li da bqgate trqa si4ky vi e po plan! bez izcepki
uspeh deca
![]()
always and forever..! ( h )
Може да кажете на родителите си, че ще трябва да правите нещо за училище и ще спите при някоя друга ваша приятелка.![]()