- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бягствоооо...:(
Зависи дали ваще не се познават и ако се познават дали ше се разпитват за тва.![]()
Брях,брях
[quote="titinkaa"]Доста рисковано е.
А задавала ли си си въпроса ако ваще и техните ви разкрият кво ще стане?
А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?![/quote
напълно глупаво не е интересно ако играят на сигурно млади са защо да не правят грешки и да ги хванат какво от тва... човек който не го е правил неможе да знае тръпката заради която си заслужава дори да ги хванат
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ххяххя преди години и аз правех тези номера.. ама моята замисъл беше по-оргинална .. Моята приятелка идваше да спи в нас или аз в тях ама наистина, а не да се правим.. ии всички си лягаха .. ние се заключвахме в моята стая през прозореца и да ни няма ;д Опитай така .. ако вашите не влизат да ви проверяват ще се получи или по-точно ако изобщо ти позволяват да каниш приятелки във васза пижама парти
![]()
![]()
Еми идеята ви е доста тупа и лесно разбираема в случай че родителите ви си телефонират...както казаха доста хора преди мен.
По-добре кажете че ще спите вие двете в някаква ваша обща приятелка и ако майка ти иска да говори с родителите и,нека приятелката се представи за майка и
А НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ГЛЕДАМ ТЕМАТА,ВИЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ И САМО ПРОБЛЕМИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕТЕ...
КАТО ЦЯЛО ИДЕЯТА Е ГЛУПАВА...
Пропуснах да ви кажа че:
Ако вашите ви хванат ще изгубят доверито си към вас и после доста трудно ще го спечелите отново...
А доста е важно и в какво състояние ще ви хванат...
А всъшност къде ще ходите с тези момчета и какво ще правите с тях и на колко години сте???
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Първоначално написано от Eddie
Лелеее .. какъв филмм .. Very Happy
Амаа мерсии все пакк .. Значии тея м0мчетаа ги познавам много добрее .. на мойте и ноговите родители са ощее .. от малки заедно както и аз и тойй .. и го п0знавам също така знамм .. чее няма да ме зареже на улицата нощесекаа самаа .. нито пък ще ми направи нещоо неговият приятеле същатаа .. история .. дории говорих с това момчее и той ми казаа .. че няма да правим такива глупостии .. чее ако разберат нащее и той и аз отиваме на киноо .. и че е по добрее да кажем че ще съм с негоо от колкото да ги лъжа такаа ..
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
И в крайна сметка какво стана!? Или нощта на бягството още не е наближила?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е .. не си ли гледала по анимацийките ?! няа да лъжеш демоде е !! давай номера с чаршафите през прозореца !! мн е тарикацко .. няа да се отрепеш не бой се ..![]()
![]()
Абе деца стойте си в вас и гледайте сървайвар, Вип денс или с нещо друго там се занимавайте. За какво сте тръгнали да правите глупости заради някакви момчета?Не можете ли през деня да се видите с тези момчета и да не се налага да лъжете вашите?толкова ли мн искате да пораснете и да сте като по големите дето излизат вечер и са свободни да правят каквото си искат и да ходят където си искат ?! Според мен си стойте на дупетата и ще ви е мн добре
There is no right or wrong, only fun or boring
Докато не се упарят няма да им дойде акъла ..Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb