.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Зависи дали ваще не се познават и ако се познават дали ше се разпитват за тва.
    Брях,брях

Град
    blg
    [quote="titinkaa"]Доста рисковано е.
    А задавала ли си си въпроса ако ваще и техните ви разкрият кво ще стане?
    А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?![/quote
    напълно глупаво не е интересно ако играят на сигурно млади са защо да не правят грешки и да ги хванат какво от тва... човек който не го е правил неможе да знае тръпката заради която си заслужава дори да ги хванат
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Ххяххя преди години и аз правех тези номера.. ама моята замисъл беше по-оргинална .. Моята приятелка идваше да спи в нас или аз в тях ама наистина, а не да се правим.. ии всички си лягаха .. ние се заключвахме в моята стая през прозореца и да ни няма ;д Опитай така .. ако вашите не влизат да ви проверяват ще се получи или по-точно ако изобщо ти позволяват да каниш приятелки във вас за пижама парти

Еми идеята ви е доста тупа и лесно разбираема в случай че родителите ви си телефонират...както казаха доста хора преди мен.

По-добре кажете че ще спите вие двете в някаква ваша обща приятелка и ако майка ти иска да говори с родителите и,нека приятелката се представи за майка и

А НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ГЛЕДАМ ТЕМАТА,ВИЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ И САМО ПРОБЛЕМИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕТЕ...

КАТО ЦЯЛО ИДЕЯТА Е ГЛУПАВА...

Пропуснах да ви кажа че:

Ако вашите ви хванат ще изгубят доверито си към вас и после доста трудно ще го спечелите отново...

А доста е важно и в какво състояние ще ви хванат...

А всъшност къде ще ходите с тези момчета и какво ще правите с тях и на колко години сте???

Град
    PernIkk
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE

А НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ГЛЕДАМ ТЕМАТА,ВИЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ И САМО ПРОБЛЕМИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕТЕ...
    Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Хубаво да речем, че ваще не се усетят, не звънят едни на други и успеете за излезете. По-интересно ми е да разбера какво сте намислили да правите тогава. Как мислите да прекарате цялата нощ с тия момчета? Ще преспите ли с тях, по дискотеки ли ще ходите цяла вечер? Аз ли нещо вече остарявам и аз не знам, ама по мое време срещите с момичетата продължаваха няколко часа, после я изпращам до тях и си се прибираме по живо по здраво.

Ами ако тея момчета се мотат с вас до някое време и после решат да се прибират вие какво ще правите? Ще киснете цяла нощ по улиците самички, надявайки се да не бъдете ограбени, пребити, изнасилени, изядени от кучета и за още по-страшни работи съм слушал по новините.

Да речем, че цяла нощ се мъкнете из дискотеки, преспите с тия момчета и не не знам си какво още, на сутринта като се приберете мислите ли, че изобщо няма да имате съмнителен вид. Дори и да изглеждате нормално, факта, че имате огромното желание да си наваксате съня или се наливате с промишлени количества кафе също изглежда подозрително.

Ама избягайте. Ако може после разкажете как е минала срещата. А пък кой знае, може и от новините да разберем. То историята за сестрите белнейски изобщо не беше подобна...

Лелеее .. какъв филмм .. Very Happy
    Амаа мерсии все пакк .. Значии тея м0мчетаа ги познавам много добрее .. на мойте и ноговите родители са ощее .. от малки заедно както и аз и тойй .. и го п0знавам също така знамм .. чее няма да ме зареже на улицата нощесекаа самаа .. нито пък ще ми направи нещоо неговият приятеле същатаа .. история .. дории говорих с това момчее и той ми казаа .. че няма да правим такива глупостии .. чее ако разберат нащее и той и аз отиваме на киноо .. и че е по добрее да кажем че ще съм с негоо от колкото да ги лъжа такаа ..
    Нощ на екс ,утре неп0знати ..
    само sex , т0ва са правилата .. ';'

Мега фен Аватара на vagarious
    И в крайна сметка какво стана!? Или нощта на бягството още не е наближила?!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    е .. не си ли гледала по анимацийките ?! няа да лъжеш демоде е !! давай номера с чаршафите през прозореца !! мн е тарикацко .. няа да се отрепеш не бой се ..

Град
    Таити
    Абе деца стойте си в вас и гледайте сървайвар, Вип денс или с нещо друго там се занимавайте. За какво сте тръгнали да правите глупости заради някакви момчета?Не можете ли през деня да се видите с тези момчета и да не се налага да лъжете вашите?толкова ли мн искате да пораснете и да сте като по големите дето излизат вечер и са свободни да правят каквото си искат и да ходят където си искат ?! Според мен си стойте на дупетата и ще ви е мн добре
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Абе деца стойте си в вас и гледайте сървайвар, Вип денс или с нещо друго там се занимавайте. За какво сте тръгнали да правите глупости заради някакви момчета?Не можете ли през деня да се видите с тези момчета и да не се налага да лъжете вашите?толкова ли мн искате да пораснете и да сте като по големите дето излизат вечер и са свободни да правят каквото си искат и да ходят където си искат ?! Според мен си стойте на дупетата и ще ви е мн добре
    Докато не се упарят няма да им дойде акъла ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Може и да стане, но това е тъпа идея. Всеки път ли ще се налага да лъжете, когато искате да излезете с момчета?!

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Може и да стане, но това е тъпа идея. Всеки път ли ще се налага да лъжете, когато искате да излезете с момчета?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си