Хубаво да речем, че ваще не се усетят, не звънят едни на други и успеете за излезете. По-интересно ми е да разбера какво сте намислили да правите тогава. Как мислите да прекарате цялата нощ с тия момчета? Ще преспите ли с тях, по дискотеки ли ще ходите цяла вечер? Аз ли нещо вече остарявам и аз не знам, ама по мое време срещите с момичетата продължаваха няколко часа, после я изпращам до тях и си се прибираме по живо по здраво.

Ами ако тея момчета се мотат с вас до някое време и после решат да се прибират вие какво ще правите? Ще киснете цяла нощ по улиците самички, надявайки се да не бъдете ограбени, пребити, изнасилени, изядени от кучета и за още по-страшни работи съм слушал по новините.

Да речем, че цяла нощ се мъкнете из дискотеки, преспите с тия момчета и не не знам си какво още, на сутринта като се приберете мислите ли, че изобщо няма да имате съмнителен вид. Дори и да изглеждате нормално, факта, че имате огромното желание да си наваксате съня или се наливате с промишлени количества кафе също изглежда подозрително.

Ама избягайте. Ако може после разкажете как е минала срещата. А пък кой знае, може и от новините да разберем. То историята за сестрите белнейски изобщо не беше подобна...