- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Bluetooth
Днес си купих някакъв bluetooth USB Dongle и се чудя по какъв начин да го накарам да се свърже с телефона ми. При опит за добавяне в мои устройсва ми даваилиcan not connect to the device. please make sure it is powered on and connectable.
Уж като го сложа в USB само си инсталирва драйверите и след няколко секунди ми казва, че устройството е готово за ползване или нещо такова. Опитвах и с Bluesoleil, но пак ми дава грешка. Моля за помощ, иначе тия 13 лева съм ги хвърлил на вятъра![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
преинсталирай драйвърите първо...
инсталираш драйвърите, без да пъхаш блутута в УСБ-то
като ги инсталираш пъхаш блутута в някое УСБ, ще ти се изпише че е намерен нов хардуер, и ще го инсталира...
от грешката разбрах, че не може да се свърже с у-во-то, трябвало да се провери дали е включено, и дали може да се свърже...
пробвай с друг телефон, или пробвай от телефона да пратиш на компа![]()
Toва е проблемът. Диск с драйвъри няма. Инсталирва се директно от устройството (уж). Опитвам се да добавя в "устройства" телефона - не ще. Опитвам се да пратя нещо към телефона - не е намерен. Опитвам се да пратя от телефона на компютъра - не ще. Имам подозрения, че проблемът е в това, че съм с SP2.![]()
според мен трябва да върви и на SP2 и SP3... ако искаш инсталирай SP3 и пробвайПървоначално написано от slavito007
![]()
Не, отново същото си е.
Хора, моля ви се помагайте![]()
http://zamunda.net/details.php?id=143745&hit=1 - Качваш го, слагаш crack-a, биеш рес и сичко е на 6![]()
Опитвах и с Bluesoleil, но пак ми дава грешка.
slavito007 аз имам същия блутот и същия проблем![]()
Don`t worry..be happy! [sun]*
Верно ли?Първоначално написано от vikatavili12
Отивам да им правя рекламация.Пазя касовата бележка и само да са ми отказали нещо
![]()
купи си нов, дето е със ДИСК с драйвъри!!
такива ментета не работат
Отидох до хенди-то, човека го мушна в USB порта и си качи една брошура на нокиата и яко ме затапихаПреди малко тествах блутута на телефона дали е наред, но успях да пратя 1 снимка на друг телефон, следователно не е проблема в телефона. Не е и в устройството. Остава само да е в компютъра. Ама къде?
![]()
loveUpeps4o, и тази версия пробвах и пак същото.
LittleDude, друг няма да си купя при положение, че този работи. Само не знам защо при мен не ще![]()
пробвай да пратиш от компа на друго у-воПървоначално написано от slavito007
![]()
![]()
![]()
Е не съм толкова богат, че всичката ми техника да е с блутуут![]()
друг телефон с блутут в радиус от 10 метра около теб не немираш ли?Първоначално написано от slavito007
![]()
![]()
![]()
Да, те всички си ги държат включени..Първоначално написано от LittleDude
![]()
Хора, честно казвайте какво да правя, че е адски тъпо така![]()
носиш компа на оня бот, и му казваш ти опрай блутута![]()
![]()
![]()
Преинсталирах Windows-а обаче проблемът си остава![]()
бахти бластераПървоначално написано от slavito007
![]()
![]()
![]()
купи си ново тогава! не струва кой знай колко...![]()
Купил съм си това. 13 лева не са малко пари, нямам излишни такива. Моля за помощ за решаване на проблема![]()
![]()
дай компа на оня отдет си го зел блутута ти го опрай![]()
![]()
![]()
а какво ставало с bluesoleil ? Инсталира програмата и след това не иска да тръгне ли ? какво става че не схванах много ...обясни малко по подробно ако може ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Програмата тръгва. Уж намира някакъв GSМ, но като дам Pair ми изписва: "can not connect to the device. please make sure it is powered on and connectable". Като се опитам да пратя нещо с десен бутон на файла > send to>bluetooth> other devices намира същия телефон, за който споменах, но ми дава същата грешка. Когато искам да пратя от телефона на компютъра пак не става, защото компютъра никак не реагира.
С две думи телефонът и компютърът се намират един-друг, но не могат да установят връзка помежду си![]()
Едно приятелче имаше "почти" същия проблем с блутуута си. Знам, че тогава някак си го оправих проблема, но не помня точно как! Единствено се сещам, че при него имаше значение, как точно се инсталираха драйверите... Ако направо се инсталираше програмата за блутуута и драйверите - не работеше!!! Та аз помня, че доста се мъчих и накрая го "излъгах" някак си...Първоначално написано от slavito007
![]()