- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми
главата си реже за нея...Първоначално написано от aloveyou
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от gaBB
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Това дето му викаш обич си е привличане... Сигурно ти е първо най-силно.Първоначално написано от gaBB
![]()
налей иПървоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Не мога да си обясня само едно. Защо всички псевдо виртуални кретени не излизащи от този сайт задават тъпите си малоумни въпроси от рода "На колко години си?". Какво общо имат годините бе вие малоумни ли сте. Чувствата са си чувства - дали на 13,15,18. Единствената разлика е, че когато си на 18 имаш по-големи възможности и знаеш какво изпитваш, докато когато си на 13-14-15 се луташ малко сляпо, но това не е проблем. Колкото до разстоянието - аз също съм имал връзка от разстояние, почти всяка седмица пътувах за да я видя за събота и неделя и въобще не ми беше проблем. Имало е периоди, в които не сме ссе виждали по месеци, но не сме умряли. А и винаги чакането е най-сладко! Тъй, че струва си да чакаш ако мислиш, че ще си щастлива след това.
Споко де..Само попитахПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от gaBB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Кажи му го по скайп ..![]()
Друг вариант няма ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма смисъл да му ги казваш според мен. Най-много да не изпитва същото ,а и тва РАЗСТОЯНИЕЕЕ!Така ли не разбрахте,че връзка от разстояние хора не ставаа ;//
tAke a dIrty pIcture![]()