- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко според вас трябва да са дълги краката на едно момиче?
То по-скоро трябва да се пусне тема "Използвате ли мозъците си"Първоначално написано от cookie_master
А по темата,зависи от височината на жената,важното е да е пропорционално
ne mislqПървоначално написано от PinkFloydSound
si4ki mi kazvat kolko hubavo tqlo imam
![]()
![]()
няма значение дължината на краката не го ли разбрахте? за всеки е относително.. важно е да са в хармония с тялото .. иии тялото ти да е съразмерно![]()
Много сте тъпи направихте момичето на нищо само защото се интересува от дължината на краката. Щом отговорът на всички е ЗАВИСИ ОТ ПРППОРЦИЯТА тогава отговорете и КАКВА Е ПРАВИЛНАТА ПРОПОРЦИЯ....ужас имам чувството, че в тоя сайт много малко от хората наистина помагат....
еми аз съм 173 а краката са ми 105
и даже май идват малко дългички![]()
![]()
Предполагам ги мериш от външната страна.Затова се получава такова разногласиеПървоначално написано от renchi
![]()
To infinity and beyond.
Abe hora pitat vi poprincip a ne za sqkva viso4ina to e qsno 6e 6e e grozno nqkfo nesarazmerno vaprosat e ne dali saotvetstvat primerno az sam na 13 g. 170 sm. sam visoka i daljinata na kraka mi e 1o2 sm. i predpo4itam da vijdam jeni s dalgi krasivi kraka![]()
mn vqrnoПървоначално написано от angel4ee
to4no tova imah predvid :P
+1Първоначално написано от slynchoo
все тая..моите са мн дълги![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Пропорции юба алесДори да са ти над 90 см, ако ти си 1.50 ще изглеждаш повече от смешно.
![]()
Или пък Обратното.. Краката са ти даже метър и нещо, но ти си 2.20 .. Важното е да има пропорции..
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Висока съм 162 см,краката ми са 84 см![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
глупава тема
Просто аз
Ми , моите са над 90 сантиметра.Някъде 95-96![]()
Е,сигурно си малко по-висока от 165 за да са ти 108 сантиметра краката,иначе екстра к'во имаш дълги крака да си хубава в лицето и горе долу големи цици и нема да има мъж които да не се обърне за тебеПървоначално написано от renchi
![]()
като застанеш пред нея и 5 минути да не можеш да им видиш края![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ха пардон ама коя глава?!Първоначално написано от aloveyou
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
на моделите са около 110
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ръст: 1.54
дължина на краката: 89см.[/i][/b]