Има 1 глупак , дето настрои всичките ми приятели с/у мен и сега никой не иска да говори с мен , камоли да ме вижда... истината е , че са ми много добри приятели , а този , които ги настрои и аз нз защо го прави но... същност знам , но е мн дълго за обяснение
Тази събота имам път натам , където живее ... Чудя се ... дали ако отида до тях и го убия ще стане нещо..?? да де.. ще гледам да не го убия наистина .... само да мърда макар , че може да стане и обратното , но... зависи ....... Знам ,че тва не е начина , но не ми остана друго кво да направя ....... отчаях се вече... никой не ми вярва заради тоя идиот.. тъй,чв събота мисля да отида и поне да си го изкарам на него , макар и нещата да не се подобрят.... Поне няма да се ям отвъртре , че не съм направил нищо както е сега...
Между другото , познаа доста хора , които после моат и да ма **** ама честно казано не ми пука ... И все пак дайте някакви съвети или нещо , че ще полудея
Винаги като се събере с тези хора , винаги почва да се дразни с мен и да ги навива против мен... просто ...... как бихте постъпили вие..
ако искате да питате нещо давайте..
Сори и ако съм написал нещо неграмотно , предполагам всичко , нооо съм мега ядосан и ...