- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как....?
В такива моменти е много добре да познаваш някой от приятелите му.Но все пак другия път като се скарате стой на своето мнение до край ако се отпусне малко значи наистина има.А щом и иска да се съберете след караница ... явно не е вчерашно момчеАбсолютно винаги има "скандали" все пак и това е част от тръпката наречена Любов
:P
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от haritov
Ще ти кажа, че си малка, тъпа пикла. Ако си мислиш, че чувствата се изразяват, като постоянно те прегръща и ти повтаря колко си велика. Порасни!Първоначално написано от DiDiChKa
Temet Nosce
벨야카
знаеш ли колко ме топли твоето мнение???Първоначално написано от umri
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от PurpleDream
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мммммм моето скромно мнение е че момчето просто не е свикнал да показва така чувствата си и постоянно да те гушка и да те целува и т.н. аз не разбрах само на по колко години сте ... Ти си свикнала да ти се обръща огромно внимание и постоянно да се мляскате и да се гушкате ама като пораснещ ще видиш че това не е единствения начин да се изразяват чустватаАз също не съм свикнал да седна на кафе и постоянно да се целувам или гушкам с приятелката ми...деазнам лигаво ми е такова. Като сме си сами може да я смазвам от целувки ама не мисля че е нужно да го правя и пред всички
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Казаха ти го, не е в прегръдки и целувки работата и да те гледа влюбено, а да гледате в 1 посока и като гледате да виждате и 2мата едно и също!Първоначално написано от umri
To The Threshold
Първоначално написано от FeelMyPain
+1 и от мен![]()