.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: как....?

Голям фен Аватара на FantaMen
    В такива моменти е много добре да познаваш някой от приятелите му.Но все пак другия път като се скарате стой на своето мнение до край ако се отпусне малко значи наистина има.А щом и иска да се съберете след караница ... явно не е вчерашно момче Абсолютно винаги има "скандали" все пак и това е част от тръпката наречена Любов :P
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

И аз подкрепям тезата, че е от възрастта.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    от възраста е

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: как....?

Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    здравейте на всички! значи историята е много дълга, но на кратко: с едно момче сме заедно от 3 месеца и 2 пъти вече се караме късаме за по 1 седмица и пак се събираме но имам 2 въпроса:
    1. как да разбера той има ли чувства към мен?
    и
    2.той каза че не е свикнал като е с едно момиче и излязат постоянно да я гуши и целува а аз пък съм свикнала постоянно някой да се занимава с мен....като излезем той не ме гуши много и се сеща да ме целуне 2-3 пъти през цялото време как да свикна с това??

п.с. без спам!!
    [/i]
    Ще ти кажа, че си малка, тъпа пикла. Ако си мислиш, че чувствата се изразяват, като постоянно те прегръща и ти повтаря колко си велика. Порасни!
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на DiDiChKa

Цитирай Първоначално написано от umri
    здравейте на всички! значи историята е много дълга, но на кратко: с едно момче сме заедно от 3 месеца и 2 пъти вече се караме късаме за по 1 седмица и пак се събираме но имам 2 въпроса:
    и
    2.той каза че не е свикнал като е с едно момиче и излязат постоянно да я гуши и целува а аз пък съм свикнала постоянно някой да се занимава с мен....като излезем той не ме гуши много и се сеща да ме целуне 2-3 пъти през цялото време как да свикна с това??

п.с. без спам!!
    [/i]
    Ще ти кажа, че си малка, тъпа пикла. Ако си мислиш, че чувствата се изразяват, като постоянно те прегръща и ти повтаря колко си велика. Порасни!
    знаеш ли колко ме топли твоето мнение???
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ами щом е с теб най- вероятно има някви чувства...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Таити
    Мммммм моето скромно мнение е че момчето просто не е свикнал да показва така чувствата си и постоянно да те гушка и да те целува и т.н. аз не разбрах само на по колко години сте ... Ти си свикнала да ти се обръща огромно внимание и постоянно да се мляскате и да се гушкате ама като пораснещ ще видиш че това не е единствения начин да се изразяват чуствата Аз също не съм свикнал да седна на кафе и постоянно да се целувам или гушкам с приятелката ми...деазнам лигаво ми е такова. Като сме си сами може да я смазвам от целувки ама не мисля че е нужно да го правя и пред всички
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Hate City Sofia

Цитирай Първоначално написано от umri
    и

п.с. без спам!!
    [/i]
    Казаха ти го, не е в прегръдки и целувки работата и да те гледа влюбено, а да гледате в 1 посока и като гледате да виждате и 2мата едно и също!
    To The Threshold

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Държи ли те за ръка като вървите етц.?
    да
    Значи е до самия човек.
    НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ГО ПРОМЕНЯШ както казват някой по-горе.
    Не мисля, че е чак такава болка за умиране, че да се тръшкаш и терзаеш.
    Знам какво си мислиш.
    Затова и те попитах дали ти държи ръката.
    Щом го прави не е това, за което се притесняваш.

+1 и от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си